Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Palvelukoordinaattori


Etsimme asiakasyrityksellemme Rastor-instituutille Oulun toimipisteeseen osa-aikaista palvelukoordinaattoria. Työsuhde solmitaan Eilakaislan kanssa kesäkuun 2023 loppuun saakka ja töitä on pääsääntöisesti kahtena päivänä viikossa, satunnaisesti ja sovittaessa enemmän (15-37,5 h/vko). Työ alkaa sopimuksen mukaan lokakuussa, mutta toivomme sinun aloittavan mahdollisimman pian.

Millaista osaajaa etsimme?

Palvelukoordinaattorina olet asiakkaiden yhteyshenkilö koulutusten käytännön järjestelyissä. Palvelukoordinaattorin toimenkuvaan kuuluu:

  • koulutusten käytännön järjestelyt ja koordinointi
  • koulutustoteutusten seuranta ja raportointi
  • sähköisten oppimisympäristöjen käyttäminen
  • opiskelijatietojen hallinta ja seuranta
  • yhteydenpito aikuisopiskelijoidemme kanssa
  • monipuolinen työskentely eri järjestelmien parissa.

Yhtenä Rastor-instituutin palvelukoordinaattoreista luovit monen samanaikaisen projektin parissa. Osa-aikaisessa työssä työtehtävät painottuvat hallinnollisiin avustaviin työtehtäviin, erityisesti järjestelmätyöhön. Viihdyt roolissasi, jos olet työskentelytyyliltäsi oma-aloitteinen ja aktiivinen etkä kaihda rutiineja. Arjen työssä sinulle on hyötyä hyvistä vuorovaikutus- ja tiimityötaidoista sekä siitä, että käytät sujuvasti eri järjestelmiä. 

Voit olla koulutukseltasi esimerkiksi merkonomi tai tradenomi. Myös ammatillisiin tutkintoihin liittyvästä tai pedagogisesta osaamisesta on hyötyä työssä. Tiettyä koulutustaustaa tärkeämpää on kuitenkin kiinnostus auttaa aikuisia opiskelijoita uudistamaan osaamistaan ja menestymään työelämässä; perehdytämme sinut kyllä koulutuksen maailmaan.

Millaista meillä on työskennellä?

Lupaamme sinulle merkityksellisen työn lähellä innostuneita asiakkaita. Tukea työhösi saat muilta palvelukoordinaattoreilta sekä koulutusten päälliköiltä. Tarjoamme sinulle hyvät työsuhde-edut sekä modernit työskentelytilat Oulussa. Tutustu meihin tarkemmin oheisen videon avulla: Rastor-instituutin tiimi

Me Rastor-instituutissa olemme intohimoisia työelämän kehittäjiä ja haluamme mahdollistaa asiakkaillemme elämän suuntaa muuttavia oppimiskokemuksia ja uramahdollisuuksia. Tutustu toimintaamme www-sivuillamme www.rastorinst.fi sekä some-kanavissamme @Rastorinst.

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislalta Anu Grekula, puh. 0400 270 940.

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian, mutta kuitenkin viimeistään 10.10.2022 mennessä.

Sijainti: Sepänkatu 20, Oulu

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Palvelukoordinaattori

Rastor-instituutti ry
Oulu
Osa-aikainen ja tuntityö
1 - 2 vuotta

Julkaistu 11.10.2022

Yrityksen liikevaihto: 
10 000 000 - 19 999 999 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti