Skip to main content

Palvelulinjastomyyjiä Turun seudulle

Oletko sinä hakemamme lämminhenkistä huumoria ja hyvää meininkiä hehkuva PALVELULINJASTOMYYJÄ työskentelemään eri asiakasyrityksissämme Turun seudulla? Työ on keikkaluontoista ja tarjoaa sinulle loistavan mahdollisuuden verkostoitua Turun alueella. Tässä työssä saat panna persoonasi paraatipaikalle ja teet myyntityötä ihmisenä ihmiselle. Hae nyt!

Haemme asiakasyrityksiimme keikkaluontoiseen työsuhteeseen asiakaspalveluhenkisiä myyjiä palvelulinjastolle.

Toivoisimme, että olet motivoinut henkilö, jolle olisi jo hieman karttunut kokemusta palvelulinjastomyyjän työstä. Arvostamme tuotetietoutta ja aiempaa kokemusta lihan ja kalan käsittelystä.

Palvelulinjastomyyjänä työskentelet ihmisläheisessä myyntityössä ruokatuotteiden asiantuntijana. Hakemamme palvelulinjastomyyjä on rohkea persoona, joka uskaltaa lähestyä asiakkaita reippaalla asenteella! Työssäsi leikkaat ja paketoit herkulliset kalafileet ja mehevät pihvilihat, sekä suosittelet asiakkaille aktiivisesti parhaita vaihtoehtoja ja annat heille uusia ideoita ruoan valmistukseen.

Palvelulinjastotyössä tarvitset hygieniapassin ja salmonellatodistuksen.

Jos olet hakemamme työhön tarttuva palvelulinjastomyyjä, lähetäthän hakemuksesi pian alla olevan hakulomakkeen kautta!

Tehtävään edelletytetään sujuvaa suomen kielen taitoa.

Huomioithan, että käsittelemme vain hakulomakkeen kautta tulleet hakemukset.

Hae paikkaa viimeistään 04.06.2023 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: [email protected], 0503415533

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona luo uramahdollisuuksia Suomessa tai kansainvälisesti asiakaspalvelun ja myynnin työtehtävissä. Tarjoamme monipuolisesti työtehtäviä sekä vasta-alkajille että kokeneemmille konkareille. Avullamme työntekijä voi kehittää uraansa yksilöllisesti siihen suuntaan, jonka hän valitsee. Hoidamme työsuhteet laadukkaasti ja pidämme osaajistamme huolta. Meillä työt joustavat elämän rinnalla. Baronalaiset tunnetaan ratkaisukeskeisestä ja hätkähtämättömästä asenteesta sekä hyvästä yhteishengestä – tervetuloa joukkoomme!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Palvelulinjastomyyjiä Turun seudulle

Barona
Turku
21200 Raisio
Kaarina
Naantali
21420 Lieto
Osa-aikainen ja tuntityö, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 26.05.2023

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti