Skip to main content

Palvelun omistaja, it-asiantuntijat

Haemme nyt GuruTorin, it-asiantuntijoiden markkinointipalvelun, omistajaa ja alihankintaverkostomme kehittäjää vakituiseen työsuhteeseen osaksi it-alan suorahakuihin ja asiantuntijavuokraukseen erikoistunutta yritystämme. Tehtävä sopii hyvin henkilölle, jolla on jo kokemusta markkinoinnista, it-alan rekrytoinnista ja resursoinnista ja joka haluaa syventää osaamistaan Suomen kyvykkäimmässä it-alan henkilöstöpalveluyhtiössä. Haemme henkilöä, jolla on kyky aikaansaada myyntiä digimarkkinoinnin keinoin ja taito kiteyttää it-ammattilaisten osaamisia ja potentiaalia asiakkaille merkityksellisellä tavalla. Tehtävässä tarvitaan rohkeutta verkostoitua, innostaa, vaikuttaa ja erottautua – sähköpostitse, etäpalavereissa, puhelimessa sekä myös sosiaalisessa mediassa.

Tässä tehtävässä tulet tuottamaan Nicon uuden palvelukonseptin, GuruTorin, mukaisia palveluja asiakkaille, työnhakijoille ja alihankkijoille. Rakennat ja ylläpidät verkostoasi Nicon kohdeasiakkaisiin ja it-osaajiin. Osaajaverkostomme on todella laaja kattaen Nicon ja Fujitsun nykyisiä työntekijöitä, työnhakijoita ja laajan alihankintaverkostomme osaajia. Huolehdit saatavilla olevien asiantuntijoiden markkinoinnista ja esittelystä asiakkaille. Ja kehität palvelukonseptia koko ajan paremmaksi yhdessä kollegoittesi ja sidosryhmiesi kanssa. Voit osallistua myös Nicon muiden tehtävien hoitamiseen ajankäyttösi, vahvuuksiesi ja intohimosi mukaan.

Arvostamme 

  • Kokemusta digimarkkinoinnista ja erityisesti b-to-b sähköpostimarkkinoinnista
  • Kokemusta rekrytointiasiantuntijan työstä
  • Kokemusta it-asiantuntijoiden alihankinnasta
  • Kokemusta it-alan rooleista ja osaamista
  • Asiakaslähtöistä työskentelytapaa
  • Hyviä viestintä ja kommunikointitaitoja
  • Systemaattista ja pitkäjänteistä työtapaa
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Tarjoamme sinulle pienen yrityksen joustavat toimintatavat ja ison konsernin tuen. Saat vakituisen työtehtävän, puitteet kasvuun ja kehittymiseen, ihmisläheisen tehtävän it-alalla, hauskoja ja vaihtelevia työpäiviä mainioitten asiakkaiden, työnhakijoiden, kollegoiden ja alihankkijoittemme seurassa.

Lisäksi tarjoamme sinulle kattavat henkilöstöedut, kuten erikoislääkäritasoisen työterveyshuollon, laajat osaamisen kehittämisen mahdollisuudet, lounasedun, sportti-, kulttuuri- ja hyvinvointiedun, puhelinedun, Nicon ja Fujitsun henkilöstötilaisuuksia, harrastuskerhoja ja ensiluokkaiset työvälineet. 

Nico on Fujitsun omistama it-alan rekrytointi- ja asiantuntijavuokrausyritys, joka tarjoaa asiantuntijaosaamista asiakkaiden tietohallinnon ja tuotekehityksen tarpeisiin. Toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä, Tampereella, Turussa, Oulussa ja Tallinnassa.

Käy tutustumassa blogiimme ja kotisivuihimme saadaksesi kokonaisvaltaisemman kuvan meistä! Voit lisäksi tutustua LinkedInissä tulevaan esimieheesi Tarmoon sekä läheisiin kollegoihisi Juhaan, Heidiin, Merviin, Monaan, Tarjaan ja Petteriin. Löydät Nicon myös sosiaalisen median kanavista kuten  LinkedInistä.

Kiinnostuitko? Kerro meille tarkemmin taustastasi lähettämällä hakemuksesi palkkatoiveineen 12.2. mennessä oheisen linkin kautta ja liitä mukaan CV:si. Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan.

Lisätietoja ja yhteydenotot: Tarmo Antila, p. 0500-447024 tai s-posti: [email protected]

Hakuaika päättyy: 12.02.2023 klo 23:59

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Palvelun omistaja, it-asiantuntijat

Helsinki
Vakituinen
3 - 5 vuotta
Alempi korkeakoulututkinto

Julkaistu 13.02.2023

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Yrityksen koko: 
50 - 99 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti