Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Palveluneuvoja K-ryhmään

Hakuaika alkaa: 21.09.2022
Hakuaika päättyy: 30.09.2022

Ovatko asiakaspalvelu ja aidot ihmiskohtaamiset lähellä sydäntäsi? Jyllääkö sisälläsi yrittäjähenkinen asiakaspalvelun ammattilainen? Et kaihda haasteita ja kykenet työskentelemään paineiden alla. Teet kaikkesi varmistaaksesi hyvän asiakaskokemuksen.

Haemme K-ryhmään Kespron asiakaspalveluun Helsingin Kalasatamaan K-Kampukselle innokasta ja osaavaa palveluneuvojaa kokoaikaiseen ja vakituiseen työsuhteeseen 12.10.2022 alkaen. Työskentelet HoReCa-tukkukaupan eturintamassa rautaisten ammattilaisten kanssa.

Tärkein työtehtäväsi on varmistaa että Kespron asiakas ei jää koskaan pulaan. Työ on aktiivista monikanavaista asiakaspalvelutyötä pääasiassa puhelimessa ja sähköpostilla, mutta tulevaisuudessa myös erilaisten uusien, digitaalisten kontaktikanavien kautta. Vastaat ja kontaktoit asiakkaita ratkoen nopeasti ja päättäväisesti Kespron ammattiasiakkaiden haasteita, otat vastaan tilauksia ja toimeksiantoja asiakkailta ja hoidat haastavatkin tilanteet ja reklamaatiot.

Olet valmis kantamaan vastuuta ja tarttumaan oma-aloitteisesti toimeen. Arvostamme aktiivisuutta, päättäväisyyttä ja aidosti positiivista ajattelutapaa. Saat asioita aikaan, etkä luovuta koskaan. Kauppa on K-ryhmän ytimessä ja meillä tehtävissä menestyminen edellyttää aitoa halua luoda ylivertainen asiakaskokemus.

Odotamme sinulta
- Alempaa korkeakoulututkintoa kaupalliselta, elintarvike tai MaRa-alalta, esim. tradenomi tai restonomi. Keittiö ja HoReCa-alan muu koulutus hyödyksi.
- Kokemusta asiakaspalvelutyöstä tai HoReCa-alalta
- Vakuuttavaa ja taitavaa puhelimessa tapahtuvan asiakaspalvelun ja myynnin osaamista
- Tulevaisuudessa digitaalisten välineiden kautta tapahtuvan, monikanavaisen asiakaspalvelun hallinta ja osaaminen
- Sujuvaa tietotekniikan käyttöä ja kykyä omaksua ja oppia uusia järjestelmiä, käytössämme on mm. SAP, Microsoft Dynamics CRM, MS-Office ohjelmat jne.
- Sujuvaa puhuttua ja kirjoitettua englannin kielen taitoa, ruotsin taito on eduksi

Pääasiassa työskentelemme arkisin, mutta odotamme että olet valmis työskentelemään myös iltaisin sekä viikonloppuisin omalla vuorollasi.

Kaupan ala on jatkuvassa murroksessa, ja meillä pääset toimimaan eurooppalaisen kaupan etulinjassa alan laatujohtajayrityksessä. Sinulle on tarjolla lukuisia monimuotoisia urapolkuja kansainvälisessä konsernissa.

Tarjoamme sinulle:
- mielenkiintoisen ja haastavan tehtävän
- näköalapaikan johtavaan HoReCa-alan tukkukauppaan
- mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä
- päivittäin uusia haasteita kehittyä osana isoa organisaatiota
- useita urapolkuvaihtoehtoja kansainvälisessä konsernissa
- innostavat ja ammattitaitoiset työkaverit
- konsernin laajan tuen

K-ryhmän koko ja voima varmistavat, että kasvumme on tavoitteidesi veroista. Kaupan ala uudistuu ja digitalisoituu kovaa vauhtia maailman mukana ja tarjoaa siten kaupallisesti suuntautuneelle ajattelijalle loputtomasti mahdollisuuksia kehittyä sekä ylittää itsensä. Olemme panostaneet digitaaliseen kehitykseen ja meillä olet luomassa tulevaisuuden asiakaskokemusta.

K-ryhmä on uudistuva ja vahva toimija yhdeksässä maassa, ja meillä teet hyvää kauppaa alan huippujen rinnalla. Saat täydet mahdollisuudet kasvaa täyteen potentiaaliisi porukassa, joka kehittää itseään ja kaupan tekemistä rohkeasti uutta syleillen, mutta aina asiakkaan ehdoilla. Yhteiset arvot, periaatteet ja toimintatavat ovat työmme perusta kaikkialla. Keskitymme vastuullisuustyössämme ihmisten ja ympäristön hyvinvointiin.

Tehdään hyvä kauppa – tule K-ryhmään.

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä asiakaspalveluesimies Mika Salmelta numerosta 050 3094442.

Lähetä hakemuksesi 30.9.2022 mennessä oheisen linkin kautta.

-----------
K-ryhmässä voit rakentaa uran 45 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa. Itsenäiset K-kauppiasyrittäjät ovat työmme sielu, ja heidän innoittamanaan koko K-ryhmää ajaa vahva kutsumus: hyvä ruoka, ihmisten arjen helpottaminen ja maailman tekeminen paremmaksi paikaksi elää. Toimimalla vahvasti yhdessä läpi talon pystymme jatkuvasti ylittämään asiakkaidemme odotukset kivijalassa, B2B-kumppanina ja verkossa.

Kesko vaikuttavuus

Kesko synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen ravitsemukseen ja verojen maksamiseen, luokissa Terveys ja Yhteiskunta.

Kesko synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
Upright data for Kesko

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Kesko Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Palveluneuvoja K-ryhmään

Helsinki
Vakituinen

Julkaistu 01.10.2022

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti