Skip to main content

Palveluneuvoja K-Ryhmään

Hakuaika alkaa: 25.05.2023
Hakuaika päättyy: 31.05.2023

Ovatko asiakaspalvelu ja aidot ihmiskohtaamiset lähellä sydäntäsi? Jyllääkö sisälläsi yrittäjähenkinen asiakaspalvelun ammattilainen? Et kaihda haasteita ja kykenet työskentelemään paineiden alla. Teet kaikkesi varmistaaksesi hyvän asiakaskokemuksen.

Haemme K-ryhmään Kespron asiakaspalveluun Helsingin Kalasatamaan K-Kampukselle innokasta ja osaavaa palveluneuvojaa määräaikaiseen työsuhteeseen 31.12.2023 saakka.

Määräaikaisuuden perusteena on tilapäinen työvoiman tarve uuden järjestelmän käyttöönoton ajaksi.

Työskentelet HoReCa-tukkukaupan eturintamassa rautaisten ammattilaisten kanssa. Tärkein työtehtäväsi on varmistaa, että Kespron asiakas ei jää koskaan pulaan. Työ on aktiivista monikanavaista asiakaspalvelutyötä pääasiassa puhelimitse ja sähköpostitse. Ratkot nopeasti ja päättäväisesti Kespron ammattiasiakkaiden haasteita, otat vastaan tilauksia ja toimeksiantoja asiakkailta sekä hoidat haastavatkin tilanteet ja reklamaatiot.

Tarjoamme sinulle:

  • mielenkiintoisen ja haastavan tehtävän
  • mahdollisuuksia kasvaa ja kehittyä
  • useita urapolkuvaihtoehtoja kansainvälisessä konsernissa
  • K-ryhmän henkilökuntaedut

K-ryhmä on uudistuva ja vahva toimija seitsemässä maassa, ja meillä teet hyvää kauppaa alan huippujen rinnalla. Saat täydet mahdollisuudet kasvaa täyteen potentiaaliisi porukassa, joka kehittää itseään ja kaupan tekemistä rohkeasti uutta syleillen, mutta aina asiakkaan ehdoilla. Yhteiset arvot, periaatteet ja toimintatavat ovat työmme perusta kaikkialla. Keskitymme vastuullisuustyössämme ihmisten ja ympäristön hyvinvointiin.

Odotamme sinulta:

  • soveltuvaa korkeakoulututkintoa kaupalliselta, elintarvike- tai MaRa-alalta (esim. tradenomi tai restonomi)
  • aiempaa kokemusta asiakaspalvelutyöstä tai HoReCa-alalta
  • vakuuttavaa ja taitavaa puhelimessa tapahtuvan asiakaspalvelun sekä myynnin osaamista
  • digitaalisten välineiden kautta tapahtuvan monikanavaisen asiakaspalvelun hallinta ja osaaminen
  • sujuvaa tietotekniikan käyttöä ja kykyä omaksua ja oppia uusia järjestelmiä
  • sujuvaa englannin kielen taitoa (ruotsin kielen osaaminen katsotaan eduksi)

Olet valmis kantamaan vastuuta ja tarttumaan oma-aloitteisesti toimeen. Arvostamme aktiivisuutta, päättäväisyyttä ja aidosti positiivista ajattelutapaa. Saat asioita aikaan, etkä luovuta koskaan. Kauppa on K-ryhmän ytimessä ja meillä tehtävissä menestyminen edellyttää aitoa halua luoda ylivertainen asiakaskokemus.

Kaupan ala on jatkuvassa murroksessa, ja meillä pääset toimimaan eurooppalaisen kaupan etulinjassa alan laatujohtajayrityksessä. Sinulle on tarjolla lukuisia monimuotoisia urapolkuja kansainvälisessä konsernissa.

Tehdään hyvä kauppa - tule K-ryhmään.

Lisätietoja tehtävästä antaa Mika Salmi, sähköpostitse [email protected] tai puhelimitse 0503094442.

Lähetä hakemuksesi 31.5.2023 mennessä oheisen linkin kautta.

K:laisten kädenjälki näkyy päivittäin miljoonien ihmisten arjessa ja yhteiskunnassa Suomessa, pohjoismaissa ja Baltiassa: miten syömme, liikumme ja asumme vastuullisemmin nyt ja tulevaisuudessa. K:ssa saat ainutlaatuisen monipuoliset mahdollisuudet luoda omannäköisesi ura 40 000 K:laisen yhteisössä, kolmella toimialallamme, seitsemässä maassa.

K-ryhmä on valittu useasti maailman vastuullisimpien kauppojen joukkoon. Jatkuvasti uudistuva K on edelläkävijä kaupan digitalisoimisessa, kauppakohtaisten valikoimien ja digityökalujen kehittämisessä ja asiakkaan datapohjaisessa palvelemisessa. K:laisilla on käytössään alan edelläkävijän teknologiat ja -työkalut ja työkavereina alan parhaat ammattilaiset - niin kaupoissa kuin toimistoilla.

Kesko vaikuttavuus

Kesko synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen verojen maksamiseen ja ravitsemukseen, luokissa Yhteiskunta ja Terveys.

Kesko synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
Upright data for Kesko

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Kesko Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Palveluneuvoja K-Ryhmään

Helsinki
Kokopäiväinen

Julkaistu 01.06.2023

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti