Skip to main content

Palveluneuvoja, sähköiset asiointipalvelut

Onko sinulla digiosaaminen hallussa, ja asiakkaiden auttaminen on sinulle sydämen asia? Entä uskallatko kokeilla uusia tehtäviä ja innostaa muitakin mukaan pioneerina? Jos vastasit kyllä, hae meille töihin!

Etsimme motivoitunutta ja auttamishaluista palveluneuvojaa monipuolisiin asiakaspalvelutehtäviin Espoon kaupungin sähköisiin asiointipalveluihin contact centeriimme 19.12.2022 - 31.5.2023. Kyseessä on sijaisuus. Työtä tehdään kahdessa vuorossa kello 7:45 - 16:10 välillä. Etätyö on mahdollista muutamana päivänä viikossa.

Sähköisissä asiointipalveluissa asiakkaita neuvotaan puhelimitse, sähköpostitse, palautekanavassa, chatissa, videochatissa ja sosiaalisen median kautta. Opastamme Espoon kaupungin omiin palveluihin liittyen, sekä neuvomme yhteistyökumppaneidemme HSL:n, Kelan ja Visit Espoon asioissa. Asiakkaidemme digineuvonta on oleellinen osa tehtävää. Tehtäviin kuuluu esimerkiksi kaupungin palvelujen yleisneuvontaa kaikissa kanavissa, Espoon kaupungin puhelinvaihde, ajanvarausjärjestelmän käytön neuvontaa, käyttäjätunnusten tekoa, kuljetuspalvelujen reklamaatioiden hoitamista ja koulukuljetusten neuvontaa.

Espoon asiointipisteiden palveluneuvonta eri kanavissa on osa työtämme. Siksi osa perehdytyksestä tapahtuu Espoon asiointipisteissä. Lisäksi osallistumme asiointipisteiden jalkautuvaan palveluun, neuvomaan asiakkaita sähköisessä asioinnissa muiden toimijoiden tiloissa.

Haastattelujen ensimmäinen vaihe toteutetaan videohaastatteluina.

Työpaikan nimi: Asiointi, Espoon sähköiset asiointipalvelut.

Lähiosoite: Virastopiha 2, 02770 Espoo.

Työaika: 36 h 15 min viikossa.

Kelpoisuusvaatimukset: Soveltuva korkeakoulu- tai opistotasoinen tutkinto tai ammattitutkinto.

Tehtävässä edellytetään hyviä asiakaspalvelutaitoja, vastuullisuutta ja tiimityötaitoja, kykyä työskennellä paineen alla kiireisinä aikoina, sekä hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Palvelemme asiakkaitamme kolmella kielellä, joten myös sujuva englannin ja hyvä ruotsin asiakaspalvelukielen osaaminen, niin suullisesti kuin kirjallisestikin, on tärkeää. Käytämme työssämme päivittäin useita erilaisia tietoteknisiä järjestelmiä, joten edellytämme myös valmiutta järjestelmien nopeaan oppimiseen, ja kykyä neuvoa asiakkaita sähköisten järjestelmien käytössä.

Arvostamme avointa ja rohkeaa palveluasennetta, kykyä nähdä kokonaisuuksia ja tehdä työtä tiimissä itsenäisesti, kykyä innostua pienten pulmien ratkomisesta, sekä muutosmyönteistä valmiutta uusien työtapojen kokeilemiseen ja uuden oppimiseen.

Espoon sähköisistä asiointipalveluista ja asiointipisteiltä saat neuvontaa Espoon kaupungin palveluista ja tapahtumista, tai yhteistyökumppaneiden, kuten Kelan ja HSL:n (Helsingin seudun liikenteen) palveluista. Meiltä saat digitukea eli apua verkkopalvelujen käyttöön esimerkiksi, kun olet tekemässä hakemusta jonkin viranomaisen sähköisen asioinnin palvelussa.

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys. Meillä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu sekä apua vuokra-asunnon hankintaan). Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView/"

Yhteystiedot: Tehtävästä antaa lisätietoja palveluesihenkilö Aija Paige, 043 825 9563.
Tavoitettavissa arkisin ma-pe 08:00 - 14:00.
Työpaikan osoite: Virastopiha 2, 02770 ESPOO
Palkkaus: Tehtäväkohtainen palkka: 2391,93€
Työ alkaa: 19.12.2022-31.5.2023
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: 3 - 6 kk
Haku päättyy: 09.12.2022 klo 15:45
Jätä hakemus: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ESPOO-01-280-22/fi_FI
Ilmoitus jätetty: 23.11.2022
TE-palvelujen ilmoitusnumero: 11722746

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Palveluneuvoja, sähköiset asiointipalvelut

Espoo
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö, Etätyö

Julkaistu 09.12.2022

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti