Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Palveluneuvoja, ympäristö- ja rakennusvalvonta

Haemme reipasta, asiakaspalveluhenkistä ja kaupunkiympäristöstä kiinnostunutta kesätyöntekijää Espoon rakennusvalvonnan asiakaspalveluun.

Palveluneuvoja työskentelee ympäristö- ja rakennusvalvontakeskuksessa rakennusvalvonnan asiakasneuvonnassa tehtävänään palveluihimme liittyvä asiakaspalvelu ja -neuvonta. Rakennusvalvonnan lisäksi vastaamme myös ympäristönsuojelua koskeviin asiakasyhteydenottoihin. Asiakaspalvelukanavina rakennusvalvonnassa toimivat puhelinpäivystys, asiakaspalvelupiste, sähköposti sekä chat. Lisäksi tehtäviin kuuluvat vakuuksien vastaanotto ja luovutus, asiakirjojen sähköinen käsittely, postitustehtävät sekä muut toimistotehtävät.

Työn aloitus- ja päättymisaika on sovittavissa. Mahdollisuus on työskennellä toukokuun alusta syyskuun loppuun.

Palveluneuvojat työskentelevät kahden hengen tiimissä rakennusvalvonnan asiakaspalvelupisteessä. Tilanteen mukaan myös etätyöskentelyyn on mahdollisuus. Osa tehtävistä vaatii kuitenkin läsnäoloa rakennusvalvonnan tiloissa. Tehtävässä on päivittäisessä käytössä Telia ACE-puhelunvälitysjärjestelmä sekä Trimble Locus Cloud- paikkatietojärjestelmä. Sinut perehdytetään ohjelmien käyttöön eikä niistä tarvitse olla aiempaa kokemusta.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden tutustua Suomen toiseksi suurimman kaupungin ympäristön ja maankäytön kehittämiseen ympäristö- ja rakennusvalvonnan näkökulmasta.

Työpaikan nimi: Ympäristö- ja rakennusvalvontakeskus, tukipalvelut

Työaika: 36 h 45 min / vko

Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Eduksi työssä ovat vähintään ensimmäisen vuoden opinnot soveltuvalta alalta, esimerkiksi arkkitehtuurista tai lainopilliselta alalta tai muuten hankitut vastaavat tiedot.

Arvostamme kokemusta asiakaspalvelutehtävistä, kiinnostusta maankäyttö- ja rakentamisalaan sekä MS-Office 365 työkalujen hyvää hallintaa.

Ympäristö- ja rakennusvalvontakeskuksen tehtävänä on huolehtia ympäristön- ja luonnonsuojelusta, rakentamisen ohjauksesta ja valvonnasta sekä ympäristöterveydenhuollosta. Keskus vastaa omalta osaltaan siitä, että Espoossa on viihtyisä, toimiva, ekologisesti kestävä sekä terveellinen ja turvallinen asuin- ja elinympäristö. Olemme osa Kaupunkiympäristön toimialaa. Monialainen työyhteisömme koostuu yli sadasta alan ammattilaisesta. Teemme yhteistyötä kaupungin eri toimialojen, asukkaiden ja muiden kumppanien kanssa.

Tämä rekrytointi toteutetaan anonyyminä rekrytointina. Anonyymin rekrytoinnin tavoitteena on kohdentaa huomio hakijan ammatilliseen osaamiseen sekä työkokemukseen. Valinnat työpaikkahaastatteluun tehdään ilman hakijan henkilötietoja.

Haastatteluvalinnat tekevä esihenkilö arvioi hakijoita hakemuksessa olevien kompetenssitietojen perusteella näkemättä nimi-, yhteystieto-, ikä-, sukupuoli- ym. tunnistetietoja.

Anonyymin rekrytoinnin onnistuminen edellyttää sinulta sitä, että kirjoitat omat tunnistetietosi ainoastaan niille osoitettuihin kenttiin. Huomioithan myös vapaata hakemustekstiä kirjoittaessasi, että myös se noudattaa anonymiteetin periaatteita.

Jätä hakemuksesi sähköisesti Kuntarekry-järjestelmän kautta, jotta hakemuksestasi löytyy tarvittavat tiedot ja anonyymi rekrytointi on mahdollista toteuttaa.

Yhteystiedot: Tehtävästä lisätietoja antaa
kehittämisasiantuntija Hanna Turpeinen, + 358 40 6343273, [email protected]
Työpaikan osoite: Kirkkojärventie 4, 02770 ESPOO
Palkkaus: Tehtäväkohtainen palkka: 1850 €/kk
Työ alkaa: 2.5.2023 - 30.9.2023
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: 3 - 6 kk
Haku päättyy: 10.02.2023 klo 15:45
Jätä hakemus: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ESPOO-04-18-23/fi_FI
Ilmoitus jätetty: 20.01.2023
TE-palvelujen ilmoitusnumero: 11799581

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Palveluneuvoja, ympäristö- ja rakennusvalvonta

Espoo
Määräaikainen ja projektityö, Kokopäiväinen, Kesätyö, Etätyö

Julkaistu 10.02.2023

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti