Skip to main content

Oletko kokenut siivouspalvelualan ammattilainen? 

Haemme Pirkanmaan alueelle  siivouspalveluiden ohjaajaa. 

Työskentelet palveluesimiehen alaisuudessa toimitilasiivouksesta vastaavana ohjaajana, olet lähin esimies työntekijöille sekä yhteyshenkilö asiakkaille ja osallistut myös suorittavaan siivoustyöhön. 

Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen, 112,5 tuntia/kolmessa viikossa. Työvuoroja on pääsääntöisesti arkisin aamu-/päivävuoroissa ja toivomme valmiutta työskennellä tarvittaessa myös viikonloppuisin. Palkkaus tehtävässä määräytyy Kiinteistöpalvelualan työntekijöitä koskevan työehtosopimuksen mukaisesti.

Työskentelyalueesi on laaja ja työ on liikkuvaa, joten sinulla on oltava ajokortti. Tehtävän hoitaminen edellyttää hyvää suomen kielen taitoa sekä vähintään auttavaa englannin kielen taitoa.

Edellytämme sinulta siivousalan työkokemusta ja katsomme eduksesi mikäli sinulla on alan koulutus. Työskentelytapasi on asiakasystävällinen ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot. Olet oma-aloitteinen ongelmaratkaisija ja sinulla on hyvä paineensietokyky.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta ohjaajan työstä, mutta tämä ei ole pakollista, koulutamme sinut joka tapauksessa tähän tehtävään. Tärkeintä on, että olet innokas oppimaan uutta ja olet myönteisen asenteen omaava luotettava tekijä.

Lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, viimeistään 25.2.2024

Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä, joten haku saattaa sulkeutua ilmoitettua aikaisemmin.

Otamme vastaan hakemuksia ainoastaan nettisivujemme kautta.

N-Clean Oy on vuonna 2004 perustettu siivouspalveluyritys. Vuodesta 2019 N-Clean Oy on ollut osa MIAB-konsernia. Työllistämme yli 2000 henkilöä siivous- ja toimitilapalveluiden tehtävissä. Toimimme valtakunnallisesti Suomessa. Siivouskohteitamme ovat hotellit, kylpylät, laivat, kauppakeskukset, tavaratalot, toimistotalot, oppilaitokset, taloyhtiöt ja myymälät. Toimintaamme ohjaavat yrityksen arvot ja niistä johdetut toimintaohjeet. Tarjoamme sinulle moninaisen työyhteisön sekä savuttoman työympäristön.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti