Skip to main content

Palvelupäällikkö, Tili-Center Nurmela Ky

Oletko jo kerryttänyt kokemusta monipuolisista taloushallinnon ja palkkahallinnon vaativista tehtävistä ja haluat edetä urallasi eteenpäin?

Etsimme asiakkaallemme Tili-Center Nurmela Ky:lle PALVELUPÄÄLLIKKÖÄ Kauhajoelle vakituiseen työsuhteeseen.  Työsuhde on kokoaikainen ja se solmitaan suoraan Tili-Centerin kanssa.

Tehtävänkuvaus

Tehtävässä palvelupäällikkönä tulet ottamaan vastuun kokonaisvaltaisesti voimassa olevista ja uusista asiakkuuksista. Tehtäviisi sisältyy auttaa asiakkaita erilaisissa tilanteissa, lähiesihenkilötyö ja mahdollistaa tiimiläisten sujuva työnteko sekä auttaa heitä erilaisissa arjen tilanteissa. KLT- tai TNT-tutkinto on eduksi, mutta ellei ole, toivomme, että olet halukas toisen näistä suorittamaan.

Toivomme Sinulta

  • positiivista ja reipasta asennetta
  • aikaisempaa kokemusta lähiesihenkilötyöstä
  • käytännön kokemusta taloushallinnon ja palkkahallinnon tehtävistä
  • ratkaisukeskeistä työskentelyotetta
  • organisointi- ja paineensietokykyä
  • aikaisempi kokemus tilitoimistossa työskentelystä katsotaan eduksi

Asiakkaamme tarjoaa Sinulle

  • monipuoliset ja itsenäiset työtehtävät 
  • rennon, monipuolisen ja osaavan työyhteisön tueksesi 
  • hyvät kouluttautumismahdollisuudet 
  • nykyaikaiset järjestelmät, jotka mahdollistavat myös hybridityöskentelyn

Olisitko juuri Sinä Tili-Centerin uusi palvelupäällikkö – uudet työkaverisi odottavat jo Sinua! Jos vastasit kyllä, niin älä epäröi vaan hae tehtävää heti, kuitenkin viimeistään 10.12.2023 mennessä. Muistathan liittää mukaan myös palkkatoiveesi, cv:si ja hakemuksesi.  Haastatteluja voimme tehdä jo hakuaikana ja paikka täytetään heti, kun sopiva henkilö löydetään.

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan Senior HR-konsultti Heidi Hudson, puh. 050 323 8375/ [email protected]. Eilakaisla toimii rekrytoinnin yhteistyökumppanina.


Olemme 30-vuotias kehittyvä asiantuntijayritys, joka toimii nykyaikaisissa, viihtyisissä toimitiloissa Yrityskeskus Logistiassa Kauhajoella. Palvelemme asiakaskuntaamme konsultatiivisella otteella laaja-alaisesti taloushallinnon eri osa-alueilla, asiakasta liiketoiminnan eri vaiheissa tukien. www.tilicenter.com

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Palvelupäällikkö, Tili-Center Nurmela Ky

61800 Kauhajoki
Kokopäiväinen
5 - 10 vuotta

Julkaistu 27.11.2023

Yrityksen liikevaihto: 
10 000 000 - 19 999 999 €
Yrityksen koko: 
250 - 499 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti