Skip to main content

PALVELUPÄÄLLIKÖITÄ

Tule tekemään kanssamme Suomen parasta taloushallinnon työpaikkaa

Haemme palvelupäälliköitä luotsaamaan alansa huippuasiantuntijoista koostuvia tiimejämme iloisella ja aktiivisella otteella. Tässä tehtävässä yhdistyvät vastuu ja vapaus sekä mahdollisuus hyödyntää osaamistasi monipuolisesti!

Suomen tilitoimistopalveluiden markkinajohtaja Rantalainen jatkaa kasvuaan ja hakee nyt palkkahallinnon palvelupäälliköitä Pirkanmaalle ja Pohjanmaalle. Työskentelypaikkakuntasi voi olla esimerkiksi Tampere, Vaasa tai Seinäjoki.

Palvelupäällikkönä vastaat oman tiimisi palvelutuotannon ohjauksesta ja tuloksesta sekä toimit esihenkilönä ja tukena tiimillesi. Lisäksi työnkuvaasi kuuluu asiakkuuksien hallintaa, kuten uusien asiakkaiden haltuunottoa ja asiakaspalavereita. Tehtävässäsi ohjaat tiimiäsi parhaaseen mahdolliseen suoritukseen ja kehität Rantalaisen toimintaa yhdessä ammattitaitoisten tiimiläistesi kanssa.

Tukenasi tehtävässä toimivat muut palvelupäälliköt sekä oma esihenkilösi, jolle myös raportoit. Tiimisi kanssa luotte itse parhaan tavan työskennellä etä- ja lähityötä yhdistellen.

Mitä toivomme sinulta?

Toivomme, että sinulta löytyy jo näyttöjä menestyksekkäästä esihenkilötyöstä sekä innostusta ihmisläheiseen työhön. Myös kokemus asiakkuuksien hallinnasta ja ymmärrys liiketoiminnan kokonaisuuksista ovat avainasemassa tässä tehtävässä. Lisäksi aiempi kokemus palkkahallinnosta katsotaan eduksi. Ennen kaikkea olet kannustava ja huomioiva esihenkilö, jolla on taitoa hallita kokonaisuuksia ja kehittää tiimisi toimintaa. Viestit esimerkilläsi sitoutumistasi yhteisiin tavoitteisiin sekä Rantalaisen arvoihin ja viihdyt tekemisen parissa niin työkavereidesi kuin asiakkaidenkin kanssa!

Mitä Rantalainen tarjoaa sinulle?

Rantalaisella tarjoamme sinulle kiinnostavan ja vastuullisen roolin, jossa saat aidosti oman kädenjälkesi näkyviin yhdessä Suomen moderneimmista tilitoimistoista. Saat meillä asiantuntevan organisaation sisäisen tuen työhösi, kattavat koulutusmahdollisuudet sekä nykyaikaiset työvälineet, kuten sähköpöydän etätyöskentelyyn.

 Yhtenä alan joustavimmista työnantajista tarjoamme sinulle vapauden suunnitella omaa työtäsi, liukuvan työajan sekä etätyömahdollisuuden, jotta työn ja muiden elämän osa-alueiden yhdistäminen olisi sujuvaa.

Rantalaisella sinua odottavat iloiset ja asiantuntevat työkaverit sekä hyvä työympäristö ja reilu arvomaailma. Meillä panostetaan laadukkaaseen esihenkilötyöhön ja uramahdollisuuksiin talon sisällä. Haluamme olla taloushallintoalan paras työpaikka!

Kiinnostuitko?

Lisätietoa palvelupäällikkönä toimimisesta antaa palvelutuotannon johtaja Tuuli Lehtinen, puh. 010 324 3255, tavoitettavissa 9.1. klo 11–12 ja 13.1. klo 9–11.

Mercuri Urvalilta projektista vastaa konsultti Lassi Välimäki, puh. 040 514 9778.

Ansioluettelon ja hakemuksen palkkatoiveineen voit lähettää 29.1.2023 mennessä osoitteessa www.mercuriurval.fi tunnuksella FI-17522. Merkitse hakemukseen minkä alueen tehtävää olet hakemassa.

Olemme tilitoimisto, joka tarjoaa kaikkia talous- ja palkkahallinnon palveluita. Palvelemme kaikenkokoisia yrityksiä ja yhteisöjä jopa 60 paikkakunnalla noin 1200 asiantuntijan voimin. Meiltä saat kaikki tilitoimistopalvelut yhden katon alta.

Takaamme hyvän ja energisen työympäristön, kotimaisen yrityksen reilun arvomaailman sekä mahdollisuuksia oman ammattitaidon kehittämiseen. Haluamme tarjota asiakkaillemme vain parasta ja se onnistuu työntekijöidemme kautta!

Lue meistä lisää: www.rantalainen.fi

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

PALVELUPÄÄLLIKÖITÄ

Rantalainen / co Mercuri Urval
Tampere
Vaasa
Seinäjoki
Vakituinen, Kokopäiväinen, Etätyö

Julkaistu 30.01.2023

Yrityksen liikevaihto: 
10 000 000 - 19 999 999 €
Yrityksen koko: 
20 - 49 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti