Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Palvelusihteeri, varhaiskasvatuksen hallinto

Vantaan kaupunki, Kasvatus ja oppiminen, Varhaiskasvatus
Varhaiskasvatuksen hallinto, Silkkitehtaantie 5 C, 01300 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 16.01.2023 alkaen 
(tai aloitus sopimuksen mukaan).

Oletko etsimämme palveluhenkinen asiantuntija, joka työskentelee sujuvasti niin järjestelmien kuin ihmisten kanssa? 

Etsimme joukkoomme palvelusihteeriä Vantaan suurimmalle palvelualueelle varhaiskasvatukseen!

Olet etsimämme henkilö, jos arvostat hyvää asiakaspalvelua ja haluat olla tuottamassa sitä muille. Lisäksi olet työskentelyssäsi tarkka ja vahvuutenasi on tehtävien aikatauluttaminen. Palvelusihteerin työ on monipuolista työtä, joka sisältää asiakaspalvelua, päätösten valmistelua sekä taloushallinnon tehtäviä.

Työtehtäviisi kuuluu varhaiskasvatuksen palvelusuhdeasioihin liittyviä toimistotehtäviä, päätösten valmistelu- ja tukitehtävät, hankintoihin liittyvät tukitehtävät, asiakirjahallinnon tehtävät, tilastoinnin tukitehtävät ja arkistointiin liittyvät tehtävät. Työpöydältäsi löytyy myös erilaisten rekisterien ylläpitoa ja varhaiskasvatuksen muita viestintä- ja toimistotehtäviä sekä kokous- ja koulutusjärjestelyjen hoitamista.

Työssäsi pääset ohjaamaan ja neuvomaan sekä sisäisiä että ulkoisia asiakkaitamme sekä hoitamaan erilaisten maksujen laskutus- ja perintätehtäviä. Tässä tehtävässä pääset tekemään monipuolista työtä mukavassa työympäristössä.

Valitulta henkilöltä edellytetään soveltuvan tutkinnon lisäksi kokemusta vastaavista sihteerin työtehtävistä sekä hyvää järjestelmien asiantuntemusta. Työssä edellytetään asiakaspalveluhenkisyyttä ja kykyä ratkoa asioita ja viedä niitä itsenäisesti eteenpäin. 

Etsimme avoimeen tehtävään sihteeriä, jolla on yhteistyökykyä, joustavuutta, vastuullisuutta, asianhallintataitoja, hyviä tietoteknisiä taitoja sekä hyvää suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa.

Onnistut tehtävässä hyvin, jos sinulta löytyy Office365 työympäristön osaamista sekä vahvaa motivaatiota ja positiivista asennetta opetalla uusien järjestelmien käyttöä.

Luemme eduksesi Vantaalla käytettyjen järjestelmien tuntemuksen.

Miksi Sinun kannattaa hakea meille töihin? 

Vantaan varhaiskasvatus on rento ja rohkea edelläkävijä. Meidät tunnetaan osallistavasta ja kehittävästä työotteesta, verkostoyhteistyöstä, ketterästä uudistamisesta sekä asiakaslähtöisyydestä. Kestävän kehityksen periaatteet ohjaavat toimintaamme. Työyhteisöjämme ja työntekijöitämme kannustetaan ja tuetaan uudistamaan toimintakulttuuria ja työtapoja lapsiperheiden muuttuvien tarpeiden mukaisesti.

Meillä on työyhteisö, jossa pääset kehittämään ja käyttämään omia vahvuuksiasi. Palvelusihteerinä kuulut varhaiskasvatuksen kehittämispalveluihin ja olet osa kolmen sihteerin yhteisöä. Työskentelet varhaiskasvatuspäälliköiden sihteerinä ja esihenkilönäsi toimii kehittämispäällikkö. Työyhteisömme on yhteisohjautuva ja yhteiskehittäminen kuvaa tapaamme tehdä työtä. Varhaiskasvatusta kehitetään kenttää kuunnellen. 

Modernit toimitilamme sijaitsevat Vantaan Silkkitehtaan kiinteistössä Tikkurilassa hyvien kulkuyhteyksien varrella. Työtä tehdään hybridimallilla, jossa osan viikkoa voit tehdä työtä haluamastasi paikasta käsin, joten arjen ja työelämän yhteensovittaminen on helppoa. 

Vantaan varhaiskasvatus on tutkitusti hyvä työnantaja: Kunta10-työhyvinvointitutkimuksen tulokset kertovat, että tiimimme on innovatiivinen ja kehittämismyönteinen sekä yhteistyökykyinen. Työpaikan ilmapiiri on erinomainen ja meillä on paljon sosiaalista pääomaa. Esihenkilöltä saa paljon tukea ja toiminta koetaan oikeudenmukaiseksi. Valmentava johtaminen saa tiimissämme hyvät arvosanat. Meitä yhdistää vahva tahto tehdä vaikuttavaa ja vastuullista työtä sekä lämmin sydän, jolla saamme toisemme kukoistamaan.

Tarjoamme sinulle työpaikan Suomen neljänneksi suurimman kaupungin varhaiskasvatuspalveluiden hallinnossa, jossa pääset hyödyntämään ja kehittämään omaa osaamistasi. Työyhteisösi on varustettu huippuosaajilla sekä vahvalla yhdessä tekemisen meiningillä.

Vantaan kaupunki tarjoaa:

  • Hyvät koulutusmahdollisuudet oman työn ja ammatillisuuden kehittämiseen
  • Avoimen työilmapiirin
  • Mahdollisuuden kokeilla uusia työ- ja toimintatapoja
  • Vastuullista työtä, jota ohjaavat suunnitelmallisuus ja selkeät tavoitteet
  • Liikunta- ja kulttuurietuja, lounasedun, etuseteleitä julkiseen liikenteeseen, mahdollisuuden työsuhdeasuntoon.

Työyhteisöämme ohjaavat Vantaan kaupungin arvot: avoimuus, rohkeus, yhteisöllisyys ja vastuullisuus. Pääset tutustumaan meihin paremmin oheisesta linkistä: Valitse Vantaa

Toivottavasti saimme mielenkiintosi heräämään. Jätä hakemuksesi jo tänään ja #vantaudu työkaveriksemme! 

Miten rekrytointiprosessi etenee?

Ensimmäinen haastattelukierros pidetään videohaastatteluna, kutsu videohaastatteluun toimitetaan videohaastattelukierrokselle edenneille muutaman päivän sisällä haun päättymisestä. Videohaastattelusta yksilöhaastatteluihin päässeiden haastattelut pidetään 20.12.2022 kello 8.00-11.30. Tikkurilassa osoitteessa Silkkitehtaantie 5 C, 01300 Vantaa.


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Tehtävään soveltuva ammatillinen tutkinto

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Palkkaus:  2262,80 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 36 h 15 min/viikko 


Lisätietoja tehtävästä antavat:

Varhaiskasvatuksen kehittämispäällikkö
Katjamaria Halme
p. 043 825 8522
[email protected]

Lisätietoa tehtävänkuvasta ja työkulttuuristamme voit kysyä myös tulevalta kollegaltasi:

Palvelusihteeri
Niina Linko
p. 043 827 0949
[email protected]


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.

Hakuaika päättyy: 13.12.2022 klo 16:00

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Palvelusihteeri, varhaiskasvatuksen hallinto

Vantaa
Kokopäiväinen
Ei työkokemusta
Ammatillinen koulutus

Julkaistu 13.12.2022

Yrityksen liikevaihto: 
Ei käsitteellisesti ole
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti