Skip to main content

Palveluvastaava - SOS-Lapsikylä, Savonlinna

Hei sinä, joka haluat olla mukana luomassa turvallista ja lämpöistä ympäristöä lapsille ja perheille! Etsimme sosiaalityöntekijän pätevyyttä omaavaa palveluvastaavaa johtamaan perhehoitopalvelua Savonlinnassa. Tämä on tilaisuus liittyä kokeneeseen ja innostavaan organisaatioon, joka tarjoaa laadukkaita palveluita lastensuojelussa.

Tehtäväkuvaus

Palveluvastaavana vastaat perhehoidon- ja tukiperhepalvelusta ja toimit esihenkilönä perhehoidon tiimille. Esihenkilötehtäviisi kuuluu mm. tiimin henkilöstöresurssien hallinta, työhyvinvoinnista huolehtiminen ja tiimin kehityksen tukeminen. Tehtävään kuuluu vastuu uusien sijaisperheiden rekrytoinnista ja PRIDE-valmennuksien toteutumisesta, sekä toimeksiantosuhteisen perhehoidon tukityön suunnittelusta ja koordinoimisesta yhdessä perhehoidon rekrytointikoordinaattorin, tukityötä tekevien sosiaaliohjaajien ja tiimin sosiaalityöntekijän kanssa. Työssä tulet tekemään verkostotyötä ja vastaamaan asiakassuhteiden ylläpidosta ja kehittämisestä. Toivomme sinulta halukkuutta ja innostusta kehittää ja laajentaa toimintaa palvelualueella.

Tehtävän vaatimukset

Etsimme henkilöä, jolla on:

  • Sosiaalityöntekijän pätevyys (laki sosiaalihuollon ammattihenkilöistä 817/2015),
  • Vähintään 2 vuoden kokemus lastensuojelutyöstä
  • Esihenkilökokemus tai esihenkilökoulutus tai valmius käydä esihenkilökoulutus
  • Ajokortti
  • Hyviä tiimityöskentelytaitoja

Monipuolisen ja antoisan työn tueksi tarjoamme sinulle mm.:

  • Hyvän tuen kokeneelta työtiimiltä, esihenkilöltä ja organisaatiolta
  • Erittäin kattavan työterveyshuollon
  • e-passin liikunta- kulttuuri- ja hyvinvointiedun sekä lounasedun
  • Työnohjausta
  • Tukea ja kannustusta koulutuksiin ja oman osaamisen kehittämiseen

Työ alkaa sopimuksen mukaan. Työsuhde on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva. Työtä teet toimistotyöaikaan ja työsuhteessa noudatetaan yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Tehtävään valittavan tulee esittää rikosrekisteriote: Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002.

Kiinnostuitko? Haethan mahdollisimman pian, niin olemme sinuun yhteydessä. Rekrytointi suoritetaan yhteistyössä Barona Sote Oy:n kanssa. Haastatteluita pidetään jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Mikäli sinulla heräsi kysyttävää voit olla yhteydessä Baronan henkilöstökonsulttiin Fridaan.

Hae paikkaa viimeistään 04.06.2023 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: [email protected], +358 44 460 2011, Puhelinyhteydenotot arkisin klo 9 ja 15 välillä.

SOS-Lapsikyläsäätiö

SOS-Lapsikylä on lapsen oikeuksia edistävä kansainvälinen lastensuojelujärjestö. Tavoitteenamme on, että jokainen lapsi ja nuori saa tarvitsemansa tuen kasvaakseen mahdollisuuksiensa mittoihin. Olemme voittoa tavoittelematon lastensuojelun asiantuntija, palveluntuottaja sekä lasten, nuorten ja perheiden auttaja. SOS-Lapsikylä on toiminut Suomessa vuodesta 1962 ja se on kansainvälisen SOS Children’s Villages -järjestön jäsen. Järjestöllä on toimintaa yli 130 maassa.

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona Sote auttaa sosiaali- ja terveyspalvelualan osaajia löytämään itselleen sopivan seuraavan työpaikan ja työnantajia töihinsä osaavan tekijän. Rekrytointiprosessimme on nopea ja ihmislähtöinen. Tarjoamme monipuolisia työmahdollisuuksia sote-alan ammattilaisille vanhuspalveluista lastensuojeluun ja perusterveydestä digitaalisten terveyspalveluiden edelläkävijäksi. Työntekijämme ovat toimintamme tärkein voimavara, joten meille on tärkeää pitää juuri sinusta hyvää huolta.Barona on Suomen johtava henkilöstöalan yritys, joka tekee jatkuvasti työtä kehittääkseen työelämää paremmaksi. Etsimme vuosittain työpaikan yli 30 000 ihmiselle ja haluamme auttaa sinuakin rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Yli 700 asiantuntijan ja HR-ammattilaisen voimin toimimme kansainvälisesti 10 maassa ja Suomessa yli 30 paikkakunnalla.

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Palveluvastaava - SOS-Lapsikylä, Savonlinna

Barona
Savonlinna
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 26.05.2023

Samankaltaisia työpaikkoja

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti