Skip to main content

Panimo-osaston vastaava (37,5h/vko) K-Citymarket Raksila, Oulu

Hakuaika alkaa: 19.05.2023
Hakuaika päättyy: 29.05.2023

Panimo-alan osaajalle tarjolla unelmien tehtävä K-Citymarket Raksilassa!

Haemme K-Citymarket Raksilaan panimo-osaston vastaavaa. K-Citymarket Raksila sijaitsee Oulun keskustan tuntumassa ja asiakaskuntamme on tottunut erinomaiseen palveluun ja tuoteosaamiseen. Haemme Raksilan panimo-osaston vastaavaksi henkilöä jolla on hyvä tuotetuntemus ja näkemys nykyaikaisesta panimo-osastosta.

Osastomme tuleva vastaava tuntee tuotealueensa ja hänellä on halu kehittää itseään ja osastoa jatkuvasti. Sinulla tulee olla intohimoa ja osaamista panimo-osaston valikoiman ja esillepanojen kehittämiseksi ja omaat erinomaisen visuaalisen silmän esillepanojen suhteen.

Etsimämme henkilö haluaa haastaa itsensä olemaan alansa paras ja haluaa tarjota vaativille asiakkaille heidän odotusten mukaisen panimo-osaston. Paikka täytetään sopivan henkilön löytyessä.

Tehtävä on vaativa mutta erittäin antoisa ammatillisesti.

Odotamme sinulta:

 • aitoa halua palvella asiakasta suurella sydämellä
 • kykyä itsenäiseen ja ryhmässä työskentelyyn
 • positiivista ja reipasta mieltä
 • työtä pelkäämätöntä asennetta
 • vastuunottokykyä
 • sujuvaa suomen kielitaitoa
 • vähintään 18-vuoden ikää

Pääset suomalaisen kaupan etulinjaan kehittämään asiakaskokemusta. K-ryhmässä sinulla on jatkuvasti lukuisia mahdollisuuksia kehittää itseäsi asiakaspalvelun ja kaupan alan ammattilaisena.

Tarjoamme sinulle:

 • monipuolisen ja vastuullisen työn
 • mahdollisuuden kehittyä kaupan alalla
 • ison konsernin lukuisat koulutusvaihtoehdot
 • K-ryhmän ostoedun
 • hauskat ja innostavat työkaverit

Kauppa on K-ryhmän intohimo ja teemme sitä kuunnellen asiakkaitamme herkällä korvalla. Tarjoamme laajan kirjon erilaisia tuotteita sekä kehitämme uusia palveluita, jotka tekevät työstä innostavaa ja uudistuvaa.

Olemme iso ja vahva ryhmä mutta tarjoamme välittömän, lojaalin ja ystävällisen työyhteisön. Siksi voit meillä kehittää luottavaisesti vahvuuksiasi kaupan tekijänä. Meillä kukaan ei jää yksin ja vastuullisena toimijana huolehdimme asiakkaistamme, yhteiskunnasta ja ympäristöstä.

Tehdään hyvä kauppa - tule K-ryhmään.

Lisätietoja tehtävästä antaa Kauppias Jaana Sara: [email protected]

Lähetä hakemuksesi 29.5.2023 mennessä.

Rekrytointiin liittyvän tietosuojaselosteen saat rekrytoivasta kaupasta.

K:laisten kädenjälki näkyy päivittäin miljoonien ihmisten arjessa ja yhteiskunnassa Suomessa, pohjoismaissa ja Baltiassa: miten syömme, liikumme ja asumme vastuullisemmin nyt ja tulevaisuudessa. K:ssa saat ainutlaatuisen monipuoliset mahdollisuudet luoda omannäköisesi ura 40 000 K:laisen yhteisössä, kolmella toimialallamme, seitsemässä maassa.

K-ryhmä on valittu useasti maailman vastuullisimpien kauppojen joukkoon. Jatkuvasti uudistuva K on edelläkävijä kaupan digitalisoimisessa, kauppakohtaisten valikoimien ja digityökalujen kehittämisessä ja asiakkaan datapohjaisessa palvelemisessa. K:laisilla on käytössään alan edelläkävijän teknologiat ja -työkalut ja työkavereina alan parhaat ammattilaiset - niin kaupoissa kuin toimistoilla.

Kesko vaikuttavuus

Kesko synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen verojen maksamiseen ja ravitsemukseen, luokissa Yhteiskunta ja Terveys.

Kesko synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
Upright data for Kesko

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Kesko Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Panimo-osaston vastaava (37,5h/vko) K-Citymarket Raksila, Oulu

Kesko Oyj Kauppiaat
Oulu
Kokopäiväinen

Julkaistu 30.05.2023

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti