Skip to main content

Paperin tuotannon oppisopimus

Haluatko työskennellä dynaamisessa, innovatiivisessa ja kansainvälisessä yrityksessä, joka tekee tulevaisuudesta parempaa meille kaikille? UPM on biometsäteollisuuden edelläkävijä ja rakennamme kestävää, innovaatiovetoista ja kiinnostavaa tulevaisuutta. ​Henkilöstömme osaaminen, terve arvopohja ja halu pyrkiä parempaan tekevät meistä ainutlaatuisia. Toimimme arvojemme mukaisesti: Luota ja ole luotettava, Tuloksia yhdessä ja Uudistu rohkeasti. 

Haemme tulevaisuuden paperiammattilaisia noin kaksi vuotta kestävään oppisopimusohjelmaanKaukaan paperitehtaalle Lappeenrantaan korvaamaan lähivuosina eläköityviä ammattilaisia. Tavoitteena on suorittaa prosessiteollisuuden ammattitutkinto.    

   

Lue lisää UPM:n oppisopimuksesta: www.upm.fi/oppisopimus 

 

 
Terveiset tulevalta työkaveriltasi 

 

‘’Oppisopimuskoulutuksessa saat työssä oppimalla monipuoliset tiedot ja taidot paperitehtaan eri osa-alueista, samalla kun kaikki työsuhteen edut ovat käytössäsi!’’ 

 

 

Mitä teet     

   

Tuotannon prosessityössä varmistetaan paperin tuotannon sujuvuus, jotta voimme toimittaa korkealaatuista paperia asiakkaillemme. Työtä tehdään niin valvomossa kuin aktiivisesti tehtaalla kiertäen. Tieto- ja tuotannonohjausjärjestelmien sujuva käyttö on osa jokapäiväistä työtä.  

   

Koulutamme sinusta oppisopimuksella moniosaajan, joka työskentelee erilaisissa prosessitehtävissä tehtaallamme.     

 

Maaliskuussa 2024 alkavaan ohjelmaan valituille tarjoamme määräaikaisen työsopimuksen kahden vuoden ajaksi, jonka ajalta maksetaan työehtosopimuksen mukaista palkkaa.  

 

 

Työajat 

 

Työ on vuorotyötä kahdeksan tunnin työvuoroissa, jossa vuorovaihdot ovat klo 6, 14 ja 22.  

 

   

Kuka olet     

   

Etsimme vastuullista ja yhteistyötaitoista henkilöä, joka pystyy myös työskentelemään itsenäisesti.  Aktiivinen, omatoiminen ote ja positiivinen asenne sekä palo oman ammattitaidon kehittämiseen ovat oppisopimusohjelmassa menestymisen lähtökohtia. Sinulla on ammatillinen perustutkinto esimerkiksi prosessiteollisuuden tai tekniikan alalta. Kielitaitovaatimuksena on sujuva suomen ja kohtuullinen englannin kielen taito.     

   

 

Palkka 

 

Työtehtävän palkkaus määräytyy työtehtävän vaativuuden, henkilökohtaisen osaamisen sekä työsuorituksen mukaan. Oppisopimusharjoittelijan palkkaus perustuu paikalliseen palkkausjärjestelmäsopimukseen ja kehittyy osaamisen mukaan. Kokeneella tuotannon työntekijällä, jolla on hyvä ammattitaito ja osaaminen, säännöllisen työajan vuosiansiot UPM:n paperi- ja sellutehtailla ovat keskeytymättömässä vuorotyössä noin 55 000 – 60 000 €. Tämän lisäksi henkilöstö on UPM:n kannustepalkkiojärjestelmän piirissä. 

 

 

Mitä tarjoamme sinulle? 

  • Turvallisuus ja hyvinvointi – Turvallisuus ja hyvinvointi ovat meille ensisijaisen tärkeitä. Välitämme jokaisesta työntekijästä ja heidän hyvinvoinnistaan. Asetamme etusijalle kaikkien työntekijöidemme turvallisuuden niin, että jokainen pääsee töistä kotiin turvallisesti.  

  • Merkityksellinen työ – Teemme työmme ammattitaitoisesti ja ylpeydellä, tuottaen korkealaatuisia ja kestäviä tuotteita asiakkaillemme maailmanlaajuisesti. Yhteisömme perustuu vahvaan tiimihenkeen ja sitoutumiseen. 

  • Kehittymismahdollisuudet – Tarjoamme sinulle mahdollisuuksia oppia ja kasvaa urasi aikana. 

  • Huolenpito ihmisistä ja ympäristöstä – Kestävyys on kaiken toimintamme ytimessä. Olemme sitoutuneita kunnianhimoisiin kestävän kehityksen tavoitteisiin, ja jatkamme riman nostamista korkeammalle. Luomme yhdessä fossiilisista raaka-aineista riippumatonta tulevaisuutta!    

 

 

Lisätietoa 

   

Lisätietoja oppisopimusohjelmasta antavat arkisin:

 

Jätäthän hakemuksesi oheisen linkin kautta viimeistään 2.10.2023. Liitäthän hakemuksesi oheen myös ansioluettelosi ja hakemuskirjeesi. 

   

Rekrytointijärjestelmään liittyvissä kysymyksissä ota yhteyttä HR-palvelukeskukseen: [email protected] tai puh. +358204146600.   

   

UPM on tupakoimaton työpaikka.     

   

   

UPM Communication Papers on maailman johtava graafisten papereiden valmistaja, jolla on laaja tuotevalikoima papereita mainontaan ja julkaisuun sekä koti- ja toimistokäyttöön. UPM:n erinomaisesti toimivat paperit ja palvelukokonaisuudet tuottavat lisäarvoa asiakkaiden liiketoiminnalle, täyttäen samalla vaativat sosiaalisen ja ympäristövastuun kriteerit. UPM Communication Papers:​in pääkonttori on Saksassa, ja liiketoiminta-alue työllistää noin 6 500 henkilöä. Lue lisää: www.upmpaper.com 

 

 

#LI-DNI 

UPM-Kymmene vaikuttavuus

UPM-Kymmene synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen verojen maksamiseen ja työpaikkojen luomiseen, luokassa Yhteiskunta.

UPM-Kymmene synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
Upright data for UPM-Kymmene

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko UPM-Kymmene Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Paperin tuotannon oppisopimus

UPM
Lappeenranta
Kokopäiväinen

Julkaistu 23.09.2023

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti