Skip to main content

Paperituotannon kesämestari

Haemme henkilöitä määräaikaisiin työsuhteisiin paperituotantoon.

Toimipaikka

Sappi Kirkniemen tehdas Lohjalla on osa Sappi Europea. Tehdas on maailman suurin päällystetyn julkaisupaperin tuottaja, joka tuottaa vuosittain 750 000 tonnia korkealaatuisia aikakauslehtipapereita, joita käytetään laadukkaissa julkaisuissa ympäri maailmaa. Kirkniemessä työskentelee noin 570 paperialan ammattilaista tuotannosta tuotekehitykseen.

Avoin tehtävä

Haemme insinööriopiskelijoita (DI/AMK) paperituotannon kesämestareiksi. Aloitusmahdollisuus joillekin jo tammi/helmikuusta ja osa myöhemmin keväällä.

Tehtäväkuvaus

Työssäsi toimit monipuolisissa vuoromestarin tehtävissä PK1/2- tai PK3-tuotantolinjalla. Olet oman vuorosi henkilöesimies ja vastaat paperin valmistuksen tavoitteiden toteutumisesta turvallisuuden, määrän, laadun ja toimitusaikataulun suhteen. Lisäksi on mahdollista osallistua erilaisiin kehityshankkeisiin.

Tehtävään valituille henkilöille tarjoamme mahdollisuuden ammattitaito-, opinto- ja uramentorointiin. Opinnoissaan pitkällä oleville henkilöille voi olla myös mahdollista jatkaa työskentelyä meillä opinnäytetyön parissa.

Sinä

Sinulla on tinkimätön asenne turvalliseen työskentelyyn sekä meneillään tai valmiit tehtävään soveltuvat opinnot (paperi-/sellu-/bio-/prosessi-/kone- tai automaatiotekniikka tai tuotantotalous). Olet oma-aloitteinen, joustava ja valmis vuorotyöhön. Lisäksi sinulta löytyy ongelmanratkaisukykyä ja hyvät vuorovaikutustaidot ryhmässä työskentelyyn.

Eduksesi katsomme kokemuksen esimiestehtävistä tai paperintuotantolinjan työntekijätehtävistä, sekä suullisen ja kirjallisen englannin kielitaidon.

Turvallisuus on meille ykkösasia, ja odotamme jokaisen sitoutuvan turvalliseen tapaan työskennellä.  Meillä tehdään työtä hyvällä asenteella, kannustavassa ja hyvässä yhteishengessä tavoitteenamme tyytyväinen asiakas. Kilpailukykyisen palkan lisäksi tarjoamme henkilöstöllemme työsuhde-etuja mm. ilmaisen kuntosalin, sekä monia harrastusmahdollisuuksia työpaikan harrastuskerhoissa.

Lisätietoja tehtävästä

PK1-2 käyttöpäällikkö Olli Heiskala, [email protected] ,
puh. 040 801 1054  

PK3 käyttöpäällikkö Tuomo Järvinen, [email protected] ,
puh. 040 801 0134

Kiinnostuitko

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 31.1.2023 mennessä. Osa tehtävistä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti