Skip to main content

Payroll Specialist, palkkahallinnon asiantuntija - Vaasa

Olisitko sinä uusi tiimiläinen vauhdikkaassa Greenstep-perheessämme ja palkkatiimissämme?

Teemme laadukasta asiantuntijatyötä yhteiseltä arvopohjalta, jonka ytimessä on halu kehittyä ja palvella asiakkaita proaktiivisesti heidän tarpeisiinsa skaalautuen. 

  • Haemme palkkahallinnon asiantuntijoita, joilla on aiempaa työkokemusta palkanlaskennasta ja aitoa kiinnostusta auttaa asiakasyrityksiämme menestymään.
  • Palkanlaskennan lisäksi vastuullasi on mm. palkkasivukulujen laskenta, työehtosopimusten tulkinta sekä viranomaisilmoitukset.
  • Merkittävä osa asiantuntijatyöstä on kommunikointia, neuvontaa ja raportointia asiakkaiden suuntaan ja pääset aidosti hyödyntämään osaamistasi asiakasprojektien parissa. 

Pääset työskentelemään todella mielenkiintoisten asiakasyritysten kanssa, suomalaisista startupeista isompiin pörssiyrityksiin. Konsultoivassa työssä saat myös paljon vapautta ja vastuuta itsenäiseen työhön, mutta tukenasi toimii aina oman tiimisi lisäksi koko Greenstepin yli 700 hengen asiantuntijajoukko.

Voit myös tutustua palkkahallinnon asiantuntijan ja konsultin työhön tarkemmin täällä: https://greenstep.fi/rekrytointi/ura/tyo-tittelin-takana/palkkahallinnon-asiantuntija

Mitä toivomme uudelta tiimiläiseltämme?

  • Soveltuvaa koulutusta, eduksi luetaan PHT-tutkinto.
  • Kokemusta palkanlaskennasta sekä itsenäisestä työskentelystä.
  • Osaamista yhdestä tai useammasta sähköisestä palkkajärjestelmästä (Netvisor, Mepco)
  • Asiakastyö edellyttää sujuvaa suomen kielen taitoa, katsomme myös eduksi englannin, ruotsin tai muiden kielien osaamisen.
  • Haluat työskennellä palkkahallinnon parissa proaktiivisesti ja asiakaslähtöisesti.

Viihdyt avoimessa työyhteisössä, jossa kollegoita tuetaan ja autetaan. Arvostamme myös ketteryyttä sekä innovatiivista ajattelutapaa kehittää toimintamalleja ja ajaa uusia ideoita eteenpäin. Greenstepin menestyksen kannalta ratkaisevinta on jokaisen asiantuntijamme taidot, kokemukset ja ennen kaikkea asenne! 

Miksi Greenstep?

Greenstep Oy on vuonna 2010 perustettu perheyhtiö, joka tarjoaa laadukkaita palveluita tukemaan asiakkaidensa liiketoimintaa ja kasvua. Jokainen greenstepiläinen on meille tärkeä ja haluamme mielenkiintoisten tehtävien lisäksi tarjota erinomaiset työsuhteet kaikille. Meillä pääset osaksi työyhteisöä, jossa asiantuntijuus, vastuullisuus ja toisista välittäminen näkyy.

Greensteppiläisenä saat

Greenstepin together-bonuksen myötä jaamme vuotuisesta liikevoitosta 10% tasapuolisesti ja roolista riippumatta kaikille työntekijöillemme.

vastuitasi ja kokemustasi vastaavan kuukausipalkan. Palkkauksessa haluamme olla ehdottoman tasapuolisia läpi tiimin ja talon. Avaamme palkkaperusteitamme rekrytoinnin alkukierroksilla.

joustavat työajat & hybridityömahdollisuuden. Hybridimalli meillä tarkoittaa sekä toimisto- että etäpäiviä sopivassa suhteessa.

liikunta- ja lounasedun Epassissa.

jatkuvan kehittymisen mahdollisuudet. Kehittymistä tukee erityisesti koulutuspalvelumme Greenstep Academy sekä haastavat asiakasyritykset ja mielenkiintoiset toimeksiannot. Meillä on esimerkiksi PHT-polku!

aidosti työstään ja toisistaan välittävän tiimin sekä laajat sisäiset osaajaverkostomme. Koko Greenstepin laajuisesti meitä on jo yli 700 asiantuntijan verkosto! Yhdessä menemme eteenpäin kerryttäen samalla myös henkilökohtaista substanssiosaamistamme.

osasi yrityksessä, joka tekee aktiivisesti yhteiskunnallista hyvää. Voit lukea vastuullisuustyöstämme lisää TÄSTÄ.

mahdollisuuden olla mukana yksityisomisteisen, vakavaraisen ja kannattavan perheyrityksen kasvussa.

vapautta ja vastuuta kehittää asioita, arvojemme mukaisesti. Kasvumme on orgaanista ja toimintaamme sekä arkeamme ohjaa vahvasti yhteinen arvopohjamme.


Kiinnostuitko?

Kasvun myötä haemme lisää osaavia taloushallinnon ammattilaisia ympäri Suomen - nyt myös Vaasassa. Greenstep on modernisti toimiva ja monipuolisesti palveleva yritysten kumppani. Työskentelemme tällä hetkellä joustavasti etänä ja nykytilanne on osoittanut, että yhteistyömme kaupunkien ja tiimien väleillä toimii myös työskennellessä eri paikoissa. Meillä on Suomessa noin 15 toimipistettä, sekä lisäksi viihtyisät toimistot Virossa, Ruotsissa ja Norjassa.


Mikäli innostuit avoimesta tehtävästä, laitathan hakemuksesi meille mahdollisimman pian. Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 28.4.2024. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana, eli odotamme innolla kuulevamme sinusta pian!

Pääset tutustumaan meihin lisää täällä: https://greenstep.fi/rekrytointi/kulttuuri

Työhön valittavilta tarkistetaan luottotiedot ja referenssit.

Greenstep vaikuttavuus

Greenstep synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen verojen maksamiseen ja työpaikkojen luomiseen, luokassa Yhteiskunta.

Greenstep synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen niukkaan osaamispääomaan ja kasvihuonekaasupäästöihin, luokissa Tieto ja Ympäristö.
Upright data for Greenstep

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Greenstep Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Payroll Specialist, palkkahallinnon asiantuntija - Vaasa

Vaasa
Kokopäiväinen
3 - 5 vuotta
Ammatillinen koulutus

Julkaistu 16.04.2024

Yrityksen liikevaihto: 
20 000 000 - 49 999 999 €
Yrityksen koko: 
500 - 999 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti