Skip to main content

Pedagoginen asiantuntija, Opetuksen kehittäminen

Etsimme pedagogista asiantuntijaa mielenkiintoiseen ja laajaan tehtävään. Pedagogisena asiantuntijana työskentelet opetuksen kehittäjien tiimissä opetuksen kehittämisen palvelualueella suomenkielisen perusopetuksen tulosyksikössä.

Työtehtäviisi kuuluu perusopetuksen opetuksen ja osaamisen kehittämiseen sekä opetussuunnitelman valmisteluun ja toimeenpanon tukemiseen liittyviä tehtäviä. Pedagogisena asiantuntijana osallistut opetussuunnitelmaan liittyvään kehittämistyöhön, suunnittelet erilaisia osaamisen kehittämisen kokonaisuuksia sekä koordinoit niiden toteuttamista. Koordinoit eriteemaisia opetuksen kehittämisen verkostoja ja osallistut pedagogisten tieto- ja viestintäteknologiapalveluiden ja oppimisympäristöjen kehittämiseen.

Pedagogisena asiantuntijana työtehtäviisi kuuluu lisäksi osallistua hanke- ja valtionavustusten hakuun sekä koordinoida avustusten tuella toteutettavaa kehittämistä Espoon kouluissa sekä kasvun ja oppimisen lautakunnan päätösvalmistelua sekä muita ajankohtaisia projektipäällikkö- ja asiantuntijatehtäviä.

Työpaikan nimi ja osoite: Suomenkielisen perusopetuksen tulosyksikkö, Opetuksen kehittämisen palvelualue, Karaportti 1, 02610 Espoo
Työaika: 36h 15min / vko.
Tehtävä on vakinainen.

Kelpoisuusvaatimukset: Soveltuva ylempi korkeakoulututkinto

Tehtävässä edellytetään erinomaista perusopetuksen opetussuunnitelman tuntemusta ja kiinnostusta opetussuunnitelman kehittämiseen. Lisäksi edellytetään osaamisen kehittämisen suunnittelun ja toteutuksen hallintaa, kokemusta kehittämishankkeiden toteuttamisesta sekä kokemusta opetushallinnon tehtävistä.

Arvostamme kykyä johtaa omaa työtä ja vastuullasi olevia prosesseja, hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja, yleissivistävän koulutuksen kokonaisuuden tuntemusta, monipuolisten osaamisen kehittämisen menetelmien hallintaa, taitoa valmistella esityksiä ja innostavia koulutusmateriaaleja, kokemusta erilaisista osallisuutta tukevista toimintamuodoista opetusalalla, verkosto-osaamista sekä kokemusta päätösten valmistelusta.

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys. Meillä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen.
Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu sekä apua vuokra-asunnon hankintaan).
Arvostamme henkilöstön ammattitaitoa ja tarjoamme ammattitaitoa ylläpitävää ja kehittävää täydennyskoulutusta. Työntekijänämme sinulla on myös mahdollisuus maksuttomiin suomen kielen koulutuksiin työsi tueksi.

Espoon kaupunki arvostaa yhdenvertaisuutta ja monimuotoisuutta työyhteisössä. Toivoimme hakijoiksi eritaustaisia henkilöitä, kuten eri-ikäisiä, eri sukupuolta olevia ja eri kieli-, kulttuuri- tai vähemmistöryhmiin kuuluvia.

Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView/

Yhteystiedot: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ESPOO-03-1625-23/fi_FI
Riina Plosila, [email protected], puhelimitse tavoitettavissa perjantaina 9.6. kello 12-16 välillä numerosta 046 877 3184.
Työpaikan osoite: Karaportti 1, 02610 Espoo
Palkkaus: Tehtäväkohtainen palkka: 3683,8 €/kk
Työ alkaa: Työskentelyn aloitus sovitaan yhdessä
Työaika: Kokoaikatyö
Työn kesto: Toistaiseksi voimassa oleva
Hakuaika päättyy: 21.06.2023 12:45
Jätä hakemus: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ESPOO-03-1625-23/fi_FI
Ilmoitus jätetty: 07.06.2023 00:00
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: 31050537-cd8d-4867-b414-b85a8cfabcbb

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti