Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Perheterapeutti, Lastensuojelun sosiaalityö

Hei! Sinä lastensuojelutyöstä kiinnostunut, perheterapeuttisen työskentelyn osaaja. Haluatko päästä mukaan vakituiseen työtehtävään tekemään lastensuojelua uudella ja jatkuvasti kehittyvällä tavalla systeemiseen ajatteluun perustuen? Nyt siihen on tarjolla erinomainen tilaisuus.

Espoossa lastensuojelu on osa lapsiperheiden sosiaalipalveluita, johon kuuluvat lastensuojelun osalta avohuolto, perhehoito, sijaishuolto ja jälkihuolto. Espoon lastensuojelun sosiaalityötä tehdään ja kehitetään vahvasti systeemisen mallin mukaisesti. Olemme työotteen käyttöönotossa ja kehittämisessä valtakunnallisesti kärkitasolla.

Lastensuojelun perheterapeuttina tehtäviisii kuuluu perhesysteemien tutkiminen ja jäsentäminen erilaisia menetelmiä hyödyntäen sosiaalityön viikoittaisissa tiimeissä ja sosiaalityöntekijöiden tukeminen hypoteesien muodostamisessa sekä konsultoiva asiakastyö lastensuojelun asiakasperheissä. Lisäksi perheterapeutit osallistuvat systeemisen mallin kehittämiseen ja henkilöstön kouluttamiseen. Systeemisen mallin kehittäminen edellyttää jatkuvaa perheterapeuttisen osaamisen vahvistamista lastensuojelussa ja laajemmin lapsiperheiden sosiaalipalveluissa.

Tarjoamme perehdytyksen, mahdollisuuden osallistua tiimien kanssa systeemisen mallin koulutuksiin sekä kehittämis- että koulutusmyönteisen työskentelyilmapiirin. Työpisteesi sijaitsee Espoon keskuksessa erinomaisten kulkuyhteyksien varrella. Lastensuojelun aluetoimistot sijaitsevat Espoon keskuksen lisäksi Leppävaarassa, Espoonlahdessa ja Matinkylässä. Osallistut eri työpisteiden systeemisiin kokouksiin, joten työpäivät toteutuvat viikon aikana eri osoitteissa.

Tehtävä siirtyy 1.1.2023 lukien liikkeenluovutuksen periaattein Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueelle.

Työpaikan nimi ja osoite: Lastensuojelun sosiaalityö, Kamreerintie 6
Työaika: 38h 15min/vko
Tehtävä on vakinainen.

Kelpoisuusvaatimukset: Laillistettu psykoterapeutti, jolla on lisäksi tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto. (Myös alemman asteen tutkinnon suorittaneiden hakemukset huomioidaan.)

Tehtävässä edellytetään systeemisen viitekehyksen ymmärrystä ja valmiutta kehittämistyöhön.

Arvostamme lastensuojelun tuntemusta.

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys. Meillä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu sekä apua vuokra-asunnon hankintaan). Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView/"

Yhteystiedot: Tehtävästä lisätietoja antaa lastensuojelun sosiaalityön päällikkö Janne Alanko, p. 0404854630 / janne.alanko@espoo.fi
Työpaikan osoite: Kamreerintie 6, 02770 ESPOO
Palkkaus: Tehtäväkohtainen palkka: 3584,05 €/kk
Työ alkaa: 1.1.2023
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Haku päättyy: 17.10.2022 klo 15:45
Jätä hakemus: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ESPOO-02-1375-22/fi_FI
Ilmoitus jätetty: 03.10.2022
TE-palvelujen ilmoitusnumero: 11645006

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Perheterapeutti, Lastensuojelun sosiaalityö

Espoo
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 17.10.2022

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti