Skip to main content

Personlig Assistent

Elämäsi Adato Oy är ett finskt familjeföretag som grundades 2012 och som specialiserar sig på personlig assistans. Vi söker ständigt nya medarbetare till vårat växande team som vill vara med och skapa en bättre och tryggare vardag för våra kunder. Vi tar väl hand om våra medarbetare. Som anställningsförmån erbjuder vi våra assistenter t.ex. fritidsförsäkring.

Vi söker personliga assistenter till Raseborgs och Hangö området! I assistentens arbetsuppgifter ingår att hjälpa en kund som är beviljad personlig assistans i sina dagliga aktiviteter. Arbetet kan utföras i kundens hem och/eller utanför hemmet. Arbetets innehåll och arbetstider bestäms av kundens individuella behov och önskemål. Arbetet kan innefatta exempelvis hjälp med matlagning, klädvård, städning, fritidsintressen och hjälp vid diverse ärenden. Längden på kundbesöken varierar och som assistent har du möjlighet att påverka i dina egna arbetstider. Våra kunder bor i olika delar av Raseborgs och Hangö området, men arbetet kräver inget körkort.

Att arbeta som personlig assistent är både omväxlande och givande. Vi värdesätter flexibilitet och ett positivt förhållningssätt. Jobbet passar särskilt dig som tycker att det är naturligt att hjälpa andra människor. Arbetslivserfarenhet inom området krävs inte då vi ger en omfattande introduktion till arbetet. Social- och hälsoutbildning är positivt, men det är ingen förutsättning för uppgiften. Vi stöttar dig i alla arbetsrelaterade frågor.

Vi hoppas att du är:

  • Initiativrik
  • Pålitlig
  • Empatisk

 

Arbetet påbörjas så snart som möjligt eller efter överenskommelse. Vi påbörjar alltid intervjuerna innan ansökningstidens slut och anställer så fort en lämplig person hittas för ett specifikt uppdrag.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti