Skip to main content

Peruskoulun rehtori, Ruusutorpan koulu

Espoon suomenkielinen perusopetus hakee innostunutta ja yhteistyökykyistä rehtoria. Ruusutorpan koulu toimii Leppävaaran sydämessä hyvien kulkuyhteyksien päässä. Ruusutorpan monimuotoisessa yhtenäisessä peruskoulussa tarjoamme yleisopetusta kaikilla luokka-asteilla (1-9) sekä esiopetusta. Yleisopetuksen lisäksi eri opetusmuotojamme ovat ryhmämuotoinen valmistava opetus (RVAL, 1.-3. luokat ja 7.-9. luokat), maahanmuuttajien pienryhmäopetus (RMMO, 7.-9. luokat), oppimisvaikeuksia kuntouttava opetus, yksilöllistetty opetus (7.-9. luokat), Montessori opetus (1.-6. luokat) ja toiminta aluettain järjestettävä opetus.

Koulussa työskentelee noin 110 opetusalan ammattilaista, joiden osaamista ja työskentelyä johdat. Rehtorina sinulla on mahdollista hyödyntää monimuotoista osaamistasi n. 750 oppilaan opetuksen järjestämisessä.

Tehtäväsi Ruusutorpan koulun rehtorina:
Vastuullasi on työyhteisön johtaminen, pedagoginen johtaminen ja koulun talousjohtaminen. Teet tiivistä yhteistyötä ja käyt aktiivista keskustelua perusopetuksen johdon, muiden rehtoreiden, sidosryhmien, koulun verkostojen (vanhempien) ja muiden yhteistyökumppaneiden kanssa. Työtäsi tukee ammattitaitoinen henkilökunta. Rehtorina johdat koulua yhdessä virka-apulaisrehtorin ja muun johtoryhmän kanssa.
Viran ensimmäinen sijoituskoulu on Ruusutorpan koulu ja sijoituskoulu voi tulevaisuudessa muuttua.

Koulun nimi ja osoite: Ruusutorpan koulu, Leppävaarankatu 24, 02600 Espoo

Työaika: OVTES, osio B, yleissivistävä koulu, työaika 9 §
Tehtävä on vakinainen.
Haettava tehtävä on virkasuhteinen.

Palvelussuhde alkaa 1.12.2023.

Kelpoisuusvaatimus:

Rehtorien kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 mukaisesti. Asetuksen 3 §:n mukaisesti rehtorilla tulee olla suomen kielen erinomainen suullinen ja kirjallinen taito.

Asetuksen mukaisesti rehtorin virkaan on kelpoinen henkilö, jolla on ylempi korkeakoulututkinto, asianomaisen koulutusmuodon opettajan kelpoisuus, riittävä työkokemus opettajan tehtävistä sekä opetushallituksen hyväksymien perusteiden mukainen opetushallinnon tutkinto, 15 opintoviikon (tai 25 opintopisteen) laajuiset yliopiston järjestämät opetushallinnon opinnot tai muulla tavalla hankittu riittävä opetushallinnon tuntemus.

Tehtävässä edellytetään yleissivistävän koulun johtamiskokemusta, vahvaa henkilöstöjohtamista, erinomaisia yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, osaamista ja motivaatiota koulun talouden johtamiseen sekä verkostojen johtamista rehtorin tehtävää toteuttaessa.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Arvostamme aktiivista ja kehittävää otetta erilaisten oppijoiden koulukohtaisen tuen suunnitteluun, toteutukseen ja arviointiin. Arvostamme valmentavaa työotetta ja opiskeluhuoltotyön osaamista.

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys. Meillä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen.
Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu sekä apua vuokra-asunnon hankintaan).
Arvostamme henkilöstön ammattitaitoa ja tarjoamme ammattitaitoa ylläpitävää ja kehittävää täydennyskoulutusta.

Espoon kaupunki arvostaa yhdenvertaisuutta ja monimuotoisuutta työyhteisössä. Toivoimme hakijoiksi eritaustaisia henkilöitä, kuten eri-ikäisiä, eri sukupuolta olevia ja eri kieli-, kulttuuri- tai vähemmistöryhmiin kuuluvia.

Voit kysyä työpaikan olosuhteista (esim.erityistarpeista) myös anonyymisti. Lähetä kysymyksesi [email protected]. Selvitämme asian sinulle paljastamatta henkilöllisyyttäsi esihenkilölle.

Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView/

Yhteystiedot: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ESPOO-03-2507-23/fi_FI
Lisätietoja antaa Leppävaaran aluepäällikkö Kari Kotiniemi (+358505253687) tai [email protected]) keskiviikkona 04.10.2023 klo 8.30-9.00.
Työpaikan osoite: Leppävaarankatu 24, 02600 Espoo
Palkkaus: OVTES:in mukainen
Työ alkaa: 01.12.2023
Työaika: Kokoaikatyö
Työn kesto: Toistaiseksi voimassa oleva
Hakuaika päättyy: 09.10.2023 12:45
Jätä hakemus: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ESPOO-03-2507-23/fi_FI
Ilmoitus jätetty: 25.09.2023 00:00
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: ee912b73-ac1f-4c5f-afec-f15a7e0604bd

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Peruskoulun rehtori, Ruusutorpan koulu

Espoo
Uusimaa
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 09.10.2023

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti