Skip to main content

Pesulatyöntekijä

Pesulatyöntekijä

Etsimme asiakasyrityksellemme Provina Tekstiilipalvelut - Textilservice Oy:lle pesulatyöntekijää Seinäjoelle. Rekrytointi suoritetaan yhteistyössä Provina Tekstiilipalveluiden ja Eezy Henkilöstöpalveluiden välillä, hakemukset ja yhteydenotot osoitetaan Eezy Henkilöstöpalveluille työkuorman pienentämiseksi.

Provina Tekstiilipalvelut - Textilservice Oy on erittäin kokenut sosiaali- ja terveysalan tekstiilipalveluita tarjoava yhtiö, jonka asiakaskunta muodostuu pääasiallisesti sairaaloista, terveyskeskuksista, hoiva- ja hoitolaitoksista sekä päiväkodeista Etelä-Pohjanmaan ja Pohjanmaan alueella.

----------

Mitä etsimme:

Etsimme reipasta pesulatyöntekijää Seinäjoelle. Työ on fyysisesti kuormittavaa, joten hakijoilta edellytämme valmiutta tehdä fyysisitä työtä. Aikaisempi kokemus pesulatyöstä on etusi, mutta työhön perehdytetään, joten aikaisempi kokemus pesulatyöstä ei ole välttämättömyys, kunhan sinulta löytyy reipas asenne ja halu tehdä töitä. Työ on kokoaikainen ja töitä tehdään kahdessa vuorossa, iltavuorot päättyvät kuitenkin jo klo 19. 

----------

Mitä tarjoamme ja palkka:

Työt alkavat nopealla aikataululla, heti sopivan henkilön löydyttyä. Työsuhde on aluksi määräaikainen, hyvillä työntekijöillä mahdollisuus pidempiaikaiseen työsuhteeseen. Tarjoamme kokoaikaisen työn arvostetussa asiakasyrityksessämme.

Palkkaus sopimuksen mukaan.

----------

Miten haet työpaikkaa ja hakuaika:

Me haluamme sinut töihin, joten jätä hakemuksesi ilmoituksen ohessa olevasta hakulinkistä ja tee se heti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana! Täytä hakulomakkeen tiedot ja liitä mukaan ansioluettelosi.

Hakuaika päättyy 5.2.2023

----------

Lisätiedot:

Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä.

Eero Mäkelä
HR-asiantuntija
Eezy Henkilöstöpalvelut
050 4416956
eero.makela@eezy.fi

www.eezy.fi

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Pesulatyöntekijä

Eezy Oyj
Etelä-Pohjanmaa
Seinäjoki
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 25.01.2023

Samankaltaisia työpaikkoja

Eezy Oyj
Tuusula
Eezy Oyj
Pohjanmaa
Eezy Oyj
Etelä-Karjala
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti