Skip to main content

Pesulatyöntekijöitä, Seinäjoki

Pesulatyöntekijöitä, Seinäjoki

Etsimme asiakasyrityksellemme Provina Tekstiilipalvelut - Textilservice Oy:lle pesulatyöntekijöitä Seinäjoelle. Rekrytointi suoritetaan yhteistyössä Provina Tekstiilipalveluiden ja Eezy Henkilöstöpalveluiden välillä, hakemukset ja yhteydenotot osoitetaan Eezy Henkilöstöpalveluille työkuorman pienentämiseksi.

Provina Tekstiilipalvelut - Textilservice Oy on erittäin kokenut sosiaali- ja terveysalan tekstiilipalveluita tarjoava yhtiö, jonka asiakaskunta muodostuu pääasiallisesti sairaaloista, terveyskeskuksista, hoiva- ja hoitolaitoksista sekä päiväkodeista Etelä-Pohjanmaan ja Pohjanmaan alueella.

----------

Mitä etsimme ja odotamme:

Etsimme reippaita pesulatyöntekijöitä Seinäjoelle. Työ on fyysisesti kuormittavaa, joten hakijoilta edellytämme valmiutta tehdä fyysistä työtä. Aikaisempi kokemus pesulatyöstä on etusi, mutta työhön perehdytetään, joten aikaisempi kokemus pesulatyöstä ei ole välttämättömyys. Tärkeimpänä ominaisuutena työnhakijalla on reipas asenne ja halu tehdä töitä. Työ on kokoaikainen ja töitä tehdään kahdessa vuorossa, iltavuorot päättyvät kuitenkin jo klo 19.

----------

Mitä tarjoamme ja palkka:

Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Työsuhde on aluksi määräaikainen, hyvillä työntekijöillä mahdollisuus pidempiaikaiseen työsuhteeseen.

Tarjoamme kokoaikaisen työn Seinäjoelta, arvostetussa asiakasyrityksessämme. Palkkaus AVAINTES:n mukaan.

----------

Miten haet työpaikkaa ja hakuaika:

Me haluamme sinut töihin, joten jätä hakemuksesi ilmoituksen ohessa olevasta hakulinkistä ja tee se heti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana! Täytä hakulomakkeen tiedot ja liitä mukaan ansioluettelosi.

Hakuaika päättyy 24.7.2024

----------

Lisätiedot:

Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä.

Essi Ritola
HR-konsultti
Eezy Henkilöstöpalvelut
050 479 6761
[email protected]

www.eezy.fi

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Pesulatyöntekijöitä, Seinäjoki

Etelä-Pohjanmaa
Seinäjoki
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 17.07.2024

Yrityksen koko: 
500 - 999 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti