Skip to main content

Pikaruokatyöntekijä

Etsitkö vauhdikasta työtä, missä pääset kerryttämään työkokemusta monipuolisesti asiakaspalvelu- ja ravintola-alan tehtävistä?

Etsimme nyt innokkaita, oma-alotteisia ja ravintola-alasta kiinnostuneita henkilöitä! Tämä paikka on just sulle, aiempaa kokemusta alalta tähän tehtävään ei vaadita!

Asiakasyrityksemme Etelä-Pohjanmaan Osuuskaupan eri liikennemyymälät ympäri Etelä-Pohjanmaata hakevat iloisia ja asiakaspalveluhenkisiä työntekijöitä joukkoonsa.

Hakemamme henkilöt eivät säikähdä kiirettä, vaan paremminkin motivoituu työn hektisessä sykkeessä. Työssä menestyminen vaatii paineensietokykyä, ripeyttä sekä erinomaista asennetta työskentelyyn. Toivomme sinulta erityisesti hyviä vuorovaikutustaitoja ja halua toimia tiimissä, jotta olet omalta osaltasi luomassa mahtavaa työporukkaa. Yhteishenki on jo nyt huippu, joten toivomme, että myös sinä olet omalta osaltasi vaikuttamassa siihen positiivisesti.

Työtä on tarjolla monenlaisiin työsuhteisiin kokoaikaisista kesätöistä osa-aikaisiin keikkatyösuhteisiin, joten tässä olisi oiva tilaisuus kartuttaa työkokemusta! Kesän sujuessa hyvin on töitä tarjolla pidempiaikaisiinkin työsuhteisiin. Tässä tehtävässä pääset tekemään ja oppimaan taitoja monipuolisesti ja työpäivät kuluvat vauhdikkaasti.

Etsimme henkilöitä, joilla on joko aikaisempaa kokemusta ravintola-alan tehtävistä tai vaihtoehtoisesti kova into ja aito kiinnostus oppia! Tärkeintä on, että laadukas palvelu voidaan taata sinun reippaalla persoonallasi ja iloisella asiakaspalveluasenteellasi.

Kiinnostuitko? Laita meille heti työhakemus oheisen linkin kautta; käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana!

Hae paikkaa viimeistään 26.03.2023 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: [email protected]

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona HoReCa tarjoaa monipuolisia työmahdollisuuksia konkareille ja uusille kyvyille. Kauttamme voit työskennellä joko pidemmissä pesteissä tai vain toisinaan, omien aikataulujesi mukaisesti. Kaikkiin tehtäviin et tarvitse aiempaa kokemusta, sillä asenne ratkaisee ja me autamme oppimaan!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Pikaruokatyöntekijä

Etelä-Pohjanmaan Osuuskauppa
64480 Kristiinankaupunki
61800 Kauhajoki
62100 Lapua
63500 Alajärvi
62300 Kauhava
Osa-aikainen ja tuntityö, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 17.03.2023

Samankaltaisia työpaikkoja

Etelä-Pohjanmaan Osuuskauppa
Alavus
Etelä-Pohjanmaan Osuuskauppa
Kristiinankaupunki
Etelä-Pohjanmaan Osuuskauppa
Kauhajoki
Etelä-Pohjanmaan Osuuskauppa
Kauhava
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti