Skip to main content

Pikaruokatyöntekijä, Rovaniemi

Oletko reipas ja oma-aloitteinen työntekijä? Etsit itsellesi kokoaikaisempaa työtä tai osa-aikaista työtä opiskelujen oheen? Me etsimme sinua!

Haemme asiakasyrityksellemme Rovaniemelle pikaruokatyöntekijöitä. Työtehtävät ovat hyvin monipuolisia ruuan valmistuksesta, tarjoiluun ja kassatyöhön. Sinulla on tässä työssä mahdollisuus kouluttautua myös vaativampiin työtehtäviin. 

Edellytämme hakijalta täysi-ikäisyyttä, reipasta asennetta ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Aiempi kokemus asiakaspalvelusta, kassatyöskentelystä tai keittiötyöstä katsotaan eduksi, mutta ei ole edellytys työllistymiselle. Olemme valmiita perehdyttämään sinut työtehtäviin.

Työsopimus voidaan räätälöidä tilanteesi mukaan. Toivomme sinulta hyvää käytettävyyttä ja tarjoamme takuutunnit sopimukseen, mutta takuutuntien määrä voidaan sopia joustavasti oma tilanteesi huomioiden. Etsimme sekä osa-aikaisia, että kokoaikaisia työntekijöitä. 

Toivomme sinulta:
- Hyviä vuorovaikutustaitoja
- Hyvää käytettävyyttä

Tarjoamme sinulle:
- Mielenkiintoisen työn alansa arvostetun toimijan palveluksessa
- Hyvän perehdytyksen työtehtäviin
- Go Onin tuen ja laajat henkilöstöedut työsuhteesi ajan
- Mahdollisuuden nopeaan työllistymiseen
- Mahdollisuuden pitkään työsuhteeseen

Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten älä odota viimeistä hakupäivää vain käy täyttämässä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.go-on.fi. Kerro hakemuksessasi aiemmasta työhistoriastasi ja nykytilanteestasi. Kutsumme hakemusten perusteella haastatteluun jo hakuaikana

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Lapin Asiakkuuspäällikkö Pauli Riepula +35840 611 6973, [email protected].

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti