Skip to main content

Pintakäsittelijä / tuotantotyöntekijä Lietoon

Aurajoki Oy on vuonna 1967 perustettu metallien pintakäsittelypalveluihin ja kokonaisratkaisuihin erikoistunut yhtiö. Olemme alamme johtava toimija, tarjoten asiakkaillemme Suomen nopeimman kuumasinkityksen, laajimman valikoiman elektrolyyttisiä pinnoitteita sekä korkealaatuisia teräsrakenteita. Kaikki tuotteemme valmistetaan turvallisesti, hiilineutraalisti ja vastuullisesti, säästäen samalla energiaa ja luonnonvaroja.

Etsimme innokkaita pintakäsittelijöitä / tuotantotyöntekijöitä uuteen, energiaystävälliseen toimitilaamme Lietoon. Työssäsi tulet hoitamaan metallituotteiden kuumasinkityslinjaa ja työhön kuuluu myös laadunvalvontaa ja pakkaustöitä. Töitä tehdään arkipäivisin 40 h/vko, mutta sinulla tulee olla valmius myös kahteen vuoroon. Työt alkavat palkallisella perehdytyksellä kesäkuun aikana ja varsinainen toiminta käynnistyy heinäkuun alusta.

Voit olla kokenut alan konkari tai alalla aloitteleva – tärkeintä on innostunut asenne ja halu oppia uutta. Työssä tarvitset työturvakorttia, hyvää suomen kielen taitoa, fyysiseen työhön soveltuvaa työasennetta ja hyvää kuntoa. Hitsaustaito ja/tai kokemus trukilla ajosta ovat sinulle hyödyksi. Oma auto työmatkojen kulkemiseen on lähes välttämätön.

Tarjoamme uusien toimitilojen ja hyvän perehdytyksen lisäksi innostavan ja energisen työympäristön, jossa arvostetaan jokaisen panosta. Työsuhde on vakituinen ja työsuhteessa noudatetaan teknologialan työehtosopimusta, jossa palkka määräytyy osaamisesi mukaan.

Oletko valmis tarttumaan haasteeseen? Me Eezyllä haluamme Sinut töihin - täytä hakemuksesi oheisesta linkistä jo tänään, haastattelemme ehdokkaita jo hakuajan kuluessa. Mikäli sinulle heräsi kysyttävää ole rohkeasti yhteydessä Aivi Elo puh. 040-307 5014

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Pintakäsittelijä / tuotantotyöntekijä Lietoon

Varsinais-Suomi
21420 Lieto
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 10.07.2024

Yrityksen koko: 
500 - 999 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti