Skip to main content

Pizzeriatyöntekijä Kotipizza Ideapark Jouppi/Päivölä

Kotipizza on suomalainen pizzaketju, jolla on noin 280 ravintolaa ympäri Suomen. Kotipizzassa kaikki tähtää yhteen asiaan: herkulliseen makunautintoon. Herkullisuus lähtee raaka-aineista, joista jokainen on tarkkaan valittu. Raaka-aineiden alkuperä tunnetaan täsmälleen ja raaka-aineet ovat vastuullisesti tuotettuja. Ruokalistalle on tuotu runsaasti myös kasvis- ja vegaanivaihtoehtoja. Jokainen Kotipizzan pizza on erilainen, mutta laatu pysyy aina samana – se on kunnia-asia !

Etsimme reippaita, iloisia ja positiivisia henkilöitä pitkäaikaiseen työhön Kotipizza Ideaparkkiin Seinäjoelle sekä Päivölään. Pizzeriatyöntekijän työnkuvaan kuuluu mm. pizzojen kuljettaminen, paistaminen, asiakaspalvelua niin kassalla kuin puhelimitse sekä muut päivittäistyöt. Periaate on se, että jokainen osaa ja pystyy kaikkeen!

Ei hätää jos et ole ennen ollut pizzeriassa töissä, perehdytämme sinut hyvin tehtävään. Eduksesi katsomme, mikäli sinulta löytyy ravintola-alan työkokemusta tai -koulutusta.

Tehtävässä aloittaminen voidaan määritellä sopimuksen mukaan kuitenkin mahdollisimman pian. Työsuhde on vakituinen ja työtunteja tarjolla keskimäärin 20-30h/vko. Toivomme, että olisit käytettävissä työvuoroihin joustavasti sekä arkena että viikonloppuisin, mutta otamme muunkinlaiset käytettävyydet huomioon. Tehtävän palkka on TES:sin mukainen ottaen huomioon kuitenkin kokemuksesi ja osaamisesi.

Edellytämme sinulta; täysi-ikäisyyttä, hygieniapassia, suomenkielen taitoa, b-ajokorttia sekä negatiivisen salmonellatodistuksen.

Omaatko positiivisen mielen ja sinulla pysyy reipas ote työhön myös muuttuvissa tilanteissa? Jos vastasit kyllä, niin lähetä hakemus ansioluettelon kera linkin kautta viivyttelemättä. Käsittelemme hakemuksia heti.

Hae paikkaa viimeistään 03.12.2023 21:59 mennessä.

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona HoReCa tarjoaa monipuolisia työmahdollisuuksia konkareille ja uusille kyvyille. Kauttamme voit työskennellä joko pidemmissä pesteissä tai vain toisinaan, omien aikataulujesi mukaisesti. Kaikkiin tehtäviin et tarvitse aiempaa kokemusta, sillä asenne ratkaisee ja me autamme oppimaan!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Pizzeriatyöntekijä Kotipizza Ideapark Jouppi/Päivölä

JyrivuS Ay avoin yhtiö
Seinäjoki
Vakituinen, Osa-aikainen ja tuntityö

Julkaistu 27.11.2023

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti