Skip to main content

Pizzeriatyöntekijä Kotipizzaan

Kotipizza on suomalainen pizzaketju, jolla on noin 290 ravintolaa ympäri Suomen. Kotipizzassa kaikki tähtää yhteen asiaan: herkulliseen makunautintoon. Jokainen Kotipizzan pizza on erilainen, mutta laatu pysyy aina samana – se on kunnia-asia!

Etsimme nyt Kokkolan Kotipizzaan reippaita, iloisia ja positiivisia henkilöitä pitkäaikaisempaan työhön. Pizzeriatyöntekijän työnkuvaan kuuluu mm. pizzan paistaminen, asiakaspalvelua niin kassalla kuin puhelimitse sekä muut päivittäiset työt ja kotiinkuljetukset. Periaate on se, että jokainen osaa ja pystyy kaikkeen!

Ei hätää jos et ole ennen ollut pizzeriassa töissä, pizzojen valmistus opetetaan kyllä ja sinut perehdytetään tehtävään. Jos sinulla on aiempaa kokemusta esimerkiksi ravintolatyöstä tai asiakaspalvelusta, se luetaan toki eduksesi! Tärkeintä on hyvä asenne ja halu oppia!

Töitä on tarjolla kahdelle henkilölle 5 vuoroa viikossa ja kahdelle vähintään 2-4 vuoroa viikossa. Työvuorot voivat sijoittua pizzerian aukioloaikojen puitteisiin, kaikille viikonpäiville. Tehtävään valitun henkilön toivotaan pääsevän aloittamaan työt mahdollisimman pian, sopimuksen mukaan. Tehtävän palkka on TES mukainen. Työsuhde solmitaan Baronan kanssa.

Edellytämme sinulta:

• täysi-ikäisyyttä

• ajokortti B

• hygieniapassia

• suomen kielen taitoa, sillä asiakaspalvelu tapahtuu Suomeksi

Eduksi luetaan:

• anniskelupassi

• alan kokemus

Omaatko positiivisen mielen ja sinulla pysyy reipas ote työhön myös muuttuvissa tilanteissa? Jos vastasit kyllä, niin lähetä hakemus ansioluettelon kera linkin kautta viivyttelemättä. Käsittelemme hakemukset saapumisjärjestyksessä ja työtehtävät täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Hae paikkaa viimeistään 24.07.2024 20:59 mennessä.

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona HoReCa tarjoaa monipuolisia työmahdollisuuksia konkareille ja uusille kyvyille. Kauttamme voit työskennellä joko pidemmissä pesteissä tai vain toisinaan, omien aikataulujesi mukaisesti. Kaikkiin tehtäviin et tarvitse aiempaa kokemusta, sillä asenne ratkaisee ja me autamme oppimaan!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Pizzeriatyöntekijä Kotipizzaan

Tmi Timo Junttila
Kokkola
Osa-aikainen ja tuntityö, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 17.07.2024

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti