Skip to main content

Portfolio Manager Vattenfallille Helsinkiin

Vahvistamme Portfolio Management & Advisory -tiimiämme palkkaamalla uuden PORTOFOLIO MANAGER Helsingin toimipisteeseemme.

Toimiessasi Portfolio Managerina Nordic Business Sales -osastolla olet keskeinen tekijä B2B-liiketoiminnassa.

Olet tiiviissä vuoropuhelussa asiakkaidemme kanssa toimien heidän neuvonantajanansa ja salkunhoitajana sähkön hankinnassa ja hintasuojauksissa. Sinulla on asiantuntijarooli ja työskentelet läheisessä yhteistyössä asiakkuusjohtajiemme kanssa luoden pitkäaikaisia asiakassuhteita Suomen lisäksi muissa Pohjoismaissa. Portfolio Managerina pääset hyödyntämään osaamistasi inspiroivassa tehtävässä osana vahvaa Pohjoismaista myyntiorganisaatiotamme.

Tehtävän hoitaminen edellyttää

  • kokemusta, osaamista ja ymmärrystä riskienhallinnasta ja johdannaisten kaupasta
  • syvällistä ja laajaa ymmärrystä pohjoismaisista energiamarkkinoista aiemman työkokemuksesi pohjalta
  • soveltuvaa korkeakoulututkintoa
  • sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa, ruotsin kielen osaaminen on etu

Etsimme tavoitteellista ja palveluhenkistä osaajaa asiakkaidemme luotetuksi kumppaniksi. Liiketoiminnan ymmärrys, asiakaslähtöisyys sekä analyyttinen ja järjestelmällinen työskentelytapa kuvaavat ominaisuuksina sinua hyvin. Nautit työskentelystä tuloshakuisessa ympäristössä, jossa pääset hyödyntämään vankkaa osaamistasi sekä erinomaisia sosiaalisia taitojasi niin asiakkaiden kuin kansainvälisen tiimisikin kanssa.

Hakeminen

Jos kiinnostuit, jätäthän englanninkielisen hakemuksesi ja CV:si ilmoituksen linkin kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään sunnuntaihin 24.9. mennessä. Lisätietoa tehtävästä antaa Siri Wentzel, puh. +46 722 250 447 ja rekrytointiprosessista Baronan seniorikonsultti Krista Pulkkinen, +358 50 505 7715 tai [email protected].

Tervetuloa joukkoomme!

Uskomme vahvasti, että monimuotoisuus tukee kannattavan ja houkuttelevan yhtiön rakentamista, ja Vattenfall haluaa toimia hyvänä esimerkkinä monimuotoisuudesta. Työskentelemme aktiivisesti henkilöstön tasavertaisten mahdollisuuksien ja oikeuksien takaamiseksi sukupuoleen, kansallisuuteen, ikään, uskontoon tai uskomuksiin, vammaan tai sukupuoliseen suuntautumiseen katsomatta.

Hae paikkaa viimeistään 24.09.2023 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: [email protected], 050 505 7715

Vattenfall Oy

Vattenfall on yksi Euroopan suurimmista energiayhtiöistä, joka on tuottanut ja toimittanut sähköä teollisuuteen ja koteihin sekä modernisoinut elämäntapaamme innovoinnin ja yhteistyön kautta jo yli 100 vuotta. Me haluamme mahdollistaa fossiilivapaan elämän yhden sukupolven aikana. Tämän vuoksi edistämme siirtymistä kestävämpään energiajärjestelmään lisäämällä uusiutuvan tuotannon kasvua ja tarjoamalla ilmastoälykkäitä energiaratkaisuja asiakkaillemme.

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona HR ohjaa HR:n ja hallinnon ammattilaiset uusille innostaville urapoluille. Työllistämme HR:n ja hallinnon osaajia laajasti eri toimialoille – assistenttitehtävistä johtotasolle asti. Autamme sinua pysymään mukana muutoksessa ja kehittämään osaamistasi, jotta se palvelee yritysten osaamistarpeita parhaiten myös tulevaisuudessa ja saat onnistumisen iloa urallasi.

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Portfolio Manager Vattenfallille Helsinkiin

Vattenfall Oy
Helsinki
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 18.09.2023

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti