Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Postinjakaja

Välitämme niin viestejä, paketteja kuin merkityksiäkin, jopa unelmia – sähköisesti ja fyysisesti. Uudistuvaa Postia rakentaa monipuolinen osaajajoukko postinjakajista digitaalisen liiketoiminnan kehittäjiin ja tekoälyasiantuntijoihin. Isossa talossa mahdollisuuksien kirjo on valtava. Tule mukaan rakentamaan tulevaisuuden Postia!

Haemme Helsinkiin

Osa-aikaisia tarvittaessa töihin kutsuttavia POSTINJAKAJIA

Oletko tottunut itsenäiseen työskentelyyn ja olet työssäsi tarkka ja ripeä? Otatko ulkona työskentelyn vastaan tervetulleena haasteena ja voimavarana? Nautitko liikkumisesta, kuten esim. rappujen kiipeämisestä (myös hissittömiä taloja löytyy)? Tehtävään valittava henkilö saa kattavan perehdytyksen ja pääset tuuraamaan vakituisia postinjakajia heidän lomaillessaan tai sairastaessaan. 

Toivomme hakijalta:

  • Olet vähintään 18-vuotias ja puhut hyvin suomea tai englantia
  • Sinulla on reipas asenne, hyvä peruskunto ja tykkäät palvella asiakkaita
  • Olet täsmällinen ja luotettava

Tarjoamme sinulle

  • Liikkuvan ja vaihtelevan itsenäisen työn
  • Vuokratyösuhteen luotettavalla työnantajalla
  • Go On Helsingin henkilökuntaedut (esim. henkilöstöetuohjelma, kuntosalietu)

Tämän lisäksi saat taustallesi asiakasyrityksemme tiimin tuen. Työt on mahdollista aloittaa nopealla aikataululla, tai vaihtoehtoisesti joustavasti tilanteesi mukaan. Palkkaus Medialiiton jakelua koskevan työehtosopimuksen mukaisesti. 

Meistä
 
Jos kiinnostuit, lähetäthän hakemuksesi meille mahdollisimman pian alla olevan linkin kautta ja kerrothan motivaatiostasi tehtävää kohtaan. Tässä tehtävässä työllistyt vuokratyösuhteeseen Go Onille. Työhösi saat perehdytyksen ja tukenasi toimii Posti Oy:n tiimin lisäksi Go On Helsingin HR-tiimi. Lisätietoja tehtävästä tarvittaessa saat [email protected].

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Postinjakaja

Uusimaa
Espoo
Helsinki
Vantaa
Osa-aikainen ja tuntityö

Julkaistu 05.12.2022

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti