Skip to main content

Postinjakajia Hollolaan

Etsimme asiakkaallemme Hollolaan

POSTINJAKAJIA

Työnkuvaan kuuluu kirjepostin ja pakettien jakelua. Jakelu tehdään asiakasyrityksen polkupyörällä, skootterilla tai autolla jakelualueella, joka Sinulle perehdytetään henkilökohtaisesti. Omaa kulkuvälinettä ei siis tässä työtehtävässä tarvita. Työpäivät alkavat aina asiakkaan toimipisteeltä Hollolasta. 

 

Työ on nopeatempoista ja liikunnallista, joten työpäivät kuluvat nopeasti tarjoten runsaasti hyötyliikuntaa. Aiempaa työkokemusta et tarvitse, sillä arvostamme enemmän sitä, että olet järjestelmällinen, tarkka ja oma-aloitteinen työntekijä. Jokaisella jakopiirillä menestyminen edellyttää hyvää fyysistä kuntoa ja kykyä tehdä ulkoilmatyötä.


Työvuoroja on arkisin, viikonloput ovat siis aina vapaita! Työaikasi määrittyy jakelualueesi mukaan klo: 7-18 välille työpäivien ollessa noin 5-8 tunnin mittaisia. Vuoroja on tarjolla asiakkaan tarpeen mukaan. Palkkaus on Jakajien työehtosopimuksen mukainen.

Työt alkavat sopimuksen mukaan kesän aikana!


Jos haluat kivan työporukan sekä vaihtelevan ja vastuullisen ulkoilmatyön, niin liity aurinkoiseen joukkoomme! Odotamme hakemustasi pikimmiten suoraan sähköisen järjestelmämme kautta. Huomioithan, ettemme käsittele sähköpostitse tulleita hakemuksia.

 

Lisätietoja: [email protected]

 


SOL Logistiikkapalvelut Oy on osa kansainvälistä SOL-konsernia, joka työllistää 14 000 aurinkoista SOLilaista. SOL Logistiikkapalvelut Oy tarjoaa henkilöstövuokrausta, rekrytointi- ja ulkoistuspalveluita logistiikka-alan asiakkaille ollen yksi markkinoiden suurimmista toimijoista.

 

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti. Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Postinjakajia Hollolaan

15870 Hollola
Kokopäiväinen

Julkaistu 26.05.2023

Yrityksen liikevaihto: 
20 000 000 - 49 999 999 €
Company Personnel: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti