Skip to main content

Postityöntekijä, Hammaslahti

Haemme Hammaslahden postinjakeluun osa-aikaiseen, määräaikaiseen työsuhteeseen
 
Postityöntekijää
 
Työ on vaihtelevaa ja liikkuvaa asiakaspalvelutyötä ja reitillä kulkiessasi olet näkyvin osa Postia, sillä jakajamme palvelevat päivittäin lähes kaikkia suomalaisia kotitalouksia ja yrityksiä. Palveluammatissa yhdistyvät reipas tekeminen sekä luottamukselliset ja ystävälliset välit asiakkaisiin. Postinjakelussa työskennellään maanantaista perjantaihin klo 9: – 18:00 aikavälillä.

Työajoissa on vaihtelua jonkin verran eri päivinä. Työpäiväsi alkaa kuorman purkamisella ja ajoneuvon pakkaamisella, jonka jälkeen lähdetään jakelureitille ja toimitetaan postit sekä paketit huolellisesti oikeisiin osoitteisiin. Jakelutyö suoritetaan Postin jakeluautolla.

Tehtävään valitulta edellytetään vähintään 2 vuoden ajokokemusta.

Postinjakajan työ on itsenäistä, mutta edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja, normaalia peruskuntoa ja hyvää terveyttä. Työssä vaaditaan asiakaspalveluhenkisyyttä, täsmällisyyttä ja luotettavuutta. Työtehtävien sujumisen kannalta suomen kielen taito on välttämätön.
 

Tehtävän palkkaus määrittyy työehtosopimuksen mukaisesti. Aloituspalkkasi on 11,78€/h ja viikkotyöaika vaihtelee tarpeen mukaan.
 
Lisätietoja saa palvelupäällikkö Tero Vataselta, puh. 040 550 7394 tai [email protected]

Jätäthän hakemuksesi Postin rekrytointijärjestelmään 23.7.2022 mennessä.

We handle and deliver the logistics of nearly everything – e-commerce parcels, heavy freight items, postcards or love letters – on your terms! Posti is evolving and its transformation is built by a diverse pool of professionals from postal employees to artificial intelligence experts. In a big company, the range of possibilities is huge. Make Posti your next big opportunity – join us to create the future Posti!

Posti vaikuttavuus

Posti synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen työpaikkojen luomiseen ja verojen maksamiseen, luokassa Yhteiskunta.

Posti synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja pienhiukkas- ja kemikaalipäästöihin, luokassa Ympäristö.
Upright data for Posti

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Posti Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Postityöntekijä, Hammaslahti

Joensuu
Määräaikainen ja projektityö, Osa-aikainen ja tuntityö

Julkaistu 24.07.2022

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti