Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Product Structure Specialist

Sandvikin Tampereen tehdas on porauslaitteiden globaali teknologia- ja valmistuskeskus. Haemme nyt Surface Drilling -divisioonaan maanpäällisten porauslaitteiden toimitusketjuorganisaatioon rakennekäsittelijää. Tehtävä on kokoaikainen ja vakituinen.

Tehtäväsi

Päätehtäviäsi ovat maanpäällisten poralaitteiden töiden avaaminen, valmistusrakenteiden luonti PDM- ja ERP- järjestelmistä, töiden sulkeminen, laitteiden myyntitilausmuutoskyselyprosessiin osallistuminen sekä tuotteiden muutostenhallinta ja niiden tuotannollistaminen. Vastaat laitteiden valmistusrakenteiden oikeellisuudesta ja muutosten hallinnasta. Toimitusketjuorganisaation lisäksi teet kiinteää yhteistyötä muiden toimintojemme kanssa.

Taustasi ja osaamisalueet

Sinulla on alan soveltuva koulutus sekä aikaisempaa kokemusta ERP-toiminnanohjausjärjestelmästä sekä PDM-järjestelmästä. Aiempi kokemus teollisuuden toimialoilta katsotaan eduksesi. Työskentelyotteesi on oma-aloitteinen, huolellinen ja itsenäinen sekä kykenet kiireenkin keskellä säilyttämään tarkkuuden työssäsi. Odotamme sinulta hyviä kommunikointitaitoja, ja sinulle on mieluisaa ja luontevaa toimia eri sidosryhmien kanssa päivittäisessä yhteistyössä. Tehtävä edellyttää hyvää suomen ja englannin kielen taitoa.

Tarjoamme sinulle monipuolisia tehtäviä jatkuvasti kehittyvässä ja kansainvälisessä tuotantotyöympäristössä sekä mahdollisuuden oman ammattitaitosi ja urasi kehittämiseen. Saat perehdytyksen, tukea ammattitaitoiselta tiimiltä sekä ison kansainvälisen yrityksen edut ja mahdollisuudet. Me sandvikilaiset uskomme, että kokemusten, näkökulmien ja taustan monimuotoisuus edesauttavat onnistumisia työntekijöillemme, yrityksellemme ja siten myös asiakkaillemme.

Lisätietoja/yhteydenotot

Rekrytoiva esihenkilö Jenny Jyrinki, Procurement Manager, antaa sinulle lisätietoja tehtävästä. Yhteydenotot sähköpostitse [email protected].

Rekrytointiprosessia koskevissa kysymyksissä voit ottaa yhteyttä Sandvikin HR Palveluihin p. 0800 1 44444.

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen osoitteessa home.sandvik/careers sunnuntaihin 12.2.2023 mennessä.

Hakiessasi tehtävää muistathan lisätä myös hakemuksesi kohdassa, jossa pyydetään lisäämään CV.

Työpaikan tunnus on R0050741.

Tietoa yrityksestämme

Sandvik Group on kansainvälinen korkean teknologian teollisuuskonserni, jonka ratkaisut parantavat asiakkaiden toiminnan tuottavuutta, kannattavuutta ja vastuullisuutta. Sandvik on digitalisaation edelläkävijä ja keskittyy optimoimaan asiakkaiden prosesseja. Johtava tarjonta sisältää laitteet, palvelut ja digitaaliset ratkaisut lastuavaan työstöön, kaivostoimintaan, infrarakentamiseen sekä kiven ja mineraalien käsittelyyn. Vuonna 2021 konserni työllisti 39 000 henkilöä, ja sillä oli työntekijöitä toimintaa yli 150 maassa. Liikevaihto oli noin 86 miljardia Ruotsin kruunua.

Tutustu lisää Sandvikiin ja sen työntekijöihin: stories hubLinkedIn tai Facebook.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti