Skip to main content

Kirjanpitäjä (Netvisor) - Profitcount Oy

Kulmakunnan siisteimmät taloushallinnon ammattilaiset kaipaavat tiimiinsä vahvistusta - jos olet utelias ja oppimishaluinen kirjanpitotaitaja, jolla pysyy Netvisor hyppysissä, lue edemmäs ja ihastu Profitcountiin!

Profitcount on vuonna 1993 perustettu helsinkiläinen tilitoimisto, joka sijaitsee Sörnäistenkadulla. Profitcountin visiona on tuottaa asiakkailleen pysyviä ratkaisuita ja tarjota asiakkaidensa tarpeita vastaavia talouspalveluita. Profitcount on erikoistunut tuloksellisten yrityksen taloudenhallintaan ja yrityksen nuori ja työhönsä omistautunut tiimi palvelee asiakkaitaan yksilöllisesti vuoden ympäri.

"Visiomme on tuottaa pysyviä ratkaisuja asiakkaillemme ja tarjota asiakkaidemme tarpeita vastaavia kirjanpito- ja taloushallintopalveluita. Vahvuutemme on palvella asiakkaitamme yksilöllisesti vuoden ympäri. Olemme nuori ja todella omistautunut tiimi, joka on erikoistunut tuloksellisten yritysten taloudenhallintaan."

Katso lisää www.profitcount.com ja tutustu värikkääseen arkeemme Instagramissa @profitcount

Profitcount - Coolest bookkeepers in town!

Profitcountilla olemme asiakkaidemme liiketoiminnan kumppani ja täyden palvelun tilitoimisto. Palveluihimme kuuluvat kirjanpito, tilinpäätökset, veroilmoitukset, palkanlaskenta, verosuunnittelu sekä yrityksen perustamiseen liittyvät toimet, joten osaamisestasi ja kiinnostuksestasi riippuen voitkin saada varsin laajan ja mielenkiintoisen toimenkuvan.

Varsinaisia tiukkoja osaamisvaatimuksia voidaan luetella kaksi. Ensimmäisenä luonnollisesti kirjanpidon ammatillinen kompetenssi. Konsernitasoinen pääkirjanpitäjä sinun ei tarvitse olla ja pärjäät jo muutamankin vuoden kokemuksella hienosti.

Toisena seikkana edellytämme Netvisorin käyttöosaamista. 'Master user' tasoa emme edellytä, mutta sinun tulee hallita Netvisor varsin laajasti. Visma Fivaldin hallinnasta on etua, mutta tämä ei ole millään muotoa vaatimus.

Muodollisia pätevyyksiä tärkeämpää on oma-aloitteisuus ja oppimiskyky unohtamatta positiivista ja iloista asiakaspalveluasennetta. Uteliaisuus, positiivisuus ja asiakaslähtöisyys kuvaavat työyhteisöämme ja olemme aina valmiita tukemaan kollegaa kiireen keskellä. Vietämmekin paljon aikaa yhdessä myös vapaa-ajalla, joten sosiaalinen ja heittäytymiskykyinen luonne istuu joukkoomme hienosti.

Tehtävä sopii niin nuoremmalle kuin kokeneemmallekin kirjanpidon osaajalle ja taustasi voi yhtä hyvin olla sisäisestä taloushallinnosta tai tilitoimistosta. Tiukkoja koulutusvaatimuksia ei ole: voit yhtä lailla olla merkonomi, tradenomi tai muun taloushallinnon pohjan omaava tekijä, mutta esimerkiksi laskentatoimen tai rahoituksen opinnot tukevat tehtävässä onnistumista. Työkielenä toimii suomi, muusta kielitaidosta saat toki lisäpisteitä.

Tehtävä on vakituinen ja toimisto sijaitsee Helsingin Kalasatamassa paraatipaikalla. Työajat ovat "normaalit toimistotyöajat" maanantaista perjantaihin joustavalla hybridimallilla. Töiden aloitus on sovittavissa joustavasti ideaaliajankohdan ollessa elo-syyskuun aikana.

Lisäinfot, kyselyt ja kaikki muukin utelu:


Executive Search Consultant

Mika Laakso / [email protected] / 0405680674


Muutamat pro tipsit:

- kerro kirjanpidon taustoistasi sekä asiakaspalvelutaidoistasi
- avaa etenkin Netvisor-osaamistasi
- kerro hieman suunnitelmistasi työurasi kehityksen osalta
- palkkatoiveesi ja mahdollinen aloitusajankohta

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Kirjanpitäjä (Netvisor) - Profitcount Oy

Adecco
Helsinki
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 21.07.2024

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti