Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Project Engineer

Oletko sinä automaatioratkaisujen tulevaisuuden asiantuntijamme, joka haluaisi työskennellä ainutlaatuisten, globaalien automaatiotoimitusprojektien sekä tietojärjestelmien parissa? 

 

Valmetin automaatioratkaisut parantavat asiakkaidemme liiketoimintojen kannattavuutta tehostamalla tuotantoa sekä lisäämällä kustannus-, energia- ja materiaalitehokkuutta. Laajaa prosessiautomaation ratkaisu- ja palvelutarjontaamme tukee maailmanlaajuinen asiantuntijaverkostomme. Valmetin automaatioliiketoiminta palvelee asiakkaita massa- ja paperiteollisuudessa sekä voimantuotannossa. Olemme vakiinnuttaneet asemamme myös muilla prosessiteollisuuden aloilla ja meriteollisuudessa.

 

Etsimme nyt Project Engineer -tehtävään henkilöä työskentelemään eri prosessialueiden automaatiotoimitusprojektiemme suunnittelun parissa Tampereella.

 

Tässä tehtävässä keskitytään erityisesti Valmet DNA -automaatiojärjestelmämme raportointiosuuksien toteuttamiseen. Työ on monipuolista, sisältäen prosessitiedonkeruiden konfigurointia, liityntöjen toteuttamista ulkoisiin järjestelmiin sekä erilaisten prosessilaskenta- ja raportointiratkaisujen määrittelyä, toteuttamista ja käyttöönottamista. Tehtävässä teet myös tiivistä yhteistyötä muun projektiorganisaation sekä asiakkaidemme kanssa. Olet avainroolissa asiakasarvon ja -tyytyväisyyden lisäämisessä.

 

Odotuksemme sinulle

  • B.Sc. tai M.Sc. tutkinto automaatiotekniikan alalta (tai vastaava) on hyvä pohja tähän tehtävään.

  • Sinulla voi olla jo aiempaa kokemusta automaatioprojekteista sekä ohjelmoinnista, mutta voit olla myös vastavalmistunut tulevaisuuden tekijä.

  • Valmet DNA:n tuntemus sekä kokemus paperi-, sellu-, voimalaitos- ja/tai prosessiteollisuudesta ovat ehdottomasti eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä, jos sinulta löytyy halu kasvaa ja kehittyä Valmetin mukana. Olemme myös sitoutuneita kouluttamaan sinusta alan ammattilaisen!

  • Olet asiakaslähtöinen ja omatoiminen joukkuepelaaja, ja työskentelytavaltasi olet systemaattinen. Sinulta löytyy joustavuutta eivätkä hands-on tehtävätkään säikäytä sinua.

  • Toimintakenttä on globaali ja osa tehtävää on toimiminen asiakkaan ympäristössä, joka tarkoittaa sitä, että tehtävä edellyttää myös valmiutta matkustaa ja mahdollisuutta työskennellä tarvittaessa asiakastyömailla kohtuullisessa määrin.

  • Tehtävässä tarvitset myös sujuvaa suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista osaamista.

Me tarjoamme

 

Project Engineer roolissa tavoitteena on kehittyä kohti pääsuunnittelijan roolia, jossa tulet tulevaisuudessa ottamaan suuremman vastuun isommista projektitoimituksista tai vaihtoehtoisesti kehityt tiettyjen osa-alueiden asiantuntijaksi. Valmet tarjoaa globaalina markkinajohtajana jatkossa sinulle myös monipuolisia uramahdollisuuksia tämänkin porukan ulkopuolella!

 

Valmetilla sinua odottaa ammattitaidolla ja huumorilla höystetty tiimi, jossa kaikkien osaamista arvostetaan. Tuleva tiimisi tulee tukemaan sinua kasvupolussasi kohti vahvaa asiantuntijuutta!

 

Paikallisia etujamme ovat mm. kattava työterveyshuolto, henkilöstörahasto sekä urheilu- ja kulttuurietuudet.

 

Lisätietoja

 

Kiinnostuitko tehtävästä ja haluaisit kuulla lisää? Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään:

 

Maija Koljonen, Engineering Manager, +358 40 715 8796 tai [email protected].

 

Jätä hakemuksesi perinteisesti alla olevan linkin kautta mahdollisimman pian, viimeistään maanantaina 12.12.2022. Liitäthän mukaan CV:si ja hakulomakkeelle myös palkkatoiveesi.

 

Kun kaikki toimii yhteen

Valmetissa kohtaavat parhaat kyvyt monesta eri maasta ja kulttuurista. Olemme maailman johtava teknologian, automaation ja palveluiden toimittaja ja kehittäjä sellu-, paperi- ja energiateollisuudelle. 17 500 ammattilaistamme ympäri maailmaa ovat sitoutuneet parantamaan asiakkaidemme suorituskykyä. Tämä vaatii luovuutta, teknologisia innovaatioita, palveluosaamista - ja ennen kaikkea tiimityötä.

Liity tiimimme! www.valmet.com/careers

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Project Engineer

Tampere
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 13.12.2022

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti