Skip to main content

Automaatioinsinööri

Automaatio-insinööri, Konenäköjärjestelmä (PQV)

Oletko Sinä etsimämme koneautomaatiojärjestelmiä tunteva projektityön ammattilainen?

Valmet Automation kehittää ja toimittaa integroituja automaation ja informaation hallinnan sovellusverkkoja ja järjestelmiä sekä lisäarvopalveluita ja -tuotteita, jotka kattavat prosessin koko toiminta-ajan. Toimitamme automaatiokonsepteja pääasiassa paperi-, prosessi- ja energiateollisuuden aloille.

Etsimme nyt vahvistusta automaatioprojektien suunnitteluorganisaatioon Tampereelle tai Jyväskylään.

Valmet IQ Process and Quality Vision (PQV) on nykyaikainen konenäköjärjestelmä, joka kuuluu Valmet IQ tuoteperheeseen.

Tutustu tarkemmin tästä: https://www.valmet.com/automation/quality-management/machine-vision/

Tässä tehtävässä vastaat asiakastoimitusprojektien määrittelystä, suunnittelusta ja käyttöönotosta yhteistyössä asiakkaan ja asiantuntijatiimimme kanssa.

Edellytykset

Tärkeintä meille on positiivinen ja aktiivinen asenteesi, kuten myös halukkuus oppia sekä kehittyä tulevaisuuden ammattilaiseksi - olemme sitoutuneita kouluttamaan sinusta alan huippuosaajan.

Odotamme sinulta:

  • Tehtävään soveltuvaa teknistä koulutusta (esim. Automaatio, paperitekniikka tai paperikonetekniikka.)
  • englannin ja suomen kielen taitoa.
  • matkustusvalmiutta maailmanlaajuisessa projektointiympäristössä

Arvostamme lisäksi:

  • Kokemusta, esim automaatio järjestelmä suunnittelusta ja perustuntemusta suunnitteluohjelmista (esim. Cadmatic, Autocad etc.).
  • Automaation teknologiatuntemusta, tai paperikone/prosessi tuntemusta.

Toivomme sinulta asiakaspalveluhenkistä asennetta, yhteistyö- ja neuvottelutaitoja sekä aikaansaavaa ja tuloshakuista otetta työhön.

Tarjoamme

Tarjoamme monipuolisia tehtäviä kansainvälisessä työympäristössä alan huipputeknologian parissa. Tässä tehtävässä voit vaikuttaa asiakkaan menestymiseen, saat työhösi asiantuntijatiimimme täyden tuen ja pääset kehittymään samalla automaatioalan vahvaksi ammattilaiseksi.

Tarjoamme myös erilaisia työsuhteeseen liittyviä etuja, kuten joustavan työajan, mahdollisuuden hybridityöskentelyyn, omat työterveyspalvelut sekä henkilöstörahaston edut. Valmetilla on käytössä oma palkitsemisjärjestelmä ja kaikki työntekijät kuuluvat sen piiriin.

Lisätietoja

Tartu tilaisuuteen ja hae tätä tehtävää lähettämällä sähköinen hakemuksesi oheisen linkin kautta viimeistään 10.10.2023. Liitäthän mukaan CV:si ja palkkatoivomuksesi.

Lisätietoja antaa suunnittelupäällikkö Petteri Häkkinen +358 50 317 0464. Yhteydenotot mieluiten klo 12.00 - 15.00 välisenä aikana.
 

Liity huipputiimiin!

Kun kaikki toimii yhteen.Valmetissa kohtaavat parhaat kyvyt monesta eri maasta ja kulttuurista. Olemme maailman johtava teknologian, automaation ja palveluiden toimittaja ja kehittäjä sellu-, paperi- ja energiateollisuudelle. 17 500 ammattilaistamme ympäri maailmaa ovat sitoutuneet parantamaan asiakkaidemme suorituskykyä. Tämä vaatii luovuutta, teknologisia innovaatioita, palveluosaamista - ja ennen kaikkea tiimityötä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Automaatioinsinööri

Tampere
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 02.10.2023

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Company Personnel: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti