Skip to main content

Project Engineer/Senior Project Engineer

Olisitko sinä meidän tulevaisuuden kunnonvalvonnan ammattilainen, ja haluaisitko päästä mukaan vaikuttamaan asiakkaidemme menestymiseen ennakoivan kunnonvalvonnan parissa?

 

Valmetin automaatioratkaisut parantavat asiakkaidemme liiketoimintojen kannattavuutta tehostamalla tuotantoa sekä lisäämällä kustannus-, energia- ja materiaalitehokkuutta. Laajaa prosessiautomaation ratkaisu- ja palvelutarjontaamme tukee maailmanlaajuinen asiantuntijaverkostomme. Valmetin automaatioliiketoiminta palvelee asiakkaita massa- ja paperiteollisuudessa sekä voimantuotannossa. Olemme vakiinnuttaneet asemamme myös muilla prosessiteollisuuden aloilla ja meriteollisuudessa.

Etsimme nyt tiimiimme Suunnittelijaa / kokeneempaa suunnittelijaa (Project Engineer / Senior Project Engineer) työskentelemään ValmetDNA DMM (DNA Machine Monitoring) tuotealueelle. Tässä roolissa pääasialliset työtehtäväsi on suunnitella, testata ja ottaa käyttöön ValmetDNA pohjaisia kunnonvalvontajärjestelmiä. Kunnonvalvontatiimin toimintakenttä on globaali, joten pääset  työskentelemään asiakkaan tehtailla ympäri maailmaa. Tulet olemaan osa projektiorganisaatiomme kunnonvalvonnan tiimiä joko Kajaanissa tai Tampereella.

Odotuksemme sinulle

Odotamme sinulta B.Sc. tai M.Sc. tutkintoa tekniikan alalta (esimerkiksi konetekniikka, prosessiautomaatio tai elektroniikka) sekä vähintään opintojen kautta kerrytettyä perustason CAD- osaamista sekä ValmetDNA (tai jonkin muun automaatiojärjestelmän) perusteiden hallintaa. Katsomme ehdottomasti eduksi, jos sinulta löytyy jo aiempaa kokemusta kunnonvalvonnasta, värähtelyanalyyseistä, asennustöistä, asennusvalvonnasta, suunnittelusta tai projektitoiminnasta. Aiempi kokemus paperiteollisuudesta katsotaan myös eduksi. Tehtävä voidaan räätälöidä sinulle ja osaamisellesi sopivaksi kokemuksestasi ja toiveistasi riippuen. Olemme sitoutuneita kouluttamaan sinusta alan huippuosaajan.

Sinulla on systemaattinen ja itsenäinen työskentelyote ja nautit ongelmanratkaisusta. Teet mielelläsi yhteistyötä muun tiimin kanssa sekä toimit luontevasti myös asiakasrajapinnassa. Sinulla on kyky toimia sekä tehdä päätöksiä myös paineenalaisissa tilanteissa. Pystyt organisoimaan ja priorisoimaan tehtäviä ja usean projektin yhtäaikainen hoitaminen on sinulle luontaista. Mahdolliset hands-on tehtävätkään eivät sinua säikäytä. Hyvä kirjallinen ja suullinen suomen ja englannin kielen taito sekä matkustusvalmius ovat välttämättömiä tehtävässä menestymisen kannalta.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen tehtäväkentän sekä hienon tilaisuuden kehittyä ammatillisesti kansainvälisissä projekteissa, alallaan maailman johtavan yrityksen projektiorganisaatiossa. Kunnonvalvontaprojektien kattava tehtäväkenttä sisältää sopivasti suunnittelua toimistolla, testausta ja käyttöönottotehtäviä asiakkaan tehtailla. Sinua odottaa asiantunteva tiimi, joka on valmis auttamaan ja tukemaan sinua tilanteessa kuin tilanteessa ja tukemaan kasvuasi kohti vahvaa asiantuntijuutta!

Lisätietoja

Kiinnostuitko tehtävästä ja haluaisit kuulla lisää?

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Taavi Veltheim, Engineering Manager, DCS&DMM

+358 50 317 0503 tai taavi.veltheim@valmet.com

Voit myös jättää hakemuksesi perinteisesti alla olevan linkin kautta viimeistään 29.05.2022. Liitäthän mukaan CV:si ja palkkatoiveesi.

Kun kaikki toimii yhteen

Valmetissa kohtaavat parhaat kyvyt monesta eri maasta ja kulttuurista. Olemme maailman johtava teknologian, automaation ja palveluiden toimittaja ja kehittäjä sellu-, paperi- ja energiateollisuudelle. 17 000 ammattilaistamme ympäri maailmaa ovat sitoutuneet parantamaan asiakkaidemme suorituskykyä. Tämä vaatii luovuutta, teknologisia innovaatioita, palveluosaamista - ja ennen kaikkea tiimityötä.

Liity tiimiimme! www.valmet.com/careers

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Project Engineer/Senior Project Engineer

Tampere
Kajaani
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 30.05.2022

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Samankaltaisia työpaikkoja

Eezy Henkilöstöpalvelut
Varsinais-Suomi
Sihti
Oulainen
Eezy Henkilöstöpalvelut
Varsinais-Suomi
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti