Skip to main content

Project Manager

Haluatko olla osa voittoisaa tiimiä, jossa pääset ottamaan vastuuta asiakkaidemme IT-ympäristöjen kehittämisessä? Pidätkö vastuullisesta, mielenkiintoisesta ja monipuolisesta työstä?

Nimeni on Hannu Lindeman ja olen kasvattamassa projektinhallintatiimiämme. Tiimissä työskentelee alan vankkaa osaamista omaavia ammattilaisia, ja olen erittäin ylpeä jokaisesta tiimimme jäsenestä. Etsimme yhdessä projektipäällikköä mahtavaan tiimiimme. Tehtävä ei ole sijainnista riippuvainen, joten voit työskennellä missä tahansa toimipisteissämme, etätyön lisäksi. Jos olet kiinnostunut ICT-alasta ja haluat olla osa meidän ja asiakkaidemme menestyspolkua, tämä rooli on tehty sinulle!

Seuraava mahdollisuutesi?

Tässä projektipäällikköroolissa työskentelet läheisessä yhteistyössä asiakkaiden kanssa ja olet vastuussa projektien toteuttamisesta asiantuntevan projektitiimin kanssa. Sinulla on myös mahdollisuus työskennellä sisäisissä kehitysprojekteissa, jos omaa kiinnostusta löytyy. Huolehdit projektin kustannuksista ja aikataulusta sekä seurannasta ja raportoinnista. Tärkeitä sisäisiäsidosryhmiä sinulle on myynnin ja palvelutuotannon tiimimme. Projektit ovat hyvin erilaisia ​​ja vaihtelevat kestoltaan, mutta kestävät tyypillisesti noin 2-12 kuukautta. Tehtävänkuvaa voidaan myös räätälöidä kokemuksesi ja kiinnostuksen kohteidesi mukaan.

Kuka sinä olet?

Sinulla on vankka arvopohja ja kyky tuottaa tuloksia. Rooli tarjoaa mahdollisuuden itsensä kehittymiseen ja etenemiseen kansainvälisessä organisaatiossa. Saat ympärillesi itsenäisen ja vastuullinen työympäristö, jossa työskentelet alan ammattimaisimpien asiantuntijoiden kanssa. Tämä on Telia Inmics-Nebula Oy: Asiantuntijoiden koti.

Osaamisesi ja kokemuksesi:

  • Muutaman vuoden kokemus projektipäällikön roolista
  • Kokemusta ja näyttöä ICT-käyttöönottoprojekteista
  • Kokemusta konesaleista, palvelimista, pilvipalveluista sekä laitteiden elinkaarenhallinnan tuntemusta
  • Käyttäjähallinnan tuntemusta
  • Kyky työskennellä nopeasti muuttuvissa tilanteissa itsenäisesti
  • Hyvät vuorovaikutustaidot ja kyky tuottaa selkeää materiaalia
  • Sujuva suomen ja englannin kielen osaaminen

Arvostamme myös sertifioitua projektiosaamistasi.

Enemmän kuin pelkkä työpaikka

Telialla työskentelet motivoivassa ympäristössä, jossa jokainen voi olla oma itsensä ja jossa kaikilla on mahdollisuus kehittyä. Tarjoamme sinulle hyvät työvälineet, joustavan työnantajan hyvine henkilöstöetuineen sekä tuen, jotta voit kasvaa haluamaasi suuntaan.

Innostuitko?

Jos haluat osaksi tätä matkaamme, niin hae tehtävään viimeistään 3.10.2022! Jos haluat tietää työstä lisää, ota minuun yhteyttä numeroon (+358) 40 754 6794 (Hannu Lindeman).

Welcome to Telia – Home to your next big opportunity!

We are Telia Inmics-Nebula, an ICT company within Telia's B2B family and we have solid experience in providing cloud services, advanced ICT environments and end-user services. With 550+ experts, we provide versatile expert services for every company that aims to make their business more profitable and provide a better employee and customer experience. We are constantly working to increase the number of our experts. We currently work in nine locations: Helsinki, Tampere, Turku, Lahti, Jyväskylä, Joensuu, Vaasa and Oulu. We want to be the one ICT partner that help you succeed.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Project Manager

Telia Inmics-Nebula
Helsinki
Lahti
Lappeenranta
Tampere
Jyväskylä
Vaasa
Oulu
Joensuu
Kuopio
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 04.10.2022

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Samankaltaisia työpaikkoja

Barona Rakennus
Tampere
Eezy Oyj
Oulu
Eezy Oyj
Järvenpää
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti