Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Projekti-insinööri

Fineweld konserni kasvaa. Haemme Fineweld Oy:n palvelukseen Kokkolaan PROJEKTI-INSINÖÖRIÄ. 

Tehtävät

Projekti-insinööri toimii asiakasprojekteissa vastuuhenkilönä tilauksesta toimitukseen. Alussa tehtäväsi keskittyvät tarjouspyyntöjen käsittelyyn ja projektien tarjouslaskentaan. Huolehdit yhteydenpidosta asiakkaan ja urakoitsijoiden suuntaan ja tiiviissä yhteistyössä projektiorganisaation kanssa sekä suunnittelet ja toteutat materiaalihankinnat. Projektien koot vaihtelevat usean miljoonan hankkeista pienempiin päivitysprojekteihin. Lopullinen tehtävänkuvaus tarkentuu valitun henkilön osaamisen ja kiinnostuksen mukaan.

Odotamme

tehtävään soveltuvaa teknistä koulutusta ja useamman vuoden kokemusta vastaavista tehtävistä. Sinulla on hyvät organisointi- ja neuvottelutaidot, positiivinen ja vastuullinen asenne. Olet toimeen tarttuva ja kommunikoit suomen ja englannin kielellä. Hallitset alalla yleisesti käytettävät IT-ohjelmat.

Tarjoamme

- monipuolisen ja vastuullisen tehtävän mielenkiintoisten projektien parissa
- vakituisen työsuhteen vakavaraisessa ja kasvavassa Fineweld konsernissa
- kilpailukykyisen palkan ja henkilöstöedut sekä mahdollisuuden kehittää osaamistasi
- ammattitaitoisen tiimin tuen, hyvän työilmapiirin ja tekemisen meiningin

Kiinnostuitko?

Rekrytointi suoritetaan yhteistyössä Poolia Henkilöstöpalvelut kanssa. Hae tehtävää mahdollisimman pian rekisteröimällä CV:si www.poolia.fi –sivuilla ja linkittämällä hakemuksesi tähän tehtävään. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa. Lisätietoja tehtävästä antaa Poolian aluejohtaja Juha-Pekka Myllykangas puh. 050 913 4065 tai [email protected]. Kaikki yhteydenotot ja hakemukset käsitellään luottamuksellisesti!

Fineweld Oy

on yksi Pohjoismaiden suurimmista teollisuusprojektien valmistukseen ja asennukseen erikoistuneista perheyrityksistä. Kansainväliset asiakkaamme toimivat pääasiassa kaivos-, metsä- ja kemianteollisuuden parissa. Fineweld Oy:n liikevaihto on noin 50 milj. euroa ja konserni työllistää yli sata henkeä. Asiakkaidemme projektit sijaitsevat pääasiassa Ruotsissa ja Suomessa.

Fineweld Oy:n yrityshistoriansa isoimmat projektit on Northvolt ja Metsä Group. Northvolt on rakentanut suuren akkutehtaan Skellefteåhon. Metsä Groupiin kuuluva Metsä Fibre rakentaa parhaillaan uuden sellutehtaan Kemiin.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Projekti-insinööri

Kokkola
Kokopäiväinen

Julkaistu 31.03.2023

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Yrityksen koko: 
50 - 99 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti