Skip to main content

Projektijohtaja, Oppimiskampus


Vantaan kaupunki, Kaupunkiympäristö, Kiinteistöt ja tilat
Kielotie 28, 01300 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen, alkaen 31.07.2023 (tai sopimuksen mukaan)
 


Haemme nyt innovatiivista & rautaista projektijohtajaa vetämään Vantaan Oppimiskampus - hankekokonaisuutta. Mikäli koet olevasi kiinteistö- ja toimitilakehityksen uudistaja - voit hyvinkin olla hakemamme henkilö.

Kaupunkitasoisen kampushankkeen kokonaisvetovastuu ja hanketoimisto sijoittuvat Kasvatuksen ja oppimisen toimialalle. Haettavan projektijohtajan tehtävä sijoittuu hallinnollisesti Kaupunkiympäristön toimialalle, ja hankekokonaisuutta toteutetaan laajassa yhteistyössä kaupungin toimialojen sekä kumppaneiden kanssa.  


Oppimiskampus on yksi Vantaan kaupungin tulevien vuosien kärkihankkeista  

Tikkurilan Jokiniemeen vuosina 2024-2028 kohoava oppimiskampus tukee kaupungin strategisia tavoitteita osaamistason nostamiseen, elinvoiman edistämiseen, kukoistavien kaupunkikeskusten kehittämiseen, segregaation ehkäisemiseen ja palveluiden kehittämiseen liittyen.  

Oppimiskampus vastaa työvoiman kohtaannon haasteisiin räätälöityjen ammatillisen ja jatkuvan oppimisen palveluiden avulla. Siitä halutaan yhteistyöalusta oppilaitosten ja yritysten yhteistyölle sekä julkisen ja yksityisen sektorin organisaatiorajat ylittävälle yhteistyölle ja palveluille.

Kampushanke on Vantaan investointi kasvuun ja tulevaisuuden hyvinvointiin!

Tutustu tarkemmin Oppimiskampukseen.


Jätä sormenjälkesi Vantaan kiinteistö- ja toimitilakehitykseen

Sanomattakin on selvää, että tarjoamme sinulle sisällöltään merkityksellisen ja vastuullisen työtehtävän, jossa sinulla on mahdollisuus päästä vaikuttamaan ja roolisi kautta jättämään jälkesi Suomen neljänneksi suurimman, kasvavan kaupungin  tulevaisuuteen.

Odotamme sinulta tässä uudessa tehtäväkokonaisuudessa näkemystä tilankäytön yhteistyömallien kehittämisestä ja muuntojoustavuudesta. Haluat rakentaa hiilineutraalia ja kestävää kaupunkiympäristöä. Edistät omasta roolistasi käsin Vantaan Oppimiskampus-alueen rakentumista ja kehittymistä kukoistukseensa - sen kokonaisvaltaisesta kehittämisestä vastaten kaupungin vision mukaisesti. 

Valmistelet ja koordinoit alueellista kehittämissuunnitelmaa sekä vastaat sen seurannasta, tavoitteiden toteutumisesta ja niiden raportoinnista yhteistyössä sidosryhmien kanssa.  Olet tiiviisti mukana hankkeen suunnitteluvaiheessa. Erilaiset sopimuksiin sekä rakentamiseen liittyvät koordinointitehtävät kuuluvat myös osaksi arkeasi.

Tehtävässä menestymisen kannalta on etua, että tunnet kiinteistökehittämisen, kaavoittamisen ja rakentamisen prosesseja ja toimijoita. Mahdollisesti taustallasi on työkokemusta laajojen tilahankkeiden läpiviemisestä.

Myös kunnallinen päätöksentekojärjestelmä, julkinen hankintalainsäädäntö, sekä mahdollisissa hallitustehtävissä osakeyhtiölaki, ovat toivottavasti sinulle aiemman työkokemuksesi myötä tuttuja aihekokonaisuuksia.
 
Tehtäväalueesi tulee olemaan on varsin laaja ja siihen sisältyy monenlaisten intressien yhteensovittamista. Täten valittavalta henkilöltä  toivotaan tavoitteellista ja verkostomaista työskentelyotetta sekä erinomaisia paineenhallintavalmiuksia.

Jos olet valmis kehittämään itseäsi ja Suomen neljänneksi suurimman kaupungin kiinteistö- ja toimitilatoimintaa – tartu rohkeasti haasteeseen!


Vantaalla viihtyy varmasti

Vantaan kaupungilla työskentelee noin 7500 eri alojen osaajaa, jotka rakentavat yhdessä toimivaa kaupunkia ja sujuvaa arkea Vantaalla asuville, työskenteleville ja vieraileville.
 
Meillä pääset tekemään monipuolisia ja mielenkiintoisia töitä sekä kehittämään työtäsi ja osaamistasi. Vantaalla on avoin ja rento, yhdenvertaisuuteen perustuva ilmapiiri sekä esimiehen ja työyhteisön tuki työssäsi. Olemme vastuullinen ja turvallinen työnantaja. Vantaa on hyvin johdettu kaupunki ja edelläkävijä kuntapalvelujen kehittämisessä.

Vantaalla on hyvät kulkuyhteydet niin kunnan sisällä kuin lähikuntiin. Työnantaja tukee hyvinvointiasi esimerkiksi liikunta- ja kulttuuriedulla, työmatkaedulla ja lounasedulla.
 
Jos jäit vielä pohtimaan, mitä Vantaalla on sinulle tarjottavaa, käy verkkosivuillamme lukemassa lisää syitä valita Vantaa.

Tervetuloa meille töihin!


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus:  Soveltuva ylempi korkeakoulututkinto

Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme: 

- tehtävän hoitaminen edellyttää suurten kokonaisuuksien hallintaa ja laaja-alaista osaamista kaupunkikehittämisestä, rakentamisesta ja projektinjohtamisesta, yhteistyökykyä sekä neuvottelu- ja viestintätaitoja.
- projektijohtajan työ edellyttää hyvää perehtyneisyyttä tehtäväalueeseen ja laajaa henkilöverkostoa, mikä merkitsee samalla pitkäaikaista sitoutumista työhön.

Luemme eduksi: 

- kokemusta ja näkemystä tilankäytön yhteistyömallien kehittämisestä ja muuntojoustavuudesta
-intohimoisen suhtautumisen julkisten kaupunkitilojen laatuun ja toimivuuteen
-näkemyksen oppimisympäristöjen kehityksestä ja digitaalisen sekä fyysisen tilan yhteensovittamisesta
-halukkuuden hakea innovatiivisia teknisiä ja toiminnallisia ratkaisuja

-työkokemusta kiinteistö-ja toimitilakehittämisen parissa

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimus (TS) mukaisesti.

Palkkaus: 4811,29
euroa/kk,(sekä 1.6.2023 kunta-alan sopimuskorotukset) lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: Sovellettavan virka- ja työehtosopimuksen mukaan 

Yhteystiedot:

Antti Kari, Kiinteistöjohtaja
p. 040 568 6540

[email protected]

tavoitettavissa lisätietoja varten to 11.5 klo 8-11 välillä

 tai

Ulla Boer, Hankejohtaja
p. 040 640 1971

[email protected] 

tavoitettavissa lisätietoja varten ma 8.5 sekä pe 12.5 klo 9-16 välillä


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.

Hakuaika päättyy: 05.06.2023 klo 16:00

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Projektijohtaja, Oppimiskampus

Vantaa
Vakituinen

Julkaistu 05.06.2023

Yrityksen liikevaihto: 
Ei käsitteellisesti ole
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti