Skip to main content

Projektinhoitaja, rakennusautomaatio

OUMAN on pohjoismaiden suurin rakennusautomaatiotuotteiden valmistaja, jonka tuotteilla parannetaan vuosittain tuhansien kiinteistöjen energiatehokkuutta. Aloitimme 40 vuotta sitten lämmityksen säätimien valmistuksesta, tätä nykyä tuotteidemme avulla voidaan ohjata kaikkia rakennuksen LVI prosesseja. Kehitämme ja valmistamme tuotteemme itse. Joukostamme löytyy niin tuotekehitysosaajia, rakennusautomaation asiantuntijoita, kuin tuotantotyöntekijöitäkin. Tarjoamme työntekijöillemme monipuolisia ja vastuullisia tehtäviä sekä mahdollisuuden kehittää osaamistaan kansainvälisessä ympäristössä. Kiinteistöjen energiankulutusta ohjaavat OUMAN automaatiotuotteet ovat avainasemassa, kun kehitämme energiajärjestelmäämme kohti hiilineutraalia tulevaisuutta.

Etsimme PROJEKTINHOITAJAA vahvistamaan tiimiämme Kokkola-Vaasa-Seinäjoki alueella

Projektinhoitajana vastaat rakennusautomaatioprojektien toteuttamisesta yhdessä asennuksen, myynnin ja asiakkaiden kanssa. Päävastuullesi kuuluu projektien ohjelmointityöt, laitetoimitukset, työmaapalaverit, käyttöönotto, toimintakokeet, käyttökoulutus ja loppudokumentointi. Vaikka työskentely tapahtuu paljon etäyhteyksien välityksellä, työmaakäynnit ja asennukset kuuluvat työnkuvaan.

Tehtävässä menestyminen edellyttää

Usean vuoden kokemusta ja kokonaisvaltaista ymmärrystä rakennusautomaatioprojekteista, automaatio-ohjelmointitaitoja, LVIS- ja rakennusteknistä osaamista sekä aiempaa kokemusta automaatiourakoinnista. Eduksi katsomme soveltuvan koulutuksen sekä kyvyt solmia ja syventää asiakassuhteita. Pystyt kantamaan vastuuta suuremmistakin projekteista muu tiimi apunasi.

Mikäli olet kokemattomampi, mutta tunnet olevasi nopea oppimaan uutta ja työhistoria antaa valmiuksia tehtävässä toimimiseen, voit olla etsimämme henkilö. Työn tekeminen edellyttää ajokorttia sekä hyvää suomen ja ruotsin kielen taitoa.

Toivomme

Olet luonteeltasi asioihin tarttuva, itseohjautuva ja sinulle on tuttua projektityön luonne. Asenteeltasi olet pitkäjänteinen, sinnikäs ja palveluhenkinen. Kykenet toimimaan itsenäisesti loppuasiakasrajapinnassa ja yhteistyökumppaneiden kanssa.

Tarjoamme

  • Joustavat työajat ja etätyömahdollisuuden
  • Rennon työilmapiirin ja asiantuntevat kollegat
  • Kattavat työterveyshuollon palvelut
  • Lounas-, liikunta- ja kulttuuriedun sekä hierontaedun
  • Työsuhdepyöräedun

Yhteystiedot ja hakuohjeet

Lähetä hakemuksesi ansioluettelolla ja palkkatoiveella varustettuna osoitteeseen: rekrytointi@ouman.fi. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja antaa tarvittaessa arkisin klo 8–16:

Esa Hanhela, aluepäällikkö Pohjois-Suomi, p. 0400 169 921

Joakim Lillrank, asiakaspäällikkö Pohjois-Suomi, p. 044 793 2354

OUMAN-konserni on 40 vuodessa kasvanut suomalaisesta säädinvalmistajasta kansainväliseksi rakennusautomaatioalan asiantuntijaksi. Olemme osa ruotsalaista yli 100-vuotiasta Ernströmgruppen perheyritystä. Konserniin kuuluu yli 30 sisaryritystä, joiden palveluksessa työskentelee yhteensä 1,200 työntekijää. Ernströmgruppenin tavoitteena on kehittää omistamiaan yrityksiä kohti digitaalista ja kestävää tulevaisuutta tuleville sukupolville.

OUMAN-konserni työllistää yhteensä melkein 300 ammattilaista ja liikevaihto on yli 40 miljoonaa euroa. OUMANilla on Suomessa 4 toimipaikkaa, jotka sijaitsevat Kempeleessä, Raumalla, Espoossa ja Turussa. Toimipaikkojen lisäksi kenttäorganisaatiossamme on ihmisiä eri puolilla Suomea. Ulkomaisia asiakkaita palvelemme myös Göteborgissa ja Tallinnassa. Tehtaamme sijaitsevat Kempeleessä ja Viron Kuressaaressa.

Meiltä löytyy terävän tuotekehitysosaamisen ja tehokkaan tuotantotiimin lisäksi osaava joukko rakennusautomaation asiantuntijoita. Ratkaisuistamme nauttivat asukkaat, kiinteistöjen omistajat, isännöitsijät, urakoitsijat, suunnittelijat ja laitevalmistajat ympäri Eurooppaa. Olemme Skandinavian suurin LVI-säätimien valmistaja ja tuotamme vuosittain yli 1,5 miljoonaa tuotetta. Toimitamme asiakkaillemme kaiken mitä automaatiourakoitsija tarvitsee LVI- prosessien ohjaukseen ja meillä on laaja valikoima säätimiä, kenttälaitteita sekä rakennusautomaatioratkaisuja. Olemme edelläkävijä kiinteistöjen etähallinnassa ja hyödynnämme tuotteissamme uusinta teknologiaa. Autamme myös asiakkaitamme kehittämään uusia konsepteja, kehitämme konsepteista tuotteita ja valmistamme ne itse.

Lisätietoja yrityksestä: www.ouman.fi, www.oumangroup.com. Voit seurata meitä myös LinkedInissa, Twitterissä ja Facebookissa.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Projektinhoitaja, rakennusautomaatio

Vaasa
Seinäjoki
Kokkola
Etelä-Pohjanmaa
Keski-Pohjanmaa
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 02.02.2023

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti