Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖ

Kehittämään ikäihmisten yhteisöllistä asumista

Haemme asiakkaallemme Pohjola Rakennukselle uuteen konserniyhtiöön projektipäällikköä kehittämään ja rakentamaan Eloisa-konseptia.

Pohjola Rakennus on kotimainen konserni, joka kasvattaa toimintaansa aktiivisesti ja etsii nyt projektipäällikköä kehittämään ja rakentamaan yrityksen Eloisa-konseptia. Eloisa on uusi Pohjola Rakennuksen yhtiö, joka keskittyy erityisesti seniori-, hoiva- ja palveluasumisen kohteisiin. Yhtiö kehittää palvelukokonaisuuksia sekä ikäihmisten asuintaloja Suomen kasvukeskuksiin. Pohjola Rakennus hoitaa kohteiden suunnittelun ja projektien toteutuksen.

Uutena projektipäällikkönä tulet olemaan tärkeä osa Pohjola Rakennuksen hankekehitys- ja projektiorganisaatiota vastaten erityisesti Eloisa-konseptin hankkeitten ja projektien kehityksestä. Etsit olemassa olevasta tonttikannasta ja kaavoituksista sopivia kohteita sekä erillisiä tontteja, jotka voisivat sopia Eloisa-konseptiin. Tulet keskittymään erityisesti hankkeen alkuvaiheen kehitystehtäviin. Pääset osallistumaan myös uusien kohteiden kartoittamiseen ja hankintaan kiinteistökauppojen sekä hankintakilpailuiden kautta.

Taustasi voi olla esimerkiksi rakennusliikkeestä tai olet toiminut aiemmin senioriasumisen tai palvelutalojen rakennuttajana. Pohjola Rakennuksella pärjäävät ihmiset, joilla on kehityshenkisyyttä, kykyä toimia eri sidosryhmien kanssa ja innokkuutta tuoda omaa asiantuntijuuttasi rohkeasti esiin. Sinulla on itsenäinen ja aloitteellinen ote työhösi ja pystyt hallitsemaan laajojakin kokonaisuuksia. Toivomme myös, että haluat olla mukana kehittämässä nimenomaan ikäihmisten asumisen ratkaisuja. Tehtävän ensisijainen sijainti on pääkaupunkiseutu, mutta myös muut Pohjola Rakennuksen toimipisteet ovat mahdollisia.

Tarjoamme mahdollisuuden olla rakentamassa uutta yhtiötä ja päästä osaksi osaavaa ja mukavaa työyhteisöä. Sinulla on laajat mahdollisuudet kehittää toimintaa ja kasvattaa sitä kautta myös omaa ammatillista osaamistasi.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa Mercuri Urvalissa Jussi Lehmusvirta, puh. 0400 622 524 ja Joonas Peuhkuri, puh. 040 352 11 71. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen osoitteessa www.mercuriurval.fi (viitenumerolla FI-17428) viimeistään 11.12.2022.

Pohjola Rakennus -konserni on kotimainen perheyritys, joka on luonut asuinalueita Pohjolan olosuhteisiin jo 33 vuoden ajan. Suunnittelemme ja rakennamme vuosittain lähes 3 000 kotia, joita yhdistävät hyvä sijainti, toimiva pohjaratkaisu ja laadukkaat materiaalit. Olemme yksi Suomen johtavista rakennusalan yrityksistä ja työllistämme yli 3 000 ammattilaista, joista noin 300 on omaa henkilökuntaa.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖ

Pohjola Rakennus / co Mercuri Urval
Helsinki
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 12.12.2022

Yrityksen liikevaihto: 
10 000 000 - 19 999 999 €
Yrityksen koko: 
20 - 49 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti