Skip to main content

Projektipäällikkö, kiinteistöpalvelut

Yrityksen kuvaus:

Kela vastaa Suomessa asuvien perusturvasta eri elämäntilanteissa. Kela on monien mahdollisuuksien uudistuva työpaikka, jossa työskentelee noin 8 000 ammattilaista. Kela on savuton työpaikka.

Työn kuvaus:

Onko hyvä työyhteisö sinulle tärkeä asia? Innostaako sinua tavoitteellinen tekeminen, jossa onnistumisia haetaan yhdessä osaavan tiimin kanssa? Tule Kelaan tekemään merkityksellistä työtä. Panostamme työhyvinvointiisi ja tarjoamme sinulle mahdollisuuksia kehittyä ja kokeilla.

Haemme kiinteistöpalveluryhmään arkkitehtia projektipäällikkötehtäviin 24 kk:n määräajaksi 1.1.2024 alkaen.

Voit työskennellä haluamallasi paikkakunnalla ja työkavereitasi työskentelee nykyisin mm. Helsingin ja Turun seuduilla. Kelan toimitilat sijaitsevat ympäri Suomea, joten työhösi sisältyy ajoittain matkustamista. Matkapäivät voit kuitenkin järjestellä joustavasti oman kalenterisi mukaan.

Toimit työympäristö- ja korjausrakentamishankkeissa tiiviissä yhteistyössä toimitilojen käyttäjien, Kelan sisäisten yhteistyökumppaneiden, ulkoisten palvelutuottajien ja Kelan hallinto- ja toimitilayksikön muiden asiantuntijoiden kanssa.

Projektipäällikkönä vastaat työympäristöhankkeiden johtamisesta esiselvitysvaiheesta hankkeen käyttö- ja ylläpitovaiheeseen saakka. Sinulla on kokonaisvastuu sekä aikataulusta että budjetista. Olet tilaajan edustaja rakennushankkeessa. Johdat ja ohjaat hankkeissa ulkopuolisten konsulttien, kuten rakennuttajakonsultin ja suunnittelijoiden työtä työympäristöprosessimme mukaisesti sekä huolehdit, että muut hankkeen tarvitsemat sisäiset ja ulkoiset palvelut toteutuvat hankkeen kannalta oikea-aikaisesti. Osallistut myös Kelan työympäristöjen kehittämiseen.

Me tarjoamme sinulle
- monipuolisen työn, jossa pääset hyödyntämään ammattitaitoasi itsenäisesti ja vaikuttamaan työhösi
- motivoituneista ammattilaisista koostuvan työyhteisön tuen
- lounasedun ja työterveyshuollon, johon kuuluu myös hammashuolto
- tukea liikuntaan ja kulttuuriharrastuksiin
- joustoa työn ja vapaa-ajan yhteensovittamiseen
- palkan alkaen 4 300 e/kk. Voit myös esittää oman palkkatoiveesi.

Odotamme, että sinulla on
- soveltuva korkeakoulututkinto esim. arkkitehti
- erinomaiset projektinhallinta- ja vuorovaikutustaidot
- kokemusta työskentelystä moniammatillisesti eri sidosryhmien kanssa
- kokemusta rakennuttamistehtävistä
- sujuva suomen kielen taito ja pärjäät myös ruotsin kielellä
- järjestelmällinen työskentelytapa ja rohkeutta kehittää uusia ratkaisuja.

Arvostamme myös erinomaisia sosiaalisia taitojasi, oma-aloitteisuuttasi sekä yhteistyökykyäsi.

Me Kelassa kehitämme henkilöstökokemustamme jatkuvasti. Panostamme itse- ja yhteisöohjautuvaan työhön ja arvostamme henkilöstöämme. Teemme työtä monipaikkaisesti, mutta rakennamme myös yhteisöllisyyttä. Väestöliitto myönsi Kelalle vuonna 2021 Perheystävällinen työpaikka -tunnuksen merkiksi siitä, että meillä työn ja muun elämän yhteensovittaminen on sujuvaa.

Kelassa työskentelee monenlaisia ihmisiä ja meillä jokainen saa olla oma itsensä. Panostamme yhdenvertaisuuteen ja tasa-arvoon. Valitsemme tehtäviin ne henkilöt, joiden osaaminen ja kokemus vastaavat parhaiten haussa olevan työtehtävän vaatimuksia. Tervetuloa joukkoomme sellaisena kuin olet!

Kiinnostuitko? Lähetä meille hakemus, niin katsotaan, voisimmeko tarjota sinulle mielekkään työn ja seuraavan askeleen urapolullasi.

Hae tehtävää rekrytointijärjestelmässämme osoitteessa www.kela.fi/rekrytoi viimeistään 27.11.2023. Liitä hakemukseen hakemuskirje ja ansioluettelo. Kun hakemuksesi on saapunut meille, lähetämme vahvistuksen sähköpostiisi.

Lisätietoja tehtävästä antavat tilapäällikkö Anne Rantamäki, puh. 0400 249 187 ja palvelupäällikkö Katja Lintunen, puh.050 556 2217. Soittoajat: pe 17.11. kello 15:00-16:00, ke 22.11. kello 9:00-10:30 ja pe 24.11. kello 13:00-15:00.

Turvallisuusselvitys: Henkilöstömme, asiakkaidemme ja käsittelemämme tiedon turvaaminen on meille ensiarvoisen tärkeää. Siksi voimme teettää valitusta hakijasta turvallisuusselvityksen. Voit lukea aiheesta lisää osoitteessa www.supo.fi.

Yhteystiedot: Kela Rekrytointipalvelut - +358206347792
Työpaikan osoite: Helsinki, FI, 00250 Helsinki
Palkkaus: Määritettävä
Työ alkaa: 01.01.2024
Työaika: Kokoaikatyö
Työn kesto: Toistaiseksi voimassa oleva
Hakuaika päättyy: 27.11.2023 21:59
Jätä hakemus: https://kansanelakelaitos-kela-social-insurance-institutio.contactrh.com...
Ilmoitus jätetty: 13.11.2023 00:00
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: c67f4076-7007-434c-851e-8bd7852b9cc9

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Projektipäällikkö, kiinteistöpalvelut

Helsinki
Uusimaa
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 27.11.2023

Yrityksen liikevaihto: 
Ei käsitteellisesti ole
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti