Skip to main content

Projektipäällikkö LVIS, pääkaupunkiseutu

Projektipäällikkö LVIS, pääkaupunkiseutu

Onko LVISA-tekniikka ja projektijohtaminen taitolajisi? Haluaisitko mukaan rakentamaan kestävää ja vastuullista yhteiskuntaa Suomen isoimmassa talotekniikkayrityksessä? Jos kolahti, niin jatka lukemista. Kasvumme on jatkuvaa ja haemme nyt talotekniikkaurakointiin LV-, IV- sekä sähkö- ja automaatioalan projektipäällikköjä vakituiseen työsuhteeseen.

 

Projektipäällikkönä tehtäviisi kuuluu urakkatyömaiden LV-, IV-, sähkö- tai automaatioprojektien kokonaisvaltainen johtaminen. Vastaat oman tekniikka-alasi nimettyjen projektien työnjohdosta, hankinnoista, työvaihe-, aikataulu- ja resurssisuunnittelusta, projektiennustamisesta ja -raportoinnista sekä esihenkilötehtävistä. Toimit asentajien kannustavana lähiesihenkilönä ja mahdollistat omalla johtamisellasi heidän onnistumisensa työssään.

Projektiliiketoiminnassa toteutamme uudis- ja korjausrakentamisenkohteisiin älykästä talotekniikkaa, jolla varmistamme asiakkaillemme energiatehokkaat tilat ja tilojen loppukäyttäjille miellyttävät sisäolosuhteet, kustannustehokkaasti toteutettuina.

Haku alkaa 31. tammikuuta 2024 ja päättyy 25. helmikuuta 2024, klo 23.59 (Europe/Helsinki)

Odotamme hakijalta seuraavia asioita:

 • Tehtävään soveltuva tekninen koulutus (insinööri/teknikko)
 • Muutaman vuoden työkokemus vastaavista tehtävistä
 • Talotekniikan kokonaisvaltainen ymmärrys
 • Kokemus tarjouslaskennasta

Lisäksi eduksesi on:

 • Automaatio-osaaminen

Arvostamme tuloshakuisuutta sekä hyviä yhteistyö- ja esihenkilötaitoja. Olet tottunut itsenäiseen työskentelyyn sekä oman toiminnan suunnitteluun, organisointiin ja hallintaan. Pystyt vastaamaan tiimisi toiminnasta ja tavoitteiden saavuttamisesta. Asiakaspalveluhenkisyys on sinulle itsestään selvä asia.

Tarjoamme

 • Virike- ja hierontaedun
 • Laajan työterveyshuollon
 • Kattavan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen
 • Lounasedun (toimihenkilöt + kiinteistönhoitajat)
 • Henkilöstöetuohjelman (ostoetuja ja alennuksia)
 • Mahdollisuuksia lisäkouluttautumiseen (mm. oppisopimus, verkkokurssit)
 • Omaehtoisen opiskelun tuen


Perheomisteisena yrityksenä teemme töitä hyvällä tekemisen meiningillä. Sinulla on osaavan tiimin ja oman esihenkilösi tuki. Pääset tekemään hommia mielenkiintoisten kohteiden parissa, työpäiväsi ovat sopivan vaihtelevia ja pystyt itse vaikuttamaan päivän kulkuun. Tarjoamme sinulle mahdollisuuksia kehittyä ammatillisesti tai jopa löytää uusia urapolkuja.

Odotamme hakemustasi viimeistään 25.2.2024. Toimi nopeasti, sillä teemme palkkauksen heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa toimialajohtaja Sami Kajander, puh. 050 400 1843 tai sähköpostitse [email protected]. sekä yksikönjohtaja Mikko Räsänen, puh. 050 408 3270 tai sähköpostitse [email protected]. Ollaan yhteydessä!

 

ARE Oy

ARE on suomalainen perheyritys, jolla on yli sadan vuoden kokemus talotekniikasta. Tarjoamme ratkaisuja ja palveluita kiinteistön koko elinkaarelle uudiskohteiden talotekniikkaurakoinnista, ylläpitoon ja huoltoon, huollosta modernisointiin ja korjausrakentamiseen. Tahdomme olla talotekniikan suunnannäyttäjä ja siksi kehitämme toimintaamme jatkuvasti. Työskentelemme tiiviisti yhdessä asiakkaidemme kanssa löytääksemme parhaat ratkaisut, oli kyseessä sitten toimisto, hotelli, sairaala tai teollisuuslaitos. Tavoitteena on aina energiatehokkaat tilat ja tilojen käyttäjille miellyttävät sisäolosuhteet, kustannustehokkaasti toteutettuina.

 

Kotisivu
LinkedIn
Facebook
Twitter
Youtube
Instagram

Sijainti: Kaivokselantie 9 (PL 160), 01610 Vantaa

Are vaikuttavuus

Are synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen yhteiskunnan infrastruktuuriin ja verojen maksamiseen, luokassa Yhteiskunta.

Are synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
Upright data for Are

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Are Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti