Skip to main content

Projektipäällikkö

Haemme Suomen opetus- ja kulttuuriministeriön hallinnonalaan kuuluvalle organisaatiolle osa-aikaista (50%) projektipäällikköä, jolla on näyttöä moniulotteisten ja aikataulukriittisten projektien johtamisesta. Tehtävä on johtaa kirjatuotannon EPUB-formaatin käyttöönottoprojektia.

Odotamme sinulta

- Syvää kokemusta projektinhallinnasta
- Projektinhallintatyökalujen hallintaa
- Referenssit onnistuneesta projektien johtamisesta
- Hyvää suullista ja kirjallista suomen ja englannin kielen taitoa.

Lisätiedot

Projektin aikataulun mukaisesti projekti käynnistyy heti kun projektipäällikkö saadaan kiinnitettyä. Projektin aikataulu on 1.8.2024-31.12.2025 ja optio 6 kuukauden jatkolle tämän jälkeen. Töitä tehdään pääsääntöisesti etänä (yksi läsnäolopäivä per kk asiakkaan tiloissa Helsingissä). Tässä roolissa voit toimia yrityksesi kautta laskutuksella / freelancerina tai tulla Poolian palkkalistoille.

Lisätietoja tehtävästä antaa Markku Laak ([email protected]).

Hakuohjeet

Mikäli kiinnostuit, niin kerro meille lisää itsestäsi ja taustastasi jättämällä CV:si ja lyhyt hakemuksesi mahdollisimman pian yhdessä tuntilaskutustoiveen / palkkatoiveen kanssa, sillä hakuprosessi on jo käynnissä ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Teemme erilaisia hakuja järjestelmästämme ja työnhakijanamme saat meiltä esim. tippi- ja uutiskirjeitä meillä avoinna olevista tehtävistä. Sinun kannattaakin siis olla aktiivinen ja seurata säännöllisesti avoimien työpaikkojemme tilannetta ja kiinnittää itsesi mukaan hakuun!

Liity IT-verkostoon!

Etsimme alihankkijaverkostoomme lisää kumppaneita ja rautaisia IT-alan ammattilaisia. Tässä tilaisuus sinulle, joka haluat päästä mielenkiintoisiin IT-alan kehitysprojekteihin ja työskennellä yrityksen / toiminimen kautta tai freelancerina projektiluontoisesti. Liity mukaan: https://www.poolia.it/poolia-it-verkosto/ 

Poolia IT Oy

Poolia IT on ketterä ja alati kasvava rekrytointiyritys. Teemme tiiviisti yhteistyötä eri oppilaitosten kanssa ja meillä on useita asiakassuhteita, joiden kanssa saumaton yhteistyö on sujunut jo vuosia. Panostamme laadukkaaseen työnhakijakokemukseen, sekä hyvään aktiiviseen viestintään rekrytointiprosessin eri vaiheissa. Arvostamme kaikkia hakijoitamme ja työntekijöitämme, mikä takaa sen, että työtä tehdään ihmisläheisesti. Työviihtyvyyttä luomme mm. toimimalla työnantajana joustavasti ja järjestämällä työntekijöillemme erilaisia tapahtumia pitkin vuotta. Osana Poolia Oy:tä olemme Henkilöstöala HELA:n jäsen ja OMX-pörssinoteerattu yhtiö.

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Projektipäällikkö

Helsinki
Määräaikainen ja projektityö, Kokopäiväinen, Etätyö

Julkaistu 14.07.2024

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Yrityksen koko: 
100 - 249 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti