Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Projektipäällikkö sähköasemien rakennuttamiseen

Etsimme Mikkelin, Kuopion, Tampereen tai Vantaan toimipisteeseemme projektipäällikköä vakituiseen työsuhteeseen. Myös työskentely jossain muussa Suomen toimipisteessämme tai kokonaan etätyöskentely on mahdollista.

Millaisia työtehtäviä tarjoamme?

Pääset mukaan monipuolisiin ja mielenkiintoisiin sähköasemien suunnittelu-, rakennuttamis- ja asiantuntijatehtäviin. Tehtäviisi kuuluvat sähköasemien esisuunnittelu, urakkakilpailutusaineiston laadinta, urakkakilpailutus ja rakentamisvaiheen projektinhallinta. Tehtäviisi kuuluu myös asiakkuuksien hallintaa, sekä aiemmasta kokemuksestasi riippuen muita sähköasemiin liittyviä asiantuntijatehtäviä. Arvostamme erityisesti aiempaa kokemustasi sähköasemien suunnittelusta, rakennuttamisesta tai projektipäällikön tehtävistä.

Millaisia henkilöitä etsimme?

Työntekijänä olet ratkaisukeskeinen ja energinen tiimityöskentelijä. Osaat hahmottaa erilaisia kokonaisuuksia ja teet työsi aina tunnollisesti sekä huolella. Tehtävässä menestyminen edellyttää sujuvaa suomen kielen taitoa ja kykyä kommunikoida englanniksi.

Odotamme sinulta:

  • kokonaisvaltaista osaamista sähköasemista
  • sähköasemien suunnitteluperiaatteiden ja tarvittavien standardien tuntemusta
  • tarvittavien suunnitteluohjelmistojen hallintaa
  • tehtävään soveltuvaa sähköteknistä koulusta tai muuta soveltuvaa koulutusta (DI / ins. AMK / teknikko tai vastaava)
  • aktiivista otetta ja kiinnostusta turvallisuus- ja laatuasioihin
  • päätöksentekokykyä muiden näkemykset huomioiden
  • kokonaisuuksien hahmottamiskykyä sekä hyviä ihmissuhdetaitoja
  • halua kehittyä ja oppia uutta

Mitä tarjoamme sinulle?

Rejlersillä yhdistyvät oppiminen, vaikuttava työ ja hyvinvointi. Rejlersillä on mahdollista kehittyä ja kartuttaa osaamista useissa erilaisissa projekteissa ja tehtävissä. Meillä teet vaikuttavaa työtä, jossa pääset sekä luomaan uutta että kehittämään vanhaa monipuolisten asiakkaiden kanssa. Ihmiset ovat tärkein voimavaramme, ja me Rejlersillä panostammekin monin tavoin henkilöstömme hyvinvointiin.

Lisäksi:

  • käytössäsi on nykyaikaiset työvälineet ja ohjelmistot
  • sinulla on osaavan ja motivoituneen asiantuntijaryhmän tuki
  • tarjoamme urakehitysmahdollisuuksia vahvasti kasvavassa ja kehittyvässä konsernissa
  • meillä on kattavat edut

Työtämme ohjaa visiomme: Home of the learning minds. Uskomme jatkuvaan oppimiseen ja kehitykseen. Me haluamme menestyä sekä yksilöinä että yrityksenä yhteisen tavoitteen kautta: menestys jatkuvan oppimisen avulla.

Tutustu toimintaamme ja yrityskulttuuriimme nettisivuillamme ja somessa (LinkedIn, Facebook, Instagram).

Haluatko mukaan?

Hae heti, sillä etenemme sopivien ehdokkaiden kanssa mahdollisimman pian. Lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoivomuksesi hakulomakkeellamme osoitteessa career.rejlers.fi 16.6.2023 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa liiketoimintapäällikkö Rauno Lassila 040 560 5275, [email protected]

Alati jalostuvaa insinööriosaamista. Huomisen yhteiskunnan hyväksi.

Rejlers on teknisen alan suunnittelu- ja konsultointiyhtiö, joka luo tulevaisuuden toimivaa yhteiskuntaa ja edistää vihreää siirtymää. Olemme asiakkaidemme luotettu kumppani teollisuuden, rakentamisen, energian ja infran hankkeissa, sekä johdon tekninen neuvonantaja kestävissä energiaratkaisuissa. Asiantunteva ja kasvava joukkomme haluaa oppia jatkuvasti: vaalimme avoimuutta, rohkeutta ja verkostomaista yhteistyötä. Vaikutamme yhteiskunnan kehitykseen koko maassa ja kansainvälisesti, mutta ymmärrämme paikallisia lähtökohtia. Yli 1000 asiantuntijaamme ovat läsnä yli 20 paikkakunnalla Suomessa. Olemme osa Tukholman pörssissä listattua Rejlers-konsernia, joka toimii Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Abu Dhabissa. Uudistuvan osaamisen avulla luomme tulevaisuuden toimivaa yhteiskuntaa; tiedämme, mitä huominen tarvitsee.

rejlers.fi

Rejlers Finland vaikuttavuus

Rejlers Finland synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen yhteiskunnan infrastruktuuriin ja verojen maksamiseen, luokassa Yhteiskunta.

Rejlers Finland synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
Upright data for Rejlers Finland

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Rejlers Finland Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Projektipäällikkö sähköasemien rakennuttamiseen

Mikkeli
Kuopio
Tampere
Vantaa
Vakituinen

Julkaistu 17.06.2023

Yrityksen liikevaihto: 
50 000 000 - 99 999 999 €
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti