Skip to main content

Projektipäällikkö kalastusmatkailu, sijainti sovittavissa

Me Metsähallituksessa kasvatamme huomista. Hoidamme ja suojelemme luontoa, luomme mahdollisuuksia vastuulliselle liiketoiminnalle, tuotamme kestävästi hoidetuista metsistä uusiutuvaa raaka-ainetta sekä tarjoamme mahdollisuuksia nauttia luonnosta retkeillen ja eräillen. Miljoonat ihmiset saavat työstämme iloa, terveyttä ja hyvinvointia. Arvostamme monimuotoisuutta ja edistämme yhdenvertaisuutta työyhteisössämme sekä kannustamme monenlaisista taustoista tulevia hakemaan meille töihin. Meitä on yli tuhat ympäri Suomen, liity osaksi monimuotoista joukkoamme.

Haemme nyt joukkoomme projektipäällikköä määräaikaiseen työsuhteeseen eräpalvelut-yksikköön ajalle 1.2.-31.12.2023 tai sopimuksen mukaan.

Projektipäällikkönä vastaat kalastusmatkailustrategian kehittämisestä sekä kalastusmatkailutoimijoiden verkostojen rakentamisesta valtion vesialueita koskien. Tehtäviisi kuuluvat myös projektin hallinnointiin liittyvät työt sekä töiden koordinointi ja toteutus. Toimit myös osana valtakunnallista kalatiimiä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa koulutusta (esim. kalatalous tai biologia) sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Kokemus kalastusmatkailusta, hanketoiminnasta ja eräpalveluiden työkentästä katsotaan eduksi. 

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtävän yhteiskunnallisesti merkityksellisessä organisaatiossa. Palkkaus määräytyy Metsähallituksessa noudatettavan palkkausjärjestelmän mukaan työn vaativuuden ja henkilökohtaisen työsuorituksen perusteella.

Tehtävän toimipaikka voi olla jokin Metsähallituksen toimipaikka, esim. Vantaa, Jyväskylä, Oulu tai Rovaniemi. Tehtävässä on mahdollista tehdä joustavasti etätöitä monityöpaikkamallin mukaisesti. 

Täytäthän sähköisen hakemuksen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 31.1.2023 osoitteessa www.metsa.fi/avoimet-tyopaikat.

Pyydämme liittämään mukaan myös CV:si.

Annamme mielellämme lisätietoja tehtävästä. Kysymyksiisi vastaavat kalastuksen johtava asiantuntija Olli Urpanen, [email protected], puh. 040 720 5963 ja kalastuksen erityisasiantuntija Markku Vierelä, [email protected], puh. 040-667 4656.


Hakuaika päättyy: 31.01.2023 klo 23:59

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Projektipäällikkö kalastusmatkailu, sijainti sovittavissa

Jyväskylä
Rovaniemi
Vantaa
Oulu
Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 01.02.2023

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti