Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Projektipäällikkö tai vanhempi asiantuntija, Kaivosinfra

Työpaikan kuvaus

Haemme Ouluun, Rovaniemelle ja Kajaaniin Infrapalvelut – osastolle kaivosinfraan liittyviin suunnitteluprojekteihin kokenutta geo- ja infrasuunnittelun osaajaa projektipäällikön tai vanhemman asiantuntijan toimenkuvaan. Toimintamme kasvaessa tarvisemme joukkoomme lisää alan osaajia rakentamaan tulevaisuutta osana globaalia yhteisöämme.

Haluatko tehdä ja kehittää kaivosprojektien geo- ja infrasuunnittelun asiantuntijatyötä projektipäällikön tehtävissä? Tehtäväkenttäämme kuuluvat kaivosten jätealueisiin (mm. pato- ja ympäristönsuojelurakenteiden suunnittelu) liittyvät suunnittelu- ja asiantuntijatehtävät aina kannattavuusselvitysvaiheista toteutussuunnitteluun. Tehtävässä pääset toimimaan suunnittelun ohjaajana ja vastaavana suunnittelijana monipuolisissa kaivosprojekteissa. Tukenasi projekteihin lupaamme AFRYn laajan asiantuntijajoukon.

Projektipäällikön ymmärrys maan, veden ja rakenteen yhteistoiminnasta on nykyisin hyvin arvostettu ja kysytty taito. Lisäksi kyky hahmottaa, miten valmis rakenne saadaan toteutettua on osa ammattitaitoa. Näihin meillä on tarjota eväät kehittää itseäsi.

Infrapalvelut-osastolla asiakkaitamme ovat metalli- ja kaivosteollisuuden lisäksi mm. julkiset väylä- ja satamarakennuttajat, kunnat ja kaupungit sekä rakennusliikkeet.

Mahdollisuuksien mukaan osallistumme myös yhtiömme kansainvälisiin projekteihin.

Pätevyydet

Etsimältämme henkilöltä odotamme:

  • AMK-insinöörin tai diplomi-insinöörin koulutusta, koulutus geotekniikan, infrasuunnittelun tai ympäristötekniikan alalta katsotaan eduksi
  • vähintään viiden vuoden kokemusta geoteknisestä- tai infrasuunnittelusta tai yli 10 vuoden kokemusta maarakennusprojekteista, esimerkiksi rakennuttajatehtävissä ja/tai urakointitehtävissä.

Huom! alalta vahvan työkokemuksen omaavalta henkilöltä ei välttämättä vaadita suunnittelukokemusta

  • sujuvaa MS word ja excel osaamista, suunnitteluohjelmistojen osaaminen katsotaan eduksi
  • ymmärrys geoteknisistä laskentamalleista (mm. painuma ja stabiliteetti), laskentaohjelmistojen käyttökokemus katsotaan eduksi
  • sujuvaa suomen kielen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa

Projektipäällikön tehtävät edellyttävät oma-aloitteisuutta ja aktiivista työskentelyotetta. Arvostamme asiakaskeskeistä ajattelutapaa, ongelmanratkaisuun pyrkivää positiivista asennetta, kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja osaamista suunnittelunohjauksesta.

Tarkempi tehtävänkuva määritellään hakijan kokemuksen ja taitojen mukaan.

Yrityksen kuvaus

AFRY on Euroopan johtavia suunnittelu- ja konsultointiyhtiöitä, joka vauhdittaa muutosta kohti kestävää yhteiskuntaa. Olemme rakennetun ympäristön, teollisuuden- ja energia-alojen sekä digitalisaation asiantuntijoita, jotka kehittävät kestäviä ratkaisuja tuleville sukupolville ympäri maailman.

Lisätietoja

Miksi juuri AFRY?

Vakaana ja kasvavana yhtiönä tarjoamme sinulle monipuolisia mahdollisuuksia. AFRYllä saat mahdollisuuden syventää osaamistasi ja laajentaa osaamistasi uusille osa-alueille sekä mahdollisuuden työskennellä alan huippuasiantuntijoiden kanssa vauhdikkaassa ja kansainvälisessä projektiympäristössä.

Me AFRYllä rakennamme yhdessä kestävää tulevaisuutta ja kehitämme vastuullisia ratkaisuja, jotka palvelevat paitsi asiakkaitamme myös yhteiskuntaa. Työmme on kaikessa monipuolisuudessaan ja kiinnostavuudessaan vaativaa, mutta vastapainona sinulla on joustavan työskentelytapamme takia mahdollisuus yhdistää työ ja vapaa-aika mielekkääksi kokonaisuudeksi. Työskentelemme joustavasti hybridimallissa etä- ja lähitöitä yhdistäen ja projektitarpeet huomioiden.

Teemme työtä sen eteen, että jokainen uusi työntekijä pääsee työyhteisöön mukaan ensimmäisestä työpäivästä lähtien. Yhteisten arvojemme mukaisesti olemme rohkeita, omistautuneita tiimipelaajia ja toivomme tätä myös sinulta.

Haluatko lukea tulevien kollegojen urapoluista? Tutustu nettisivuihimme: https://afry.com/fi-fi/ura-afrylla

Työsuhde-edut AFRYllä  

Kaikkia AFRYläisiä tuetaan lounas-, liikunta-, kulttuuri-, hyvinvointi- ja työmatkaeduilla. Etätyössä ja vapaa-ajalla AFRYläisiä suojaa tapaturmavakuutus. Työntekijöillä on oikeus saada apua sairaan lapsen hoitoon. Yhteishenkemme vahvistuu myös vapaa-ajan kerhoissa riippuen toimiston sijainnista. Harrastuksissa vietetään yhteistä aikaa, ja tarjolla on monia mahdollisuuksia crossfit-tunneista golfiin ja lautapeleihin. Kerhojen lisäksi kannustamme työntekijöitä työmatkaliikuntaan. Vakituisessa työsuhteessa työskentelevillä AFRYläisillä on oikeus taittaa työmatka päästöttömästi työsuhdepolkupyörällä, ja työmatkaliikkujille tarjotaan toimistoilla aamupuuro.   

Vastuullisuus AFRYllä  

Vastuullisuus, kestävän toiminnan edistäminen ja kestävien ratkaisujen luominen ovat osa AFRYn liiketoimintastrategiaa ja kaiken liiketoimintamme keskiössä. Yhdistämällä viimeisimmät teknologiat asiantuntijoidemme huippuosaamiseen luomme asiakkaillemme kestävää liiketoimintaa. Lue lisää vastuullisuustavoitteistamme: https://afry.com/fi-fi/artikkelit/vastuullisuus-ja-kestava-toiminta    

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa osastopäällikkö Heikki Hekkala, p. 050 412 3030, [email protected] tai kaivosinfran ryhmäpäällikkö Iida Kaikkonen, p. 050 357 9910, [email protected].

Jos kiinnostuit, lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen 31.12.2023 mennessä ja liity asiantuntevaan joukkoomme! Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

AFRYllä muutos on työtämme. Muutos kumpuaa rohkeiden ihmisten ja ideoiden kohtaamisista, kun teemme yhteistyötä, kehitämme uusia teknologioita ja sisäistämme haastavia näkökulmia. Näin rakennamme tulevaisuutta. Etsimme aktiivisesti uusia osaajia avoimiin, osallistaviin ja monimuotoisiin tiimeihimme ympäri maailman. Tule mukaan vauhdittamaan muutosta kohti kestävää tulevaisuutta.

AFRY vaikuttavuus

AFRY synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen yhteiskunnan infrastruktuuriin ja verojen maksamiseen, luokassa Yhteiskunta.

AFRY synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen niukkaan osaamispääomaan ja kasvihuonekaasupäästöihin, luokissa Tieto ja Ympäristö.
Upright data for AFRY

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko AFRY Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti