Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Projektipäällikkö, Teollisuus

Etsimme kasvavaan ammattilaisten joukkoomme projektipäällikköä vakituiseen työsuhteeseen teollisuuden hankkeiden pariin.

Millaisia työtehtäviä tarjoamme?

Tulet liittymään osaksi Rejlersin Teollisuuden toimialan PMO-toimintoa, jonka vastuulla on investointiprojektien läpivienti asiakastoimeksiannoissa.

Pääset näköalapaikalle monipuolisiin ja mielenkiintoisiin asiakastoimeksiantoihin, joissa vastaat itsenäisesti toimituskokonaisuuden budjetista, aikataulusta ja toimituslaajuudesta asiakassopimuksen ja Rejlersin toimintaprosessien mukaisesti. Projektipäällikkönä toimit eri sidosryhmien keskuspisteenä asiakasrajapinnassa, jossa varmistat asiakastyytyväisyyden tehokkaalla ja selkeällä kommunikoinnilla. Lisäksi toimit asiantuntijaroolissa erikseen nimetyissä tarjousprojekteissa.

Työssäsi pääset vaikuttamaan tulevaisuuden yhteiskunnan uudistamiseen – työskentelemme muun muassa kestävän kehityksen ja muiden ajankohtaisten teemojen parissa. Löydät esimerkkejä asiakasprojekteistamme täältä.

Toimeksiantojen laajuudesta riippuen projektiorganisaatiossa sinulle raportoivat suunnittelualojen, hankinnan, projektinohjauksen ja työmaatoiminnon vastuuhenkilöt. Raportoit projektipäällikköryhmän linjaesimiehelle ja toimeksiantokohtaisesti nimetylle projektinvalvojalle.

Rejlersillä on laaja yli 20 toimiston verkosto Suomessa. Haemme projektipäällikköä ensisijaisesti Vantaan toimistolle, olemme kuitenkin valmiita keskustelemaan tukipaikastasi. Tarjoamme joustavat etätyöskentelymahdollisuudet.

Millaisia henkilöitä etsimme?

Olet etsimämme henkilö, jos olet ulospäinsuuntautunut ammattilainen. Tulet hyvin toimeen ihmisten kanssa ja olet energinen tiimityöskentelijä. Hahmotat laajoja kokonaisuuksia ja EPC/EPCM-projektien tyypilliset elinkaaret. Sinulla on mielellään kokemusta suunnitteluryhmän johtamisesta teollisuuden projektiympäristössä ja tunnistat suunnitteluprosessiin liittyvät suunnittelualojen väliset riippuvuussuhteet.

Teet työtä itsenäisesti, itseohjautuen, laadukkaasti ja varmistat lopputuloksen huolellisesti ammattimaiseen tapaan. Osaat toimia monipuolisessa toimintaympäristössä ja palvelukulttuuriajattelu sujuu sinulta luontevasti. Toivomme, että sinulla on aito innostus palvella asiakkaitamme, ja haluat olla mukana rakentamassa yhtä alansa parasta toimijaa. Tehtävässä menestyminen edellyttää suomen ja englannin kielen hyvää kirjallista ja suullista osaamista.

Odotamme sinulta:

  • tehtävään soveltuvaa koulutusta (esim. DI, insinööri, KTM)
  • näyttöä teollisuuden toimialan EPC/EPCM-toimeksiantojen johtamisesta tai suunnittelutoimeksiantojen johtamisesta
  • erinomaisia kommunikaatiotaitoja
  • itseohjautuvuutta ja paineensietokykyä
  • liiketoiminta- ja asiakaskeskeistä asennetta
  • turvallisuuskeskeinen ajattelu on sinulle itsestäänselvyys
  • suomen ja englannin kielen taitoa

Eduksi katsomme:

  • IPMA C/B tai PMP -sertifikaatin
  • teollisuuden toimialan investointiprojektien myynti-, suunnittelu-, hankinta-, tai kenttävalvontakokemuksen
  • muun kielitaidon

Mitä tarjoamme sinulle?

Rejlersillä yhdistyvät oppiminen, vaikuttava työ ja hyvinvointi. Rejlersillä on mahdollista kehittyä ja kartuttaa osaamista useissa erilaisissa projekteissa ja tehtävissä. Meillä teet vaikuttavaa työtä, jossa pääset sekä luomaan uutta että kehittämään vanhaa monipuolisten asiakkaiden kanssa. Ihmiset ovat tärkein voimavaramme, ja me Rejlersillä panostammekin monin tavoin henkilöstömme hyvinvointiin.

Lisäksi:

  • käytössäsi on nykyaikaiset työvälineet ja ohjelmistot
  • sinulla on osaavan ja motivoituneen asiantuntijaryhmän tuki
  • tarjoamme urakehitysmahdollisuuksia vahvasti kasvavassa ja kehittyvässä konsernissa
  • meillä on kattavat edut

Työtämme ohjaa visiomme: Home of the learning minds. Uskomme jatkuvaan oppimiseen ja kehitykseen. Me haluamme menestyä sekä yksilöinä että yrityksenä yhteisen tavoitteen kautta: menestys jatkuvan oppimisen avulla.

Tutustu toimintaamme ja yrityskulttuuriimme nettisivuillamme ja somessa (LinkedIn, Facebook, Instagram).

Haluatko mukaan?

Hae heti, sillä etenemme sopivien ehdokkaiden kanssa mahdollisimman pian. Lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoivomuksesi hakulomakkeellamme osoitteessa career.rejlers.fi 5.2.2023 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Business Area Manager, PM, Industry: Max Sunnarborg. Yhteydenottopyynnöt ja kysymykset sähköpostilla osoitteeseen [email protected] otsikolla Project Manager, Teollisuus.


 

Alati jalostuvaa insinööriosaamista. Huomisen yhteiskunnan hyväksi.

Rejlers on teknisen alan suunnittelu- ja konsulttiyhtiö, joka luo tulevaisuuden toimivaa yhteiskuntaa. Olemme asiakkaidemme luotettu kumppani teollisuuden, rakentamisen, energian ja infran hankkeissa. Asiantunteva ja kasvava joukkomme haluaa oppia jatkuvasti: vaalimme avoimuutta, rohkeutta ja verkostomaista yhteistyötä. Vaikutamme yhteiskunnan kehitykseen koko maassa ja globaalisti, mutta ymmärrämme paikallisia lähtökohtia. 1100 asiantuntijaamme ovat läsnä yli 20 paikkakunnalla Suomessa. Olemme osa Tukholman pörssissä listattua Rejlers-konsernia, jonka 2700 asiantuntijaa verkostoineen toimivat Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Abu Dhabissa. Uudistuvan osaamisen avulla luomme tulevaisuuden toimivaa yhteiskuntaa; tiedämme, mitä huominen tarvitsee.

Rejlers Finland vaikuttavuus

Rejlers Finland synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen yhteiskunnan infrastruktuuriin ja verojen maksamiseen, luokassa Yhteiskunta.

Rejlers Finland synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
Upright data for Rejlers Finland

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Rejlers Finland Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Projektipäällikkö, Teollisuus

Oulu
Mikkeli
Kotka
Pori
Porvoo
Jyväskylä
Tampere
Turku
Vantaa
Vakituinen

Julkaistu 06.02.2023

Yrityksen liikevaihto: 
50 000 000 - 99 999 999 €
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti