Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Asiakasneuvojia projektitiimeihin Tampereelle ja Kuopioon

OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Tribedo Oy on OP Ryhmän pitkäaikainen kumppani ja tukee OP:n toimintoja monipuolisten tausta- ja asiantuntijatehtävien osalta ympäri Suomen.

Haemme Tampereelle ja Kuopioon

Asiakasneuvojia 

Projektitiimissä pääset mukaan tuottamaan finanssialan monipuolisia tukipalveluita ja projekteja. Projektimme liittyvät pankki- ja vakuutusliiketoiminnan tukitehtäviin, kuten tuntemistietojen ja asiakastietojen päivityksiin ohjeistusten mukaisesti. Projektit ovat erimittaisia ja vaativat nopeaa reagointia, sekä kykyä sisäistää uusia asioita. Kontaktoimme asiakkaita puhelimitse, joten asiakaspalveluhenkisyys on tehtävässä tärkeää.

Tehtävissä noudatetaan yhteisesti sovittuja toimintamalleja ja ohjeita sekä volyymi-, laatu-, ja tulostavoitteita. Toivomme, että sinulla on tavoitteellinen ja järjestelmällinen työote, sekä pidät rutiininomaisista työtehtävistä. Tulet menestymään tässä tehtävässä hyvillä IT-taidoilla, sillä käytämme useampia eri järjestelmiä. Olemme itseohjautuva tiimi, joten arvostamme erinomaisia tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaitoja. Tule siis mukaan tuottamaan kirkkaasti parasta palvelutuotantoa ammattitaitoiseen työyhteisöömme, jossa arvostetaan asennetta ja intoa oppia uutta!

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen roolin finanssialan työtehtävissä, jossa sinulla on mahdollisuus kehittyä pankkialan ammattilaiseksi. Lisäksi saat käyttöösi kattavat henkilöstöedut, kuten laajan työterveyspalvelun, vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen, lounasedun ja hyvinvointiedun. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja sopimustunnit ovat 37,5 h/vko. Tampereella toimipiste sijaitsee Hermiassa ja Kuopiossa Savilahdessa. Tarjoamme mahdollisuuden myös osittaiseen etätyöskentelyyn osaamisen kartuttua.

Kiinnostuitko? Loistavaa! Seuraavaksi haluaisimme kuulla, miksi juuri sinä olisit paras valinta tähän tehtävään. Lähetä hakemuksesi oheisesta linkistä mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 26.3.2023.  Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Aloitus tehtävässä on huhtikuun 2023 aikana.

Lisätietoja saat [email protected]

Tehtävään valituilta henkilöiltä tarkistetaan luottotiedot ja teetetään huumausainetesti.


Tribedo on OP Ryhmän henkilöstökumppani.

Tribedo tukee OP:n menestystä saattamalla yhteen osuvat työt osaavien tekijöiden kanssa. Välitämme paitsi työtä ja tekijöitä myös työstä ja tekijöistä – siksi olemme erityisen hyviä saattamaan yhteen juuri oikeat ihmiset ja työpaikat. 

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Asiakasneuvojia projektitiimeihin Tampereelle ja Kuopioon

Tampere
Kokopäiväinen

Julkaistu 27.03.2023

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti