Skip to main content

Projektityöntekijä jalkautuvaan nuorisotyöhön

Vantaan kaupunki, Kaupunkikulttuuri, Nuoriso- ja yhteisöpalvelut
Alueellinen nuorisotyö

Työsuhteen kesto: Määräaikainen 14.06.2023 tai sopimuksen mukaan - 31.12.2023


Projektityöntekijä jalkautuvaan nuorisotyöhön 

Vantaan nuorisotyössä on tarjolla jalkautuvan nuorisotyön määräaikainen tehtäviä, johon etsimme aloitteellisia ja jalkautuvasta nuorisotyöstä innostunutta nuorisotyön ammattilaista!  Määräaikainen tehtävä liittyvät Vantaan kaupungin kaupunkitasoiseen koronatoipumissuunnitelmaan. Työpisteesi sijoittuu Aviapolis-Kivistön alueelle, mutta työtä tehdään myös koko Vantaan alueella.

Oletko valmis kohtaamaan nuoria eri toimintaympäristöissä? Onko nuorten syrjäytymisen torjuminen sinulle sydämen asia? Toimitko ketterästi nuorten kanssa niin fyysisissä kuin digitaalisissa ympäristöissä? Mahtavaa! Sinua tarvitaan Vantaalla! 

Projektityöntekijän työ kohdentuu erityisesti 10 - 17 -vuotiaisiin nuoriin ja niille, jotka sitä eniten tarvitsevat. Työmuotoja ovat mm. säännöllinen jalkautuva nuorisotyö, nuorisotilatoiminta, harrastustoiminta, kouluyhteistyö ja muu alueellinen nuorisotyö. Projektityöntekijä etsii ja tukee erityisesti jalkautuvan nuorisotyön kautta aktiivisesti niitä nuoria, jotka eivät osaa nuorisotyöntekijöitä kaivata. Työtä toteutetaan yhdessä kotien ja huoltajien, muiden nuorisotyön toimijoiden, viranomaisten ja muiden toimijoiden kanssa. 

Projektityöntekijä toimii alueellisissa ja moniammatillisissa verkostoissa, toteuttaa kouluyhteistyötä ja ennaltaehkäisevää viranomaisyhteistyötä. Projektityötekijä tuottaa tietoa ja viestii nuoria ja ilmiöitä havainnoimalla ja käynnistää toimenpiteitä niiden perusteella. 

Odotamme tehtävään valittavalta kokemusta nuorisotyöstä, kasvatuksellista otetta nuorten kohtaamiseen, vahvoja sosiaalisia taitoja, monipuolisia viestintätaitoja, kykyä itsenäiseen päätöksentekoon sekä rohkeutta ideoida, kehittää ja käynnistää uusia toimenpiteitä ja hankkeita nuorten hyväksi.   

  • Tarjoamme sinulle haasteellisen ja mukaansatempaavan työympäristön, jota ohjaavat Vantaan kaupungin arvot: avoimuus, rohkeus, yhteisöllisyys ja vastuullisuus. Tarjoamme myös mahdollisuuden päästä työskentelemään osana ammattitaitoista, kehittämismyönteistä ja innovatiivista erityisnuorisotyön tiimiä. Meillä on hyvä työterveyshuolto, esimiestuki ja tarvittaessa työnohjaus. Kannustamme työntekijöitämme ja tarjoamme mahdollisuuksia kouluttautumiseen ja itsensä kehittämiseen. 

Jäämme odottamaan hakemustasi! 

Vantaalla viihtyy varmasti

Vantaan kaupungilla työskentelee noin 7500 eri alojen osaajaa, jotka rakentavat yhdessä toimivaa kaupunkia ja sujuvaa arkea Vantaalla asuville, työskenteleville ja vieraileville.

Meillä pääset tekemään monipuolisia ja mielenkiintoisia töitä sekä kehittämään työtäsi ja osaamistasi. Vantaalla on avoin ja rento, yhdenvertaisuuteen perustuva ilmapiiri sekä esimiehen ja työyhteisön tuki työssäsi. Olemme vastuullinen ja turvallinen työnantaja. Vantaa on hyvin johdettu kaupunki ja edelläkävijä kuntapalvelujen kehittämisessä.
 
Vantaalla on hyvät kulkuyhteydet niin kunnan sisällä kuin lähikuntiin. Työnantaja tukee hyvinvointiasi esimerkiksi liikunta- ja kulttuuriedulla, työmatkaedulla ja lounasedulla.

Jos jäit vielä pohtimaan, mitä Vantaalla on sinulle tarjottavaa, käy verkkosivuillamme lukemassa lisää syitä valita Vantaa.

Toivottavasti saimme mielenkiintosi heräämään. Jätä hakemuksesi jo tänään ja #vantaudu työkaveriksemme! Tervetuloa meille töihin!

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus:  Soveltuva ammatillinen perustutkinto tai soveltuva opistoasteinen tai ammattikorkeakoulututkinto sekä kokemusta alalta.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Palkkaus: 2378.30
euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Koeajan kesto on puolet määräaikaisen työsuhteen kestosta  

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 15 min/viikko 


Yhteystiedot:

Nuorisotyön esimies

Laari, Anne

0438268315

[email protected]

Tavoitettavissa 5.6. klo 15-16


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.

Hakuaika päättyy: 20.06.2023 klo 16:00

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Projektityöntekijä jalkautuvaan nuorisotyöhön

Vantaa
Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 20.06.2023

Yrityksen liikevaihto: 
Ei käsitteellisesti ole
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti